سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 216

موضوع: » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

پاسخ : » اخبار ، بحث و معرفی انواع SEF سازگار با مامبو 4.6 !

[quote author=emad_67 link=topic=13553.msg73923#msg73923 date=1212518386]
    من این کامپوننت رو روی سرور نصب نکردم ولی چقدر این کامپوننت می تونه نسبت به sef پیشفرض مامبو موثر باشه؟
    آیا فارسی شدن url ها اصلا تاثیری داره یا نه؟
    یه چیز دیگه هم اینکه اگه اینو نصب کنیم آدرس های مطالب عوض میشه یا نه؟ اگر آدرس ها عوض بشه که هرچی هم تا حالا ایندکس شده میپره.
    [/quote]

دوست عزیزم صفحات این تاپیک را چرا نخوندید ؟ بخونید خیلی چیز ها دستگیرتون میشه !

همان طوری که محسن جان اشاره کردند لینک های فارسی به هیچ دردی نمی خورند از نظر موتور جستجو و پیج رنک و فقط دوستان فارسی زبانتون راحت تر کار می کنند ! که راه حل هایی در تاپیک ارائه شد که بررسی کنید متوجه میشید .

آدرس مطالب قبلی عوض میشه اما با لینک قبلی هم لود میشه صفحات و به مرور ایندیکس میشه !

فقط یک چیزی برای من سوال شده من چند روز پیش یک خبر در مورد X58 با SEF ایجاد کردم به لینک :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

بعد جالب بود این توی گوگل ثبت شده بود و توی سرچ میومد دوم سوم ( نتیجه دسترنج شما عزیزان ) اما یک چیزی که امروز دیدم برام جالب بود ! هر چی الان سرچ کنی این لینک دیگه نیست ! چه جوریه قضیه ؟

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)