بعد از نصب به جز پیغام "نصب با موفقیت انجام شد" نام سازنده کامپوننت و توضیحات دیگر نمایش میده؟

بعد از نصب به جز پیغام "نصب با موفقیت انجام شد" نام سازنده کامپوننت و توضیحات دیگر نمایش میده؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
چطور می تونم نوشته های زیر کامپونت حذف کنم .لطفا نام فایل رو به همراه کد هایی که باید حذف بشن بگید.
من ابن نوشته ها رو تو یکی از فایل ها پیدا و حذف کردم ولی قسمت مدیریت یاداشت ها از کار افتاد و نوشته ها هم حذف نشدند.(فایلی که روش کار انجام دادم:admin.akocomment.php ) ???
یا علی
فایل مامبوت اونو باید ادیت کنی. ( فایل akocommentbot.php)
ممنون عماد
سلام
اين كامپوننت به خوبي كار مي كنه ولي من مشكلي كه دارم اينه كه تاريخ رو درست نشون نميده آيا بايد تغييري بدم
منم همین مشکل رو داشتم برو تو:
تنظیمات > قالب > شکل تاریخ رو اینگونه بنویس: Y/m/d - H:i:s
s واسه ثانیه است اگر دوست نداشتی حذف کن.( می تونی تو سایت من ببینی)
در ضمن من اینرو به طور اتفاقی پیدا کردم و مطمئن نیستم که حتما واسه تو هم کار کنه ولی فکر نمی کنم امتحانش ضرر داشته باشه.
یا علی (ع)
[quote author=hasan121 link=topic=13610.msg72756#msg72756 date=1211769795]
ببخشadinehzadeh !جسارت
شاید مامبوتشو فعال( منتشر ) نکردین.
یا حق
[/quote][quote author=emad_67 link=topic=13610.msg72758#msg72758 date=1211774333]
چک کن ببین safe mod روی سرور روشن نباشه.
[/quote][quote author=majid66 link=topic=13610.msg72765#msg72765 date=1211781486]
[/quote]
سلام
در جواب دوستان باید بگم:
مامبوتش که بایستی فعال باشه.
safe mod هم که غیر فعاله.
نام سازنده و دیگر توضیحاتم اصلا بعد از نصب نشون نمی ده .
موندم مشکل از کجا می تونه باشه؟ ???
اگه توضیحات نشون داده نمیشه یعنی اینکه اصلا نصب نشده.نام سازنده و دیگر توضیحاتم اصلا بعد از نصب نشون نمی ده .
مطمئنی safe mod خاموشه؟ چون من عین همین مشکل رو در موقعی که safe mod روشن بود، داشتم.
یه کامپوننت یا ماژولی چیزی نصب کن ببین نصب میشه یا اینکه فقط با همین 1 دونه مشکل داره.
سلام
آقای عماد راست میگن اگر کامپوننت دیگری نصب بشه شادید شما فایل بعد از دانلود درست اسخراج نکردید یا اصلا استخراج نکردید و سعی در نصب فایل اصلی داردید چون داخل فایل که دانلود میشه فایل دیگه ای هم برای نصب وجود داره مثل مامبوت
[quote author=emad_67 link=topic=13610.msg73124#msg73124 date=1212007984]
اگه توضیحات نشون داده نمیشه یعنی اینکه اصلا نصب نشده.نام سازنده و دیگر توضیحاتم اصلا بعد از نصب نشون نمی ده .
مطمئنی safe mod خاموشه؟ چون من عین همین مشکل رو در موقعی که safe mod روشن بود، داشتم.
یه کامپوننت یا ماژولی چیزی نصب کن ببین نصب میشه یا اینکه فقط با همین 1 دونه مشکل داره.
[/quote]
سلام
safe mod خاموشه . چون دیروز لاگین افقی رو نصب کردم، نصب شد .
علاقه مندی ها (Bookmarks)