سلام دوستان اگه كسي سيستم مديريت سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شناخت ، ممنون ميشم به من هم معرفي كنه ...

سلام دوستان اگه كسي سيستم مديريت سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شناخت ، ممنون ميشم به من هم معرفي كنه ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
به نظر اختصاصی میاد.
سیستم به نظر اختصاصی میاد اما با مامبو هم میشه این کار رو کرد که باید یک فردی که برنامه نویسی هست و تبحر کافی با مامبو داره انجام بده که دقیقا اینطوری بشه
یاعلی
سلام
برنامه نویسی هست که هم وقتشو داشته باشه هم توانایی اینکه بتونه روو سیستم مامبو چنین سیستمی پیاده کنه ؟
هر کی تمایل داره می تونه با ایمیل [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] در تماس باشه .
سیستم خیلی عجیبی نیست. امکانات خاصی ه نداشت. یا حداقل من متوجه نشدم. اگه مشا امکانات خاصی دیدید، خوب مطرح کنید. با ماژ<ل ها معمولی خود مامبو میشه همین مارا رو انجام داد. + اینکه یک سایت تمام Dynamic نبود.
[quote author=سعید link=topic=13692.msg73189#msg73189 date=1212059600]
سیستم خیلی عجیبی نیست. امکانات خاصی ه نداشت. یا حداقل من متوجه نشدم. اگه مشا امکانات خاصی دیدید، خوب مطرح کنید. با ماژ<ل ها معمولی خود مامبو میشه همین مارا رو انجام داد. + اینکه یک سایت تمام Dynamic نبود.
[/quote]
درسته! سایتش تمام داینامیک نیست و با مامبو از این بهتر و سکیور تر می شه درست کرد!
در صورتی که میتونید این کار و با مامبو انجام بدین حتمآ جواب قطعی بدین تا در مورد هزینه هاش صحبت کنیم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
09132516594
با info ات مامبولرن تماس بگیرید.
علاقه مندی ها (Bookmarks)