آقا من تونستم با FileZilla به تنظیمات پوشه ها دسترسی پیدا کنم ولی تغیراتی که روی پوشه cache انجام دادم مؤثر نبود. ???
چه تغیراتی بدم![]()

آقا من تونستم با FileZilla به تنظیمات پوشه ها دسترسی پیدا کنم ولی تغیراتی که روی پوشه cache انجام دادم مؤثر نبود. ???
چه تغیراتی بدم![]()
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
این پوشه باید قابل نوشتن write باشه ولی نمیدونم توی برنامه filezila چطور تنظیم میشه.
ی گفتم یادم نیست کجای هلم تنظیم می شد شما این راه را انجام بدید شاید درست بود:
"برو محل پوشه cach توی روت بعد سمت راست پوشه، ایکون یه قفل هست روش که کلیک کنی میره به یه صفحه با یه لیست از پرمیشن ها، کافیه به write رو برای هر کدوم که می خواهی فعال کنی"
سلام. توی FileZilla روی فولدر مورد نظر راست کلیک کن و بعد گزینه ی را انتخاب کن و پس از اون ...File Attributes را بزن و در پنجره ی باز شده در آخرین کادر و در مقابل Numeric Value ، عدد پرمیشن مورد نظرت (مثلا 777) را بنویس.
یـــــــــــــــــــــــا عـــــــــــــــــــــلی
سلام
آقا مشکل من حل نشد از تمامی برنامه هایی که میشناختم و یا پیدا کردم استفاده کردم نشد که نشد.
گویی مشکل از میزبانم هست تو یکی دو روز آینده باید با قسمت پشتیبانیشون صحبت کنم . 8)
از شما هم آقای majid66 و Only FreeWares به خاطر وقتی که گذاشتین تشکر می کنم.![]()
آقا حالا که بحث akocomment داغه، منم سوالمو بچسبونم:
1) من می خوام لینک نظرات پایین سمت چپ بیاد به جای سمت راست.
2) عکس کنار "نظرات" که یه علامت نقل قوله نیاد.
می شه بشه؟ اگه می شه از کجا باید بشه؟
تمام کد های مربوط به interface این کامپوننت توی فایل akocommentbot.php هست. باید اونو ادیت کنی.
سلام
حمید جان یه نگاه به قالب هاش هم بنداز
یا علی علیه السلام
متشکرم از جواباتون
یه چیز دیگه
وقتی یادداشتی نوشته می شه، روی اسم نظردهنده که می رم و می خوام ایمیلشو ببینم، می گه ایمیل دربرابر اسپم ها محافظت می شه و باید جاوااسکریپت فعال باشه. این چه جوری می شه فعال بشه؟
منظورش تو تنظیمات ویرایشگره؟ تو "پذیرش عناصر اسکریپت اینا از قبل نوشته شدن:
چیز دیگه ای باید نوشته شه؟کد:src|type|language
خوب مجبور شدم دو تا پست بنویسم، فکر کنم بعدا یکی بشه.
آقا خودم که فکر کردم 8) دیدم این تنظیمات ویرایشگر ربطی به اون نداره. من تو بروزر (اکسپلورر) هم اسکریپت ها رو فعال کردم، نشد. چه جوریه این قضیه؟
دوستان من این فایل را دانلود و نصب میکنم اما تو هیچ منویی از قبیل : مامبوت - کامپونت و ... نیست ؟ چرا ؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)