-
آپگرید و مشکلات احتمال بعد از آن!
سلام.
عرضم به حضورتون که بنده الان یک مشکل با قسمت ارسال پاسخ سریع دارم که احتمالا بعد از آپگرید درست بشه.
الان وقتی به مدیریت SMF وارد می شم نوشته :
شما از نسخه قدیمی SMF استفاده می کنید، که همواره دارای مشکلاتی است که می بایست برطرف شوند. برای شما پیشنهاد می کنیم انجمن خود را بروز رسانی کنید و مشکلات موجود در نسخه های قبلی را برطرف نمایید. این کار فقط حدود یک دقیقه زمان خواهد برد.
الان اگه من SMF رو آپگرید کنم:
1- احتمال داره چه مشکلاتی برای انجمن پیش بیاد؟
2- آیا قالب احتمال خراب شدن داره؟
3- بسته هایی که نصب کردم خراب می شن؟
4- فارسی ساز بسته ای که انجمن قصد آپگیرد اون رو داره موجود هست یا زبان بعد از آپگرید همچنان فارسی می مونه؟
5- چجوری می تونم قبل از آپگرید از اطلاعات و بسته های نصبی انجمن بک آپ بگیرم و اگر خدایی ناکرده انجمن خراب شد چجوری اون رو جایگزین کنم
خواهش می کنم جواب این سوالات رو در صورت امکان دونه به دونه بدید و این موضوع رو بصورت مهم در بیارید تا اینکه دیگران که می خوان آپگرید کنن همه سوالاتشون رو همینجا پاسخ بگیرن
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-03-2008 08:18 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : آپگرید و مشکلات احتمال بعد از آن!
-
-
[quote author=نوید link=topic=13931.msg73834#msg73834 date=1212483785]
نسخه SMF شما چنده؟
[/quote]
1.1.4
-
-
مشکل خاصی پیش نمیاد ، فقط اگر بسته تقویم فارسی نصب باشه ممکن ایراد بگیره چون چند تا مشکل گزارش شده!
برای ارتقا توی مدیریت بسته ها یک لینک هستش روش کلیک کنید و به راحتی به صورت آنلاین ارتقا پیدا میکنه
-
-
[quote author=نوید link=topic=13931.msg73839#msg73839 date=1212484607]
مشکل خاصی پیش نمیاد ، فقط اگر بسته تقویم فارسی نصب باشه ممکن ایراد بگیره چون چند تا مشکل گزارش شده!
برای ارتقا توی مدیریت بسته ها یک لینک هستش روش کلیک کنید و به راحتی به صورت آنلاین ارتقا پیدا میکنه
[/quote]
واقعا ممنونم
من تونستم انجمنم رو آپگرید کنم
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)