در مورد cakePHP من اطلاعات خاصی ندارم. اما اون طور که دیدم مخالفان و موافقان داره. مثل این که برخی مشکلات ایجاد میکنه اما در کل نتیجه خوبی داره. اگر اشتباه نکنم باعث میشه برنامه نویسی جانبی ( کامپوننت ... ) براش راحت تر بشه.

در مورد SEF هم باید بگم خیلی موضوع مهمی هستش. کمک بزرگی میکنه در جذب کاربران. الان ملاک اصلی برای خیلی از سایت ها میزان بازدید هستش.

سطوح مطلب نویسی همون مجموعه ، بخش و ... هم از این محدودیت خارج میشه و N سطحی میشه. اینم فوق العاده هستش. من شخصا توی تقسیم بندی سایت به خاطر همین محدودیت کلی دردسر کشیدم. هنوز هم راضی نیستم.

قسمت RAMBO هم جالب بود. توانایی کنترل چندین سایت مامبو توسط یک مامبو ! این کار باعث میشه اونایی که مثل من چندین مامبو توی چند سایت مختلف دارن کارشون راحت تر بشه. دارم بیشتر ترغیب میشم که مامبو نصب کنم !

مامبو 5 امکان کنترل بیشتری رو در مورد کاربرای سایت میده. میشه واسه کاربرها محدودیت های خاصی گذاشت یا اختیارات خاصی داد. کمکی که این مورد برای من میکنه اینه که میتونم نویسنده های سایت رو سروسامان بدم.

ورژن موبایل مامبو هم ان شالله مامبو 5 میبینیم.

در کل چیز شدیدا جالبی خواهد شد. خدا میدونه چقدر باید منتظر بمونیم؟ این roadmap یک چیزی شبیه چشم انداز 4 ساله هستش.