سلام دوست عزیز من همین ماژول روی مامبو دارم استفاده می کنم و مشکلی نداشته

سلام دوست عزیز من همین ماژول روی مامبو دارم استفاده می کنم و مشکلی نداشته
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.. من نميتونم از rapidshare دانلود كنم.. ميشه لطفا يك جاي ديگه upload كنيد كه من هم بتونم استفاده كنم.. مرسي
اگه با 4shared مشکل نداری بیا دوباره برات آپلود کردم
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
آقای مجید66 میشه شما هم مازولی رو که خودتون استفاده میکنید آپلود کنید و بگید ورژن مامبو تون چنده؟
مامبوی من 4.6.2 هستش ولی ورژن ماژول خاطرم نیست.
ولی من همین فایل شما را دانلود کردم و روی لوکال روی 4.6.2 نصب کردم و بدون هیچ مشکلی کار کرد.
موفق باشید
سلام براي من هم نصب نشد :'(
ورژن مال من 4.6.2 هست..
چي كار كنيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم این فایل زیپ شده است شما باید بازش کنید و محتویاتشو نصب کنید چون داخلش یک فایل pdf که نحوه کار با این فایل توضیح داد وجود داره
در ضمن این را هم بگم که بعد از نصب شما بایت متن یا عکس به صورت مطلب ایجاد کنید بعد شماره شناسه مطلب ایجاد شده را قسمت Content ID: بنویسد تا این ماژول کار کنه در غیر این صورت هیچ چیزو نمایش نمیده
موفق باشید
یه مشکلی هم هست که به دوستان یدآوری کنم که این فایل به صورت rar فشرده شده که اول باید از حالت rar خارج بشه و zip بشه.
برای اینکه خیالتون راحت بشه اینو دانلود کنید
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
من یه همچین چیزی دارم:
![]()
من دوباره روی مامبوی 4.6.2 و روی قالب JA Sabina نصب کردم مشکلی نداشت میشه خطا را کامل اینجا وارد کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)