-
درباره تنظیم dns
سلام
من یک دامین دارم که روی یک سرور تنظیم شده است .حالا برای استفاده از همان دومین در میل سرور بصورت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] لازم هست که dns دامین را روی dns میل سرور تنظیم کنم .
حالا سوالم اینه که اگر Dns روی دو سرور تعریف بشه اتفاقه بدی نمیفته یا مشکل خاصی ایجاد نمیشه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
05-26-2008 04:23 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : درباره تنظیم dns
سلام
مگه میل سرورتون از سرور سایتتون جداست ؟
dns دومین رو روی سرور که تنظیم می کنین . اگه این دومین اصلیتون نیست کافیه از قسمت addon domain اون رو اضافه کنید . بعدش هم می رین به قسمت mail و اونجا ایمیلی رو که می خواین می سازید . دامنه هم همونجا مشخص می کنین .
-
-
سلام
برای اینکه سایت روی یک سرور باشه و ایمیل ها روی یک سرور دیگه تنها کافیه MX Record هارو تغییر بدید . MX Record رو هر جا ست کنید میل های شما به اون سرور هدایت میشه .
یا علی
-
-
Managed DNS Service allows you to manage DNS Zone records for your domain name. You can Add/Modify/Delete A, CNAME, MX, NS and SOA records for your domain name. To find out more about our Managed DNS Services and features click here >>
Click here to Buy Managed DNS Services for jayezeyeadabi.com for ONLY USD 1.99 per year >>
هیچ ارزانی بی علت نیست
بسیار متشکرم از پاسخ سریع و کاملتان جناب فیروزمندان
فقط یک سوال دیگه اگر من DNS سرور دیگر را هم به DNS های قبلی اضافه می کردم چه اتفاقی روی می داد
-
-
سلام
dns ها به ترتیب اولویت معمولا کار میکنن .. اگر dns اول جواب نده میره سراغ دومی و .. به همین ترتیب
اما شما نیازی به ست کردن 2 dns از 2 سرور متفاوت ندارید ! فقط کافیه mx record رو تغییر بدید
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)