-
پاسخ : کامپوننت AkoComment بدون اسپم و فارسی شده
البته شما درست می فرمایید
منظور من هم این بود که اینا راست چین شدن ولی خیلی به طرف چپ متمایل شدن
این سایت منه :
سوالت رو اینجا پیگیری کن:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من به یه مشکل جدید برخورد کردم . به طور عادی مشیه کامنت گذاشت ، ولی وقتی با نام کاربری وارد میشی ، گزینه نام که باید طرف اسمش رو توش وارد کنه از بین میره ( خودش نه ، اون مستطیل جولوش از بین میره و نمیشه اسم زد ) . و وقتی هم که میخوای ارسال رو بزنی ، میگه نام کاربری باید بزنی ! فکر کنم باید نام طرف رو خودش اتوماتیک پیدا کنه و بزنه ، ولی این وسط یه چیزی کمه که پیدا نمیکنه .
خودش باید اتوماتیک نام کاربری شخصی رو که لوگین کرده در اون قسمت اضافه کنه. مگه اضافه نمیشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
01-13-2009 09:05 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
مثل اینکه درست شده !! عجیبه ! من قبلا چند بار امتحان کرده بودم ، مشکل داشت . شاید یه تنظیمی چیزی داشته که ناخودآگاه درستش کردم . خلاصه ببخشید .
-
-
با سلام به تمامی دوستان
با این که کد امنیتی فعال است از دست این همه اسپم دیونه شدم. به طوری که دیگه سایت بالا نمی آمد. مجبور شدم که این کامپوننت رو دوباره نصب کنم و نظر دادن را مختص عضوها کنم. ولی هر بار که با نام کاربری خودم وارد سایت می شم و میخوام نظر بدم اخطار میده که " نام معتبر! "

همان طور که در عکس می بینید جلو نام هیچ کادری برای نوشتن نام نیست؟
چه جور میشه این مشکل را حل کرد؟
با تشکر.
-
-
نا گفته نماند که زمانی من توی تنظیمات اصلی این کامپوننت گزینه برای کاربران عضو: نمایش نام یا نام کاربری ؟ را روی نام کاربری تنظیم می کنم مشکلی ندارد. امام زمانی که مقدارش رو روی نام تنظیم می کنم این اشکال ایجاد میشه.
با تشکر.
-
-
مشکل از خود کامپوننته، روی همون نام کاربری بزار.
-
-
با سلام
من كامپوننت را كامل نصب كردم.
ولي در برخي مرورگرها مثل كروم اصلا آيكن ها نميآيد و در همه مرورگرها ، كد امنيتي به همراه BBcod ظاهر نميشود .
-
-
سلام
مشکل از کامپوننت و قالب هست که با همه بروزر ها سازگار نیست ... باید تغییراتی صورت بگیره تا دقیقا با همه بروزر ها سازگار بشه
یاعلی
-
-
متشکر ولی چه تغییراتی ؟
دوستان دیگر نیز اگر محبت کنند ممنون میشم . ضمن اینکه الان مجبور شدم بطور موقت , کد امنیتی را بردارم ولی واقعا برای جلوگیری از اسپم لازمه .
یا علی مدد
-
-
برای سازگاری هر قالب با تمام بروزر ها فرمول ثابتی وجود نداره که اینجا خدمت شما عرض کنم . باید شما از تجربه لازم برخوردار باشید و کدهارو بررسی کنید و تغییرات رو اعمال کنید .
سعی میکنم اگر وقت شد چک کنم ...
-
-
با ie هم این کامپوننت توی سایت شما ظاهرا خیلی مشکل داره.
نمایش rss و نمایش بازدید رو غیر فعال کن ببین توفیقی داره یا نه؟
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)