سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 13 از 22 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 216

موضوع: » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !

[quote author=amir.d link=topic=13553.msg73195#msg73195 date=1212060877]
    سلام
    من از امروز دوباره شروع کردم . 8)
    دارم کدهای برنامه رو از اول بررسی و اصلاح می کنم . سعی می کنم تغییراتی که میدم رو به صورت منطقی (از لحاظ برنامه نویسی) پیاده سازی کنم .

برنامه ای هم که دارم به این صورت هست که ابتدا مشکل زبان رو حل کنم ، بعد به سراغ سازگاری اون با کامپوننت های چند زبانه کردن سایت برم . در نهایت یه نسخه بتا برای دوستانی که در این راه همکاری داشتن (+ تیم مامبولرن ) بفرستم تا ایرادهای اون کاملا در بیاد و در نهایت برای انتشارش و قرار دادن یه آموزش کامل اقدام کینم .

از دوستانی که در زمینه ترجمه می تونن همکاری کنند خواهشمندم که کار خودشون رو تقسیم بندی و شروع کنند . انشاا.. به زودی این برنامه رو آماده استفاده کنیم .

درمورد نوع انتشار این کامپوننت هم یه فکری به نظرم رسیده ، بهترین حالت (فکر میکنم) این باشه که جناب فیروزمندان بعد از بررسی کامل کامپوننت اون رو برای بخش کاربران ویژه قرار بدن . البته این فقط یه نظر هست ، این امر بستگی کامل به نظرات شما دوستان و خود جناب فیروزمندان داره . ممنون میشم نظرات خودتون را اعلام کنید.

پیشاپیش از نظرات و همراهی خوبتون تشکر میکنم.

موفق و پیروز باشید .

[/quote]

برای ترجمه بنده هستم ...

============

در مورد انتشار توی یاهو باهم صحبت میکنم نتیجه را توی تاپیک میگیم تا نظرات بقیه را هم بدونیم .

============

در مورد مطالب چی شد امیر جان به نتیجه ای رسیدید ؟

2- اسکرین شات یادتون نره ...

ممنون
    شهریار

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

سلام
    براري ترجمه منم هستم
    يا علي

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

سلام مجدد
    این هم چندتا تصویر از قسمت تنظیمات این کامپوننت
    [img width=625 height=480]http://majd66.parsaspace.com/images/1.jpg[/img]
    [img width=640 height=320]http://majd66.parsaspace.com/images/2.jpg[/img]

[quote author=فیروزمندان link=topic=13553.msg72712#msg72712 date=1211696139]
    سلام

اشتباهی که شما دارید میکنید اینه که SEF رو روی تایتل ست میکنید .
    ببینید وقتی لینک فارسی باشه هیچ ارزش برای موتور جستجو نداره و رتبه سایت شما رو از اون چیزی که هست پایین تر هم میاره ... در واقع این لینک به هیچ عنوان Optimize نشده !

برای حل این مشکل 2 راه حل هست :
    1- sef رو به َAlias Title مربوط کنید تا از اون طریق لینک ها رو ایجاد کنه که در اینصورت شما میتونید به راحتی عنوانی فارسی و لینکی انگلیسی داشته باشید .
    2- ست کرده یک آرایه در کامپوننت مربوطه که برای هر حرف فارسی یک معادل انگلیسی تعریف کنید تا تایتل فارسی رو به صورت پینگیلیش برای شما تبدیل کنه .

بعد از حل کردن مشکل بالا باید مشکل دیگه ای رو حل کرد و اون :
    اگر شما 2 مطلب هم نام داشته باشید تکلیف چیست ؟ به صورت عادی مامبو ID رو در SEF قرار میده . شما هم میتونید دقیقا همین کار رو انجام بدید . از اونجایی که ID کاملا Unique هست پس لینک هیچ دو مطلبی یکسان نمیشه . و یا میتونید در انتهای لینک تاریخ و ساعت ایجاد لینک رو ست کنید کاری که ما در مامبولرن کردیم ...

یا علی
    [/quote]

خوب محسن جان الان داشتیم با دوستان بررسی میکردیم مشکل اول حل شد . دومی هم که قابل فهم برای موتور جستجو نیست !

اما در مورد مشکل Unique آی دی ! نیازی به همچین کاری نیست اگه ما قرار باشه مطالب را تک تک ست کنیم عنوانی که میخوایم توی SEF از اون استفاده کنیم سرچ میکنیم اگه بود فوقش یک کاراکتر توی لینک اضافه می کنیم !

شما راه حلی داری که بشه لینک های قبلی را هم تبدیل کرد ؟

ممنون
    شهریار

تشکر شده 3 بار در 2 ارسال

سلام به همه دوستان عزیز
    انقدر گرفتارم که دیر به دیر سر میزنیم
    دست گل همتون درد نکنه از پیگیری و فعالیتی که دارید میکنید
    تمام پست های این تاپیک را خوندم
    من هم سعی میکنم کمک کنم هم تو مشکل برنامه هم تو ترجمه
    تا اونجایی که من تست کردم این برنامه با رفع مشکلاتی که تا حالا شده قابل استفاده است موارد دیگر را هم با کمک هم حل می کنیم
    من دارم کد ها را بررسی می کنم (البته خیلی گرفتارم + امتحانات) ولی تلاشم را می کنم
    اگر تعداد نام بخش و مجموعه ها زیاده و دوست ندارین تغییر بدین از قسمت Plugins هر دو مورد را روی خیر بزارید
    به نظرمن ارزش داره که کار ترجمه را شروع کنیم
    اول تعداد دوستانی که اعلام آمادگی کردن شمارش بشه بعد فایل ترجمه را تقسیم می کنیم که تو ترجمه هم زود به نتیجه برسیم
    من دوباره تاپیک را بررسی کردم و نفراتی که اعلام آمادگی برای ترجمه کرده بودن را نوشتم
    mr_aliagha
    majid66
    Shahrsakhtafzar
    حسین شکرزاده
    amir.d
    ابراهيم
    + خودم zomorod
    اگه نظری دارید لطفا بگید و اگه موافقید زودتر تقسیم کنیم و اگه هم کسی می خواهد به لیست اضافه کنیم

یا حق

[quote author=majid66 link=topic=13553.msg72816#msg72816 date=1211799621]
    من یک جمع بندی تا به اینجا انجام میدم.
    1- تغییر در مجموعه ها ، بخش ها ، و مطالب:
    نام بخش ها را به انگلیسی تغییر دهید، عنوان مجموعه ها را نیز به انگلیسی، عنوان مستعار مطالب را نیز انگلیسی(این کار نه فقط برای sef بلکه یک کار لازم است ولی نگارن نباشید چون شما عنوان مجموعه را به لاتین می نویسید ولی نام مجموعه و همچنین در قسمت مدیریت منو میتوانید از فارسی استفاده کنید)
    2- این کامپوننت را از این آدرس دانلود کرده ونصب کنید
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    3- به کنترل پنل کامپوننت sh404SEF و آن را فعال کنید بهتر است داخل تب language گزینه ها موجود را روی خیر تنظیم کنید.(کش را نیز پاک کنید)
    4- فایل sh404sef.class.php را از این شاخه administrator/components/com_sef باز کرده و کد های زیر را جایگزین کنید
    این کد رابیابید
    کد:
     $shTemp = explode( '_', $mosConfig_locale);
       $langName = $mosConfig_lang;
       $shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp[0] ? $shTemp[0] : 'en';
    و این را جایگزین کنید
    کد:
     $shTemp = $mosConfig_locale;
       $langName = $mosConfig_lang;
       $shIsoCodeCache[$mosConfig_lang] = $shTemp ? $shTemp : 'en';
    5-حال می توانید از مشاهده لینک های وب سایت خود لذت ببرید

[/quote]

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سلام
    مشکل زبان فارسی تا حدودی حل شد . یه سری تغییرات هم دارم میدم تا با nokkaew هم سازگاری کامل پیدا کنه .
    متاسفانه چون مجبورم پراکنده روش کار کنم خیلی کند پیش میره ولی به زودی درست میشه .

با یه چیزی برخورد کردم ، اونم اینکه در configuration.php به صورت پیشفرض مقدار mosConfig_lang رو برابر نام زبان (مثلا english یا persian ) قرار می گیره
    ولی در مامبوی فارسی این مقدار برابر fa_IR قرار داده شده . همین مورد هم در فایل های زبان وجود داره . می خواهم بدونم این استاندارد هست یا نیاز به تغییر داره ؟؟

البته این بی ربط با موضوع کامپوننت هم نیست هااا .
    انشاا.. اگه همین طور خوب پیش بره طبق برنامه یه نسخه برای تست می ذارم . :

اما
    [quote author=zomorod link=topic=13553.msg73417#msg73417 date=1212244926]

اول تعداد دوستانی که اعلام آمادگی کردن شمارش بشه بعد فایل ترجمه را تقسیم می کنیم که تو ترجمه هم زود به نتیجه برسیم
    من دوباره تاپیک را بررسی کردم و نفراتی که اعلام آمادگی برای ترجمه کرده بودن را نوشتم
    mr_aliagha
    majid66
    Shahrsakhtafzar
    حسین شکرزاده
    amir.d
    ابراهيم
    + خودم zomorod
    اگه نظری دارید لطفا بگید و اگه موافقید زودتر تقسیم کنیم و اگه هم کسی می خواهد به لیست اضافه کنیم

یا حق
    [/quote]
    خیلی ممنون
    من خیلی نمی تونم توی ترجمه بچه های رو یاری کنم . اما در مورد تغییر برنامه ...
    مابقی دوستان عزیز هر کسی که می خواد، اعلام آمادگی کنه تا در اولین فرصت ترجمه شروع بشه .

موفق باشید .

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

مگه این کامپوننت همش چند خط ترجمه داره؟! 7 تا هستیم دیگه کافیه به هر کی 2 خط می رسه

[quote author=mr_aliagha link=topic=13553.msg73449#msg73449 date=1212258262]
    مگه این کامپوننت همش چند خط ترجمه داره؟! 7 تا هستیم دیگه کافیه به هر کی 2 خط می رسه
    [/quote]

علی آقای عزیز این مسئله قضیه اول کاره ! قضیه دوم اینکه با توجه با صحبت هایی بنده با محسن جان و امیر جان داشتم و صحبت هایی که در تاپیک شد احتمال زیاد ( چون هنوز بقیه نظر ندادند ) این کامپوننت یک نسخه اش ما بین بچه های این تاپیک و فعال در انجمن و یک نسخه به تیم داده میشه و بس !

برای همین به نفع بچه هاست ه بیاند برای کار هر چند کم باشه !

موفق باشید
    شهریار

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

[quote author=mr_aliagha link=topic=13553.msg73449#msg73449 date=1212258262]
    [/quote]

سلام
    این کامپوننت حد اقل 500 خط برای ترجمه داره به جزء مسائل دیگه ترجمه مثل راست به چپ کردن پس بهتر تقسیم بشه

تشکر شده 7 بار در 3 ارسال

[quote author=رجبی link=topic=13553.msg73032#msg73032 date=1211956314]
    سلام امیر جان تا جایی که بتونم دیگه یک سری به پست ها بزنی اطلاعاتم رو میبینی که چی کمکی میتونم کنم به هر حال در خدمتم.

در لوکال هم شما یک فایل ,htaccess از هر اسکریپی کپی کنید در روت بزارید راحت استفاده کنید البته یک مقاله کامل برای لوکال هات در ویندوز آماده کردم ولی نزدیک کنکور هستیم هنوز وقت نشده منتشر کنم در سایت و مامبولرن در آینده منتشر میشه انشاالله در سایت خودم بعد هم میدم به آقا محسن که در مامبولرن قرار بده.

یا علی.
    [/quote]
    سلام
    من داخل روت htaccess.txt رو دارم که نمی تونیم تغییر نام به htaccess. بدم .حال برای حل ای نمشکل باید چی کار کنم؟

در ضمن برای اجرای این کامپوننت حتما باید سیستم دانلود ریمستری رو حذف کرد.ایا راه حلی برای اینکه این کامپوننت حدف نشه ، پیدا شده؟

مرسی

صفحه 13 از 22 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)