-
پاسخ : پاسخ : تنظیمات سایت خبری
[quote author=نورى link=topic=13875.msg73652#msg73652 date=1212396471]
1 - منوهايي كه ايجاد كرديد كاملا اشتباه هست.
2 - در تنظيمات ماژول ها ، " موقعیت " رو اشتباه تنظيم كرديد !
3 - بهتره تا مطلب خاصي روي سايتتون قرار ندادين ، مامبو رو از اول نصب كند و با استفاده مطالب آموزشي كه در سايت هست شروع به دسته بندي و ساخت منو ... كنيد.
** يوزري رو كه براي من ساختيد و فرستاديد پاك كنيد.
[/quote]
1-منوهایی که ایجاد کرد از چه بابت اشتباه است
2-در تنظیم ماژول چه موقعیتی رو انتخاب کنم
و ...
من آموزشهای سایت رو خوندم ناقص هست تا 60 درصد از چیزی رو که من میخوام پوشش نمیدن!ریزه کاری هایی هم هست که اونارو توی آموزش ها نباید جستجو کرد.
چیزی رو که من از شما خواستم تنظیمات یه سایت خبری حرفه ای است که تیم مامبو لرن بارها کارهای مشابه اون رو انجام داده.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-08-2008 09:39 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تنظیمات سایت خبری
[quote author=نورى link=topic=13875.msg73697#msg73697 date=1212412657]
1 - شما بايد منو هاتون رو در " منوي اصلي " يا " ساير منوها " ايجاد كنيد ، نه مستقيماً در خود منو.
[/quote]
آقای نوری در مورد این مسئله من فکر کنم شما اشتباه میکنید چون من نیاز به منوی اصلی ندارم.
این سایت خبری رو ببنید کار [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] به نظر شما تنظیمات این سایت چگونه است؟
-
-
اگه بخوام روان تر بگم اینطوری میشه:
ببینید نمایش آخرین اخبار یک ماژول هست
خوب حالا ما میخاهیم آخرین اخبار توی 6 قسمت به نمایش گذاشته بشه(مثلا اخبار ورزشی توی قسمت ورزشی).یعنی هنگام save کردن موضوع وقتی بخش و گروه رو مشخص کردیم خود به خود این مطلب توی قسمتی که براش در نظر گرفتیم به نمایش در بیاد.فکر کنم منظورم رو همه فهمیده باشن....
-
-
خوب شما برای این کار میتونید از ماژول آخرین اخبار، یا ماژول آخرین مطالب، یا ماژول لینک آخرین اخبار استفاده کنید که هر کودومشون خواص و ویژگی های خاص خودشون رو دارن. اگر هم این ماژولها نیاز شما رو برآورده نمیکنن میتونید ماژول مورد نظرتون رو بنویسید، یا سفارش بدید براتون بنویسن.
در خصوص منو ها آقای نوری کاملا درست گفتن. اساس دسته بندیها و لینکها در مامبو بر پایه منوها هست. شما حتا اگر یک منو رو نخواهید باید اون رو بسازید ولی منتشرش نکنید. در این خصوص اگر با دقت آموزشهای مامبولرن رو مطالعه فرموده بودید این نکته رو برداشت میکردید.
با این اوصاف بهتره کارتون رو که انجام دادید و مشکل داره اینجا بیارید (یا با عکس یا با لینک) و هدفتون رو هم مشخص کنید تا راهنمایی جزئی ممکن باشه.
***ضمنا لطفا قوانین انجمن رو مطالعه کنید و از ارسال چندین پست پشت سر هم جدا خود داری کنید.
-
-
خوب من چند تا عکس هم میزارم تا منظورم را بهتر بفهمید:
مثلا من برای اینکه بتونم یه همچین منویی به وجود بیارم که آخرین خبر ها مربوط به هر بخش رو جداجدا نشوم بده چیکار کنم؟البته منو شو درست کردم ولی...
[img width=640 height=477]http://i31.tinypic.com/2j0hym8.jpg[/img]
و بعد از اینکه به هر بخشی وارد میشویم کل آخرین اخبار اون بخش و مقالات رو در دو طرف به نمایش مبزاره
[img width=640 height=449]http://i30.tinypic.com/rgzg44.jpg[/img]
-
-
از ماژول آخرین اخبار چند تا کپی گیرد
به هر کدوم شناسه بخش مربوطه یا شناسه مجموعه مربوطه رو بدید مسلما آخرین اخبار بخش سیاسی شناسه مجموعه سیاسی رو میگیره
بعد ماژول ها رو اختصاصی کنید assing گنید به منو ها که مثلا ماژول آخرین اخبار سیاسی با کلیک بر روی منوی سیاسی ظاهر بشه و نه در جایی دیگه
اگر درست متوجه شدم باشم
-
-
دوست عزیز
از سوالی که مجددا مطرح کردید اینطور به نظر میرسه که شما اصول کار با مامبو رو به خوبی بلد نیستید. ما میتونیم این مسایل رو اینجا برای تک تک افراد حاضر در فاروم توصیح بدیم. ولی احتمالا خود شما هم این رو تصدیق میکنید که وقت ما این اجازه رو به ما نمیده.
به همین خاطر "لطفا" مقاله های آموزشی سایت رو، از جمله مقاله 5 قسمتی "مامبو چیست" ترجمه شده دکتر گودرزی رو با دقت مطالعه کنید. من تضمین میکنم شما مشکلتون حل بشه.
-
-
سیامک جان من این مقاله ای رو که میفرمایید مدت ها پیش پرینت گرفتم و خواندم!!! من یوزر و پسورد کنترل پنل رو به یکی از رفقا هم دادم فقط اومد و نظر داد که منو ها اشتباه هستند!!!
من میدونم یه جای کار اشتباه هست!!!!!!!! سایتی رو هم که به عنوان نمونه گذاشتم کار بچه های مامبولرن هست.
-
-
باشه من دوباره از اول مقاله رو میخونم ولی اگه به نتیجه نرسیدم خوب شما هم جوانمردی کن و بیشتر برای سوالم وقت بگذار[quote author=مجید link=topic=13875.msg74527#msg74527 date=1212951977]
از ماژول آخرین اخبار چند تا کپی گیرد
به هر کدوم شناسه بخش مربوطه یا شناسه مجموعه مربوطه رو بدید مسلما آخرین اخبار بخش سیاسی شناسه مجموعه سیاسی رو میگیره
بعد ماژول ها رو اختصاصی کنید assing گنید به منو ها که مثلا ماژول آخرین اخبار سیاسی با کلیک بر روی منوی سیاسی ظاهر بشه و نه در جایی دیگه
اگر درست متوجه شدم باشم
[/quote]
راستی این دوستمون درست میگه؟
-
-
ببخشید درست میگه ؟
یعنی دارید سوال می پرسید !!!!!
مسلما با چیزی که من از تصویر فهدیدم دقیقا همین هست که گفتم!!!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)