سلام من سایتم رو روی حالت آفلاین گذاشتم سایز فونت ها در فایر فکس معمولی و استاندارد هست ولی در اینترنت اکسپلورر و اپرا بیش از حد بزرگ است لطفاً کمک کنید

سلام من سایتم رو روی حالت آفلاین گذاشتم سایز فونت ها در فایر فکس معمولی و استاندارد هست ولی در اینترنت اکسپلورر و اپرا بیش از حد بزرگ است لطفاً کمک کنید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
میتونید با ادیت فایل offline.php تغییرات مورد نظر رو اعمال کنید . اندازه فونت & ...
به نظر میاد مشکل از تگ h2 هست که اون رو باید حذف کنید و بجاش از Div یا p استفاده کنید ...
یا علی
من تگ h2 رو در css پیدا نکردم
کد:body { direction: rtl; margin: 15px; height: 100%; padding: 0px; font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans Serif; font-size: 11px; color: #ffffff; background: #363737; } .outline { background: #ffffff; padding: 2px; background-image: url(../images/offline.gif); width: 598px; height: 450px; } .offmess { font-family: Tahoma, Arial, Helvetica, Sans Serif; font-size: 8px; color: #ffffff; text-align: center; padding-right: 100px; padding-top: 200px; }
سلام
جناب فیروزمندان فرمودند تگ h2 نه کلاس h2
می تونید فایل offline.php رو باز کنید و تگ های h2 رو با تگ هایی p عوض کنید و یا اینکه در همین فایلی که کدش رو گذاشتید یه کلاس برای h2 تعریف کنید و اندازه مورد نظر رو اعمال کنید.
موفق باشید
علاقه مندی ها (Bookmarks)