-
پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !
سلام
در مورد htaccess یه روش سرخ پوستی در ویندوز کارساز هست . اونم اینکه با Notepad بازش کنید . save as رو بزنید و در پنجره جدید فیلد save as type رو برابر all files قرار بدید 
بعد هم در فیلد نام بنویسی htaccess. و ذخیره کنید. 8) به همین سادگی ..!
اما در مورد ریمستری هم :
[quote author=آبتين link=topic=13553.msg72310#msg72310 date=1211367703]
از مدیریت منوی mainmenu . منوی Remository رو حذف کنید مشکل حل میشه 
[/quote]
\ - - - منتظر اعلام آمادگی دوستان هستیم - - - - /
موفق باشید .
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-01-2008 08:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=amir.d link=topic=13553.msg73437#msg73437 date=1212252536]
سلام
مشکل زبان فارسی تا حدودی حل شد . یه سری تغییرات هم دارم میدم تا با nokkaew هم سازگاری کامل پیدا کنه .
متاسفانه چون مجبورم پراکنده روش کار کنم خیلی کند پیش میره ولی به زودی درست میشه .
با یه چیزی برخورد کردم ، اونم اینکه در configuration.php به صورت پیشفرض مقدار mosConfig_lang رو برابر نام زبان (مثلا english یا persian ) قرار می گیره
ولی در مامبوی فارسی این مقدار برابر fa_IR قرار داده شده . همین مورد هم در فایل های زبان وجود داره . می خواهم بدونم این استاندارد هست یا نیاز به تغییر داره ؟؟
البته این بی ربط با موضوع کامپوننت هم نیست هااا . 
انشاا.. اگه همین طور خوب پیش بره طبق برنامه یه نسخه برای تست می ذارم . :
اما
[quote author=zomorod link=topic=13553.msg73417#msg73417 date=1212244926]
اول تعداد دوستانی که اعلام آمادگی کردن شمارش بشه بعد فایل ترجمه را تقسیم می کنیم که تو ترجمه هم زود به نتیجه برسیم
من دوباره تاپیک را بررسی کردم و نفراتی که اعلام آمادگی برای ترجمه کرده بودن را نوشتم
mr_aliagha
majid66
Shahrsakhtafzar
حسین شکرزاده
amir.d
ابراهيم
+ خودم zomorod
اگه نظری دارید لطفا بگید و اگه موافقید زودتر تقسیم کنیم و اگه هم کسی می خواهد به لیست اضافه کنیم
یا حق
[/quote]
خیلی ممنون
من خیلی نمی تونم توی ترجمه بچه های رو یاری کنم . اما در مورد تغییر برنامه ...
مابقی دوستان عزیز هر کسی که می خواد، اعلام آمادگی کنه تا در اولین فرصت ترجمه شروع بشه .
موفق باشید .
[/quote]
سلام
امیر جان ترجمه مامبو و فایل fa_IR مربوط میشه به محتویات فایل locales.xml که در پوشه language قرار داره
یا علی
-
-
سلام
پس تا چند روز دیگه اگه کسی اعلام آمادگی نکرد
بین شش نفر تقسیم می کنیم
mr_aliagha
majid66
Shahrsakhtafzar
حسین شکرزاده
ابراهيم
zomorod
یا حق
-
-
سلام. اِدست نگهدارید بابا من هم هستم. همین امروز ( 12 خرداد) نشستم و کل تاپیک را از اول تا آخر خوندم.من هم در حد سوادم می تونم کمک کنم.
البته نه کمک برنامه نویسی.
در کل کار واقعا قشنگیه و این هماهنگی و انسجام هم که در گروه هست خیلی خوبه. اصلا تو کدوم انجمنی شما بچه های به این گلی دیدین هان؟
خوب دیگه پس رو من هم حساب باز کنید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــــلی
-
-
سلام
تا چند روز دیگه اگه کسی اعلام آمادگی نکرد
بین هفت نفر تقسیم می کنیم
mr_aliagha
majid66
Shahrsakhtafzar
حسین شکرزاده
ابراهيم
zomorod
.::Only FreeWares::.
یا حق
[quote author=.::Only FreeWares::. link=topic=13553.msg73550#msg73550 date=1212324702]
سلام. اِدست نگهدارید بابا من هم هستم. همین امروز ( 12 خرداد) نشستم و کل تاپیک را از اول تا آخر خوندم.من هم در حد سوادم می تونم کمک کنم.
البته نه کمک برنامه نویسی.
در کل کار واقعا قشنگیه و این هماهنگی و انسجام هم که در گروه هست خیلی خوبه. اصلا تو کدوم انجمنی شما بچه های به این گلی دیدین هان؟
خوب دیگه پس رو من هم حساب باز کنید.
یـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــــلی
[/quote]
-
-
دوستان پیشنهادی ندارند که بشه از طریق htaccess کار را انجام داد و توی لینک ها /index.php نباشه ؟
ممنون
شهریار
-
-
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg73584#msg73584 date=1212339706]
دوستان پیشنهادی ندارند که بشه از طریق htaccess کار را انجام داد و توی لینک ها /index.php نباشه ؟
[/quote]
سلام
من این کارو انجام دادم ولی صفحه 404 باز می شد فکر کنم یک مقدار کدها باید تغییر کنه
یک خبر خوب من قسمت عمده ای از متن ترجمه کردم البته این کار را برای استارت ترجمه انجام دادم تا بقیه دوستان هم شروع کنند 
هر کس می خواد شروع کنه فایل پایین دانلود کنه و محتویات اون را تو این مسیر آپلود کنه administrator/components/com_sef/language/
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته هنوز خیلی کار داره که باید دوستان کمک کنند 
یا علی مدد
-
-
[quote author=majid66 link=topic=13553.msg73622#msg73622 date=1212379343]
[quote author=Shahrsakhtafzar link=topic=13553.msg73584#msg73584 date=1212339706]
[/quote]
سلام
من این کارو انجام دادم ولی صفحه 404 باز می شد فکر کنم یک مقدار کدها باید تغییر کنه
یک خبر خوب من قسمت عمده ای از متن ترجمه کردم البته این کار را برای استارت ترجمه انجام دادم تا بقیه دوستان هم شروع کنند 
هر کس می خواد شروع کنه فایل پایین دانلود کنه و محتویات اون را تو این مسیر آپلود کنه administrator/components/com_sef/language/
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
البته هنوز خیلی کار داره که باید دوستان کمک کنند 
یا علی مدد
[/quote]
ممنون عزیزم ، کارت عالی بود ! فقط مجید جان "سمبل " چیه ؟
من هم شروع میکنم امروز .
-
-
سلام عزیزم
منظور همون symblo (نشانه ،اشاره شاخص ،علامت اختصارى علامت تجسمى ،علامت ترسيمى ،نشان ،علامت ،نماد،رمز،اشاره ،رقم ،بصورت سمبل ) فکر می کنم این گزینه یک شکل به لینک وب سایت های دیگر داخل سایت اضافه میکنه .( من فعال کردم وب سایت بالا نیومد)
-
-
سلام به همیگی
جناب .::Only FreeWares طی یک پیغام خصوصی به نکته های خوبی اشاره کردن و در کل اینکه نمیشه کار ترجمه را گروهی انجام دارد مثلا امکان داره ترجمه ها با هم همخونی نداشته باشه. چون تا اینجا من این کار انجام داد باقی را هم انجام میدم فقط بعد از آپلود کامپوننت فارسی شده اساتید اشکالاتش برطرف کنند . پس نیاز نیست کس دیگه ای این کار انجام بده منتظر باشید تا من ترجمه کنم .
یا علی مدد
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)