-
قالب فارسي با مامبو انگليسي
سلام
ميخواستم بدونم ميشه قالب فارسي رو با مامبو انگليسي استفاده كرد ؟ بعد اگه بخوايم مامبو انگليس استفاده كنيم مشكل اديتورش رو چيكار كنيم ؟ راست چين و ايناش به مشكل مي خوره خب نميشه يه متن رو درست نوشت .
توي فروم سرچ كردم عكس اين قضيه رو ديدم اما اين سوال من رو نديدم كسي جواب داده باشه . منظور اينه كه دوست دارم مديريتش انگليش باشه و فقط قالب فارسي باشه
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-01-2008 07:11 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : قالب فارسي با مامبو انگليسي
مي تونيد استفاده كنيد
مشكي هم بابت اديتور نيست
-
-
يكي از مشكلاتي كه دارم الان اينه كه justify و align right رو با هم نميتونم داشته باشم نميدونم قضيه چيه و چرا اينطوريه چي اون بايد فارسي بشه و سازگار بشه
-
-
سلام.شما مامبوت ادیتور را پاک کن و این مامبوت ادیتور را نصب کن.فکر کنم درست بشه. مطمئن نیستم.
[size=10pt][size=10pt][مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید][/size][/size]
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــــــــلی
-
-
نصب كردم نشد . فكر كنم تغييراتي كه موقع ترجمه داده ميشه اينطوريه . حالا من فقط يه مشكل دارم و اون اينه كه ميخوام توي قالب انگليسي فارسي بنويسم يعني فارسي كه تايپ ميكنم درست باشه از نظر راست چين و غيره امكانش هست ؟
-
-
[quote author=نارسيس link=topic=13901.msg74251#msg74251 date=1212766303]
نصب كردم نشد . فكر كنم تغييراتي كه موقع ترجمه داده ميشه اينطوريه . حالا من فقط يه مشكل دارم و اون اينه كه ميخوام توي قالب انگليسي فارسي بنويسم يعني فارسي كه تايپ ميكنم درست باشه از نظر راست چين و غيره امكانش هست ؟
[/quote]
فایل های js و CSS قالب مدیریت و ویرایشگر را از مامبو فارسی بریزید تو انگلیسی تا راست به چپشون درست بشه
-
-
مرسي نويد جان
من اين كار رو كردم كه فولدر css , js توي قالب ادمين رو ريختم همونجا روي مامبو انگليش . بعد هم فولدر editor كه در فولدر plugin بود رو هم ريختم ( نميدونم اين رو درست انجام دادم يا بايد اديتور ديگه اي رو مي ريختم )اما بازم نشد . ببينيد در واقعا راست چين كه در انگليسي هم هست مشكل جايي نشون ميده كه بخواي justify كني و فقط با چپ چين ميشه كه مشخصه براي فارسي بهينه نشده .
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)