-
درک کنید مرا! ترجمه قالب رایگان
سلام
میدونم اینجا انجمن مامبو هست. می دونم که نباید این رو اینجا می زدم
اما چه کنم؟
این روز ها همه دنبال پول می گردن.
میدونید قضیه چیه؟
من می خوام یه قالب فارسی کنم ( جوملا ) اما هیچ کی کمکم نمی کنه. نه راهنمایی به شکل فارسی وجود داره نه هیچ چیز دیگه
راستش یه راهنمایی به زبان انگلیسی روان موجود هست. اما من که انگلیسی اون قدر بلد نیستم.
کسی می تونه این متن این آموزش که بصورت پی دی اف هست و عکس هم داره توش رو فارسی کنه.
نه فقط برای من، برای همه
شاید یه خدا بیامرز ترجمه کرد.در هر حال ما رو بی خبر نزارید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-23-2008 12:04 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درک کنید مرا! ترجمه قالب رایگان
سلام
1- قوانین قوانینه
نمیشه کاریش کرد
2- آموزش های همین سایت رو بخونید، سرچ کنید تو انجمن
3- خوب از مامبو استفاده کنید!
4- چه قالبی رو میخواید فارسی کنید؟ شما شروع کنید اگر قالب مشکل license نداشته باشه ما کمک میکنیم
5- لینتون مشکل داره 
یا علی علیه السلام
-
-
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=13689.msg72589#msg72589 date=1211550945]
سلام
1- قوانین قوانینه
نمیشه کاریش کرد
2- آموزش های همین سایت رو بخونید، سرچ کنید تو انجمن
3- خوب از مامبو استفاده کنید!
4- چه قالبی رو میخواید فارسی کنید؟ شما شروع کنید اگر قالب مشکل license نداشته باشه ما کمک میکنیم
5- لینتون مشکل داره 
یا علی علیه السلام
[/quote]
1- در مورد قوانین باید بگم که حق با شماست!
2- از بس این ور و اون ور دنبال آموزش گشتم که اعصابم خورد شده. همین آموزش رو ظاهرا دوستان تا هفته آینده فارسی می کنند.
3- جوملا معروف تر از مامبو هست. اصلا مامبو همون جوملاست! چند تا چیزش رو تغییر دادن. همین!
4-قالبی که من می خوام فارسی کنم = ja teline - درسته! من نمی خوام فارسی کنید، من می خوام چند تا از مشکلاتش رو بر طرف کنید. ( فکر نکنم قوانین دستکاری قالب رو هم شامل باشه )قالب پولیه، اما لاینسس هم نمی خواد.
5- لینک مشکل داره؟ چشم. دوباره آپلود می کنم
-
-
ببین من خودم اصلا بلد نبودم ولی فقط یک کار کردم اومدم قالب پیش فرض که راست چین بود رو نگاه کردم و تفاوت ها شو با قالب خودم بررسی کردم همین و اصلا هم زبان برنامه نویسی نمی دونستم هیچی
ولی تونستم یه قالب سنگین رو اینطور فارسی کنم
اگه بخوای اون وقت می ری وقت می ذاری براش خراب می کنی درست می کنی خراب می کنی درست می کنی دفعه سوم موفق می شی
-
-
[quote author=مهندس پزشک link=topic=13689.msg72666#msg72666 date=1211647115]
ببین من خودم اصلا بلد نبودم ولی فقط یک کار کردم اومدم قالب پیش فرض که راست چین بود رو نگاه کردم و تفاوت ها شو با قالب خودم بررسی کردم همین و اصلا هم زبان برنامه نویسی نمی دونستم هیچی
ولی تونستم یه قالب سنگین رو اینطور فارسی کنم
اگه بخوای اون وقت می ری وقت می ذاری براش خراب می کنی درست می کنی خراب می کنی درست می کنی دفعه سوم موفق می شی
[/quote]
سلام
منم موافقم
-
-
به نظر من مدیران محترم سایت یک آموزش کامل و جامع تدوین کنن بزارن تو سایت در دسترس همه باشه. درسته کار زمان بر و وسیعی هستش ، اما باعث میشه خیلی از مشکلات به خودی خود حل بشن و دیگه این همه حجم کاری از طرف فروم وقتشون رو نگیره. این آموزش رو مدیران میتونن با توجه با سوالات و مشکلات اکثر کاربران تدوین کنن. به هرحال اونا تجربه زیادی دارن.
میدونم فارسی سازی قالب روش های گسترده ای داره اما میشه چیز جامع و کاملی ازش تهیه کرد.
-
-
[quote author=mohsen71 link=topic=13689.msg72665#msg72665 date=1211645566]
2- از بس این ور و اون ور دنبال آموزش گشتم که اعصابم خورد شده. همین آموزش رو ظاهرا دوستان تا هفته آینده فارسی می کنند.
3- جوملا معروف تر از مامبو هست. اصلا مامبو همون جوملاست! چند تا چیزش رو تغییر دادن. همین!
[/quote]
سلام محسن عزیز
در مورد فارسی کردن اون آموزش درست میگی ، قرار هست تا چندین روز دیگه متن فارسیش در یکی از سایت های پشتیبانی جوملا قرار بگیره اما
1- این آموزش رو اگه حتی دست و پا شکسته هم بخونی (منظورم انگلیسیش هست) حتما متوجه می شی
2- این مقاله برای همه قالب ها جواب گو نیست (البته کارتو برای خیلی هاش تا حدود زیادی راه میندازه) ، فقط منطق و اصول کار رو توضیح داده ، مثلا قالب های سایت yootheme (مخصوصا 5-6 قالب اخیر) رو نمی تونی فقط با توضیحات این آموزش درست فارسی کنی 
3- در مورد این که "اصلا مامبو همون جوملاست! چند تا چیزش رو تغییر دادن. همین!" می تونم بگم که این تاپیک رو مطالعه کنی :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
4- جوملا در حال حاضر (و البته با توجه به نیازی ممکنه به چیز خاصی باشه) اکستنشن های بیشتری داره اما در آینده شاید ... 
5- حالا که گفتی ، خوب مشکلت رو هم می گفتی !!! ;D
-
-
[/quote]
ببینم اینو به عنوان جک گفتی؟ یا جدی گفتی؟ (بابا جان الان کله محترم رو به دیوار پیوند میزنیم تا در روزمرگی و پوسیدگی این روزهای گرم، ارتباطاتمان نهادینه شود ها!)
جوملا از روی مامبو ساخته شده برادر!!!!!!!!
از این گذشته، شما اگر این زمانی رو که برای حرف زدن در اینجا یا خورد شدن اعصابتون صرف کردید، اگر برای یادگیری HTML+CSS مصرف میکردید الان شده بودید استاد طراحی قالب (نه فقط فارسی سازی!)
از این رو توصیه اکید میکنم که برید دنبال یاد گیری این مواردی که گفتم. کتاب خوبی هم انتشارات ناقوس داره در همین خصوص.
اگر یاد بگیرید چه بسا پول خوبی هم در بیارید بابتش
-
-
[quote author=سیامک link=topic=13689.msg72695#msg72695 date=1211689349]
[/quote]
ببینم اینو به عنوان جک گفتی؟ یا جدی گفتی؟ (بابا جان الان کله محترم رو به دیوار پیوند میزنیم تا در روزمرگی و پوسیدگی این روزهای گرم، ارتباطاتمان نهادینه شود ها!)
جوملا از روی مامبو ساخته شده برادر!!!!!!!!
از این گذشته، شما اگر این زمانی رو که برای حرف زدن در اینجا یا خورد شدن اعصابتون صرف کردید، اگر برای یادگیری HTML+CSS مصرف میکردید الان شده بودید استاد طراحی قالب (نه فقط فارسی سازی!)
از این رو توصیه اکید میکنم که برید دنبال یاد گیری این مواردی که گفتم. کتاب خوبی هم انتشارات ناقوس داره در همین خصوص.
اگر یاد بگیرید چه بسا پول خوبی هم در بیارید بابتش 
[/quote]
از رعایت ادب تون کاملا متشکرم >
-
-
سلامی دوباره 
من جواب همه رو خوندم. از همه هم تشکر می کنم.
از این جواب ها و همه جواب هایی که تا الان در مورد فارسی سازی قالب شنیدم ، به این جمله 100% پایبند شدم:
هیچ آموزشی نمی تونه کامل باشه ( اما می شه همه راه ها رو توضیح داد که یه خورده وقت گیره )
شکر خدا قالب ما که فارسی شد. یکی از دوستان که ازم خواسته بودند گمنام بمونند این کار رو برای من انجام دادند.
انشاالله با راهنمایی های دوستان در این تابستون سعی می کنم ترجمه قالب رو یاد بگیرم.
انشاالله که من و همه دوستان موفق باشیم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)