-
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg72821#msg72821 date=1211803700]
سلام
جناب شکرزاده ، کجایید ؟ دلمون تنگ شده بود ... 
خوب تا اینجا کامپوننت eXtend_sef و sh404sef رو با یه تغییرات جزئی قابل استفاده کردیم .
eXtend_sef که استاندارده و هیچ مشکلی در استفاده ازش نیست ... اما در مورد sh404sef ! با تاکید میکنم که کد ها استاندارد نیست و باز هم نیاز به اصلاح داره ...
البته از لحاظ امنیت و ... چون تغییر فعلی خیلی کوچیکه در استفاده ازش هیچ مشکلی نیست .
majd66 جان از جمع بندی خوبت ممنون
. ولی به نظر من حیف میشه این کامپوننت با این همه قابلیت و کارایی نا تموم بمونه و به صورت عمومی انتشار پیدا نکنه .
اگه یکم هماهنگ بشیم و ترجمه و اصلاحات لازمه رو شروع کنیم به زودی می تونیم این کامپوننت رو کاملا فارسی و سالم در اختیار عموم بذاریم . با توجه به اینکه ورژن 4.6.4p هم در راه هست ، با تسلطی که روی این سیستم پیدا می کنیم می تونیم ارتقاش بدیم و همه ازش استفاده کنیم .
این کار (اگه موافق باشید) به دو گروه نیاز داره :
1 - یک گروه برای تغییر در کدهای برنامه و اصلاح کامل کدها (با توجه به نکاتی که جناب فیروزمندان فرمودند) و سازگار سازی کامپوننت با مامبو 4.6.2p
البته کار کردن رو برنامه ای که کس دیگه ای نوشته یه خورده سخت هست ولی ارزشش رو داره .
2 - یک گروه هم زحمت ترجمه فایل زبان این کامپوننت رو بکشند .
این کار زمان زیادی از هر کدوم ما نخواهد گرفت (اگه تقسمیش کنیم) . تمام عزیزانی که با این کار موافق هستن توی همین تاپیک نظر خودشون رو بدن تا با یه برنامه ریزی ساده کار رو شروع کنیم .
ممنون و موفق باشید .
[/quote]
هستم اساسی ! باید کار کنیم تا نتیجه بگیریم و مهم تر اینکه همگی ! فقط من درگیر امتحاناتم این چند روزه کمتر میام وگرنه هستم روی من حساب کن برای تیم دوم !
راستی آقا در مورد انتشار عمومیش مخالفم ! دلیل هم دارم : " نابرده رنج ، گنج میسر نمی شود ! " و یک چیز دیگه را هم من اضافه کنم " اگه راحت بیاد دست دوستان وب مستر قدرش را نمیدونند ! " امیر جان بهتره اعلام کنیم که افرادی که زحمت بکشند در این پروژه یا حداقل به کاربران فعال انجمن که دوستان هم ترغیب بشند به کمک ! وگرنه میشه دیگران کاشتند و ما خوردیم دوباره بکارند تا ما بخوریم !
نظرتون چیه ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-26-2008 03:16 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)