-
خطای "لطفا بخش های نام کاربری و کلمه عبور ر
سلام. من هاستم مشکل داشت . بعد شرکت هاستینگ اومد و دوروز قبل هاست من رو به یه سرور جدید منتقل کرد. ازاون موقع روی یکی ازسایتهای مامبویی من این مشکل رخ داده که وقتی وارد مدیریت می خوام بشم نام عبور و رمز رو که وارد میکنم این خطا رو میده:
لطفا بخش های نام کاربری و کلمه عبور را کامل نمایید.
یعنی دقیقا خطایی که زمانی که مثلا نام عبور را نوشته باشیم ولی رمز عبور را یادمان رفته باشد وارد کرده باشیم.
مشکل چیست؟ چه کار باید بکنم؟
با تشکر.
فراموش کردم که بگم که این خطا رو فقط روی یک سایت از هاستم مشاهده میکنم و روی سایت دیگری که اون هم مامبویی است و روی همین هاست است که رفتم این مشکل وجود نداشت.
ضمنا ابتدا فکرکردم که مشکل مربوط به بهم خوردن رمز عبور و نام عبور مدیریت مامبو است که رفتم وارد PHP Myadmin بشم و رمز مدیریت رو ازاونجا عوض کنم که بعدا متوجه شدم اصلا مشکل قبول نکردن رمز عبور نیست. تازه عجیبه که وقتی می خوام به PHPMYADMIN هم وارد بشم اون رو ری دایرکت میکنه و به این صفحه وارد نمیشه . به سرور هم گفتم بهم گفتن اوکی است ولی واقعا اوکی نیست و مشکل دارد. حالا مشکل پی اچ پی مای ادمین و سی پانل رو البته به این دلیل گفتم که شاید بین این دو مسئله ارتباطی وجود داشته باشه.
** دو پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-17-2008 09:10 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : خطای "لطفا بخش های نام کاربری و کلمه عبور را کامل
سلام
اگر امکان داره یوزرنیم + پسورد رو بفرستید چک میکنم .
یا علی
-
-
پاسخ : خطای "لطفا بخش های نام کاربری و کلمه عبور را کامل
جناب استاد فیروزمندان. با تشکر از لطف شما ، یوزرنیم و پسورد مدیریت مامبو و یوزرنیم و پسورد سی پانل سایت رو خدمت شما بصورت خصوصی ارسال کردم.
متشکرم.
-
-
پاسخ : خطای "لطفا بخش های نام کاربری و کلمه عبور را &
سلام
به نظر میرسه همه فایلها درست کپی نشدند . لطفا دوباره فایلها رو overwrite کنید و ببینید مشکل حل میشه یا خیر
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)