سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3

موضوع: پل smf و joomela اشئ وجود داره كه من بتونم استفاده كنم

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پل smf و joomela اشئ وجود داره كه من بتونم استفاده كنم

مي خاستم ببينم همچين امكاني هم وجود داره تا من بتونم اين دوتا رو با هم ارتباط بدم

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال

پاسخ : پل smf و joomela اشئ وجود داره كه من بتونم استفاده كنم

SMF دیگه از پل های جوملا پشتیبانی نمیکنه دوست عزیر

Admin
    تشکر شده 1,338 بار در 652 ارسال

پاسخ : پل smf و joomla اشئ وجود داره كه من بتونم استفاده كنم

به دلایلی که قبلا در موردشان آگاهی پیدا کردید٬ یک سری تغییرات در بخشی از پروژه جوملا در نوع تفسیر اجازه نامه ای که نرم افزار آنها تحت آن است بوجود آمده است. به عنوان مثال٬ در حالی که پروژه تحت اجازه نامه GPL می باشد٬ آنها آن را از دید سخت گیرانه اش تفسیر می کنند. در کل آنها اعلام کردند که این تغییر در تفسیر شامل عطف به ما سبق نیز بوده و در مورد تمام نسخه های پیشین نرم افزار آنها صادق است.

در نتیجه این تغییر مسیر٬ فقط نرم افزار هایی که تحت اجازه نامه GPL هستند قانونا می توانند در جوملا مورد استفاده قرار گیرند. در حالی که ما ناراحت و متاثر از این موضوع هستیم٬ به موضع جوملا نسبت به اجازه نامه نرم افزارشان احترام می گذاریم. به دلیل اینکه نه SMF و نه پل ارتباطی (bridge) بین آن و جوملا تحت اجازه نامه GPL و یا سازگار با آن نیستند٬ ما مجبور به قطع انتشار پل ارتباطی برای جوملا هستیم.

به دلیل صدور این اجازه نامه٬ انتشار پل ارتباطی برای ما غیر قانونی است. در کل تمام نسخه های پل ارتباطی از نسخه 3.19 برای SMF سری 1.0 تا آخرین نسخه 1.1.7 برای SMF سری 1.1 تحت اجازه نامه SMF هستند و از توزیع مجدد ممنوع شده اند. به دلیل اینکه ما به اجازه نامه ای که جوملا تحت آن است احترام می گذاریم٬ از شما هم می خواهیم به اجازه نامه ما احترام گذاشته و از توزیع پل ارتباطی برای جوملا خودداری کنید.

ما همچنان پشتیبانی خود از پل های ارتباطی نصب شده فعلی را ادامه می دهیم تا زمانی که تعییری در جوملا بوجود بیاید یا پل ارتباطی برای SMF غیر قابل استفاده شود (مانند ارتقا به جوملا 1.0.13 و بالاتر و همینطور SMF 2.0). همچنین ما هیچگونه توزیعی از پل ارتباطی را توسط افراد دیگر پشتیبانی نخواهیم کرد.

برای آن دسته از کاربرانی که مابل به ادامه استفاده از SMF که با CMS آنها ارتباط کامل داشته باشد هستند٬ پیشنهاد ما تحقیق در مورد سایر راه های موجود می باشد. توسعه پل های ارتباطی ما برای مامبو و سایر CMS ها همچنان ادامه خواهد داشت.

برای خواندن اطلاعات بیشتر و همینطور ایمیل های رد و بدل شده بین SMF و بنیاد نرم افزار های آزاد و جوملا می توانید به [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] مراجعه نمایید.

http://www.mambolearn.com/fa/news/public/SMF_Bridge_for_Joomla!_Discontinued_20070727176.ht ml

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)