سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 121 تا 130 , از مجموع 165

موضوع: کامپوننت AkoComment بدون اسپم و فارسی شده

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

پاسخ : کامپوننت AkoComment بدون اسپم و فارسی شده

مشکل باید از این کامپوننت باشه نه از sef شما

باید کد هاش رو دید !

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 3 بار در 3 ارسال

فکر کنم اگر یوزر پسورد بدید بهتر باشه

نمیشه گفت مشکل حتما از این کامپوننته. شاید از دیتابیس یا تداخلی بین بقیه کامپوننت ها یا از این جور چیزا پیش بیاد.
    مثلا روی مامبو من کامپوننت sh404sef با اینکه نصب میشه ولی هیچ جوری کار نمیکنه . نمیدونم مشکل از دیتابیس منه یا علتش چی میتونه باشه. ولی همین کامپوننت رو وقتی روی یه ماموبیی که تازه نصب شده، نصب کردم کار کرد.
    اینم شاید یه همچنین علتی داشته باشه.

خاصیت sh404sef اینکه می تونید تو قسمت تنظیمات طوری تنظیم کنید که مثلا کامپوننت یادداشت Sef نکنه واینطوری sef هیچ تاثیری روی کامپوننت یادداشت نمی زاره

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

سلام
    آقا این Nikkie دست بردار نیست هر روز یه هفت هشتایی کامنت میده . اینم محتویات کامنتش > > > حالا برای اینکه از دستش خلاص بشم چکار باید بکنم
    کد:
    Halol3 , [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [URL=http://811.gazetteer.az.pl]omega men wrist watches wristwatches[/U...	2008-08-06

[quote author=کاسپرسکی link=topic=13610.msg80178#msg80178 date=1216921877]
    این کامپوننت با Sef مشکل داره
    [/quote][quote author=کاسپرسکی link=topic=13610.msg80345#msg80345 date=1217013522]
    یه سوال من الان توی سایت میثاق بودم : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

این سایت هم این کامپوننت رو نصب کرده حتی Sef رو هم فعال کرده . این کامپوننت مشکلی نداره
    حالا نمیدونم چرا شانس من اینطوری شده من این کامپوننت رو دارم ولی وقتی Sef مامبو رو فعال میکنم و .htaccess رو هم تغییر نام میدم این کامپوننت تصاویرش نشون داده نمیشه و فقط تصاویر خندانک ها نشون داده میشه
    [/quote]
    اگه از مامبو 4.6.5 استفاده میکنی این تاپیک رو ببین. این مشکل توی ارتقا به 4.6.5 برای منم به وجود اومد که آقای فیروزمندان لطف کردن و برطرفش کردن:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

[quote author=adinehzadeh link=topic=13610.msg81835#msg81835 date=1218053838]
    سلام
    آقا این Nikkie دست بردار نیست هر روز یه هفت هشتایی کامنت میده . اینم محتویات کامنتش > > > حالا برای اینکه از دستش خلاص بشم چکار باید بکنم
    کد:
    Halol3 , [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید], [URL=http://811.gazetteer.az.pl]omega men wrist watches wristwatches[/U...	2008-08-06
    [/quote]
    اینجا رو ببین:
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

این nikkie که میگی سایتی هست spam می فرسته؟
    اگه مشخصه که spam ها از کجا ارسال میشن میتونی یه سرچی بزنی و یه pdf ایی رو که چند وقت پیش یکی از مدیرای همین جا در مورد امنیت مامبو گذاشته بود رو بخونی. توی اون گفته شده بود که چه جوری یک url رو deny کنی.

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

اره من همین مشکل رو دارم و مجبور شدم از هزارتا چیز استفاده کنم تا اسپم نیاد. ولی ... هیچی.

این هم لینک سالم دوستان

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

سلام دوستان من یک مشکل با کامپوننت AkoComment پیدا کردم
    وقتی آدرس سایتو در مرورگر می نویسی خطاهای زیر را میده آیا باید فایل akocommentbot.php را ویرایش کنم؟ چجوری؟

Warning: include_once(/home/aduck/public_html//components/com_akocomment/languages/english.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/aduck/public_html/mambots/content/akocommentbot.php on line 49

Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '/home/aduck/public_html//components/com_akocomment/languages/english.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039 in /home/aduck/public_html/mambots/content/akocommentbot.php on line 49

Notice: Use of undefined constant _AKOCOMMENT_HITS_VIEWS - assumed '_AKOCOMMENT_HITS_VIEWS' in /home/aduck/public_html/mambots/content/akocommentbot.php on line 111

Warning: require_once(/home/aduck/public_html//components/com_akocomment/functions.akocomment.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/aduck/public_html/mambots/content/akocommentbot.php on line 140

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/aduck/public_html//components/com_akocomment/functions.akocomment.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php&#039 in /home/aduck/public_html/mambots/content/akocommentbot.php on line 140

صفحه 13 از 17 نخستنخست ... 31112131415 ... آخرینآخرین