-
مشکل منوی درختی با sef
سلام
من در سایتم از منوی درختی استفاده می کردم و لینکاشو درست کرده بودم. مثلا به این شکل : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بعدش sef رو فعال کردم و لینکها به شکل
در اومد.
بعدش مجبور شدم منوی درختی رو پاک کم و دوباره لینکارو به فرمت قبلی(همراه با آیدی) درست کردم. ولی وقتی روی لینکا کلیک می کنم به یک صفحه می ره که می گه : شما اجازه دسترسی به این صفحه را ندارید. مجبورم sef رو غیر فعال کنم تا لینکا درست کار کنند. مشکل از چیه؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-29-2006 05:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل منوی درختی با sef
آدرس درست و قابل دسترسی رو بدید (و یا عکس قرار بدید) تا بشه دید و اظهار نظر کرد.
این آدرس مربوط به لوکال هاست شما هست. [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
چشم.
ببینید این آدرس سایت منه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] خوب اگه به منوی درختی سمت چپ نگاه کنید و روی اسم یکی کلیک کنید دو تا زیر منو باز می شه. مثلا لینک بیوگرافی الان که sef رو غیر فعال کردم اینه [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و کار می کنه بعدش که sef رو فعال می کنم این لینک تبدیل می شه به : [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] و وقتی روش کلیک میشه
Forbidden
You don't have permission to access /content/view/13/46/ on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
-
-
من هم با کامپوننت 404 SEF مشکل دارم ، از طرفی هم کار جالبیه چطور میشه بدون دردسر با اون کار کرد؟
-
-
ببینید بدون کامپونت هم میشه با امکانات خود مامبو sef رو فعال کرد.منم از اون استفاده می کردم.
تا وقتی که منوی درختی رو پاک کردم و دوباره ساختم.
-
-
چطوری میشه راهشو کاملا توضیح بدید؟
-
-
بفرما آقا پیمان
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
حالا اگه شما هم یک کمی در مورد این کامپونت توضیح بدین :P
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)