سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7

موضوع: ارور در نصب کامپونت فرم ساز فسیل

تشکر شده 5 بار در 3 ارسال

ارور در نصب کامپونت فرم ساز فسیل

با سلام

من موقع نصب فرم ساز با ارور های زیر رو برو می شم و این کامپونت به درستی نصب نمی شه .
    کد:
    Warning: unlink(/home/enterhos/public_html/fa/administrator/components/com_facileforms/packages/index.html) [function.unlink]: Permission denied in /home/enterhos/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 943

Warning: unlink(/home/enterhos/public_html/fa/administrator/components/com_facileforms/packages/oldlib.english.xml) [function.unlink]: Permission denied in /home/enterhos/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 943

Warning: unlink(/home/enterhos/public_html/fa/administrator/components/com_facileforms/packages/samples.english.xml) [function.unlink]: Permission denied in /home/enterhos/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 943

Warning: unlink(/home/enterhos/public_html/fa/administrator/components/com_facileforms/packages/stdlib.english.xml) [function.unlink]: Permission denied in /home/enterhos/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 943

Warning: rmdir(/home/enterhos/public_html/fa/administrator/components/com_facileforms/packages/) [function.rmdir]: Permission denied in /home/enterhos/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 958

Warning: unlink(/home/enterhos/public_html/fa/administrator/components/com_facileforms/sql/upgrade_1.1.sql) [function.unlink]: Permission denied in /home/enterhos/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 943

Warning: unlink(/home/enterhos/public_html/fa/administrator/components/com_facileforms/sql/create.sql) [function.unlink]: Permission denied in /home/enterhos/public_html/fa/includes/core.classes.php on line 943

و ارور های زیادی مثل این

من سیف مد رو چک کردم خاموش بود و دسترسی ها هم همه قابل ویرایش هستند . واقعا نمی دونم از چیه دیگه همه رو چک کردم

سیستم مامبو من 4.6.2 و از آخرین نسخه فسیل استفاده می کنم که همون 1.4.7 است و ورژن پی اچ پی من هم 5.2.6 است

باتشکر

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

پاسخ : ارور در نصب کامپونت فرم ساز فسیل

با سلام

دوستان کسی نمی دونه این مشکل رو چطوری باید حل کنم ؟

باتشکر

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

سطح دسترسی هاتون رو بررسی کنید. روی 777 بذار و بعد از نصب به حالت قبل برگردون!

دوست عزیز اگر نوشته من رو مطالعه کنید نوشتم تمام دسترسی ها درسته ولی باز هم همین ارور رو می ده

باتشکر

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

[quote author=مهدی مشتاقی link=topic=13849.msg73314#msg73314 date=1212163303]
    سطح دسترسی هاتون رو بررسی کنید. روی 777 بذار و بعد از نصب به حالت قبل برگردون!
    [/quote]
    [quote author=Enterhost link=topic=13849.msg73316#msg73316 date=1212164351]
    دوست عزیز اگر نوشته من رو مطالعه کنید نوشتم تمام دسترسی ها درسته ولی باز هم همین ارور رو می ده

باتشکر
    [/quote]
    دوست عزیز مطمئنی که فایل /home/enterhos/public_html/fa/includes/core.classes.php دسترسیش بازه؟

با سلام

اره دوست عزیز دسترسیش 777 است

تشکر شده 10 بار در 7 ارسال

با درود و سپاس
    دوست گرامی در صورتی که این سایت بر روی سرور خود شما می باشد و شما دسترسی به SSH دارید، لطفا OWNER فایل ها را بررسی کنید، زیرا این خطا زمانی رخ خواهد داد که دسترسی برای ایجاد فایل ها وجود نداشته باشد.
    خوب راه حل بعدی که پیشنهاد می کنم اول این را امتحان کنید :
    1. فایل File manager شده، بررسی کنید پوشه com_facileforms در components و administrator/components وجود دارد یا خیر. در صورتی که وجود دارد حذف نمایید.
    2. وارد مامبو شده، تنظیمات کلی را انتخاب کنید و بر روی تب سرور کلیک کرده، "سطح دسترسی به فایل ها:" و "سطح دسترسی به پوشه ها:" را بر روی "تغییر سطح دسترسی" برده و تیک ها را بزنید تا 0777 شود و بر روی ذخیره کلیک کنید.

حالا دوباره نصب کنید، ببینید دشواری بر طرف می شه یا خیر.

کامیاب و سربلند باشید
    یا علی

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)