-
پاسخ : کیک پی اچ پی چیست؟
خیلی خوبه که بحث داره روال خوبی میگیره .
ولی اگه بحث های پشت پرده و به قول معروف زدوبند های تبلیغاتی باعث شده مامبو بره به سراغ کیک پی اچ پی مسلما پیشرفت که نمیکنه هیچ , نزول میکنه!
من با این قسمت حرف شما موافق نیستم.
حدسی که من زدم ( بر اساس توضیحاتی که دادم ) این بود که مامبو نیازش رو شناخته و راهکار خوبی هم پیدا کرده و ...
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-02-2008 02:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
راستش با قاطعیت صحبت کردن راجع به این مسئله واسه همه سخته!
هر چی ما میگیم بر اساس دیدگاه ها و نظرات خودمونه و اینکه پیش بینی هامون به واقعیت تبدیل بشه یا نه, یه بحث دیگست.
کاملا درسته ..
مشکل اصلی اینجاست که توسعه دهنده های مامبو به معنای واقعی با core مامبو آشنا نیستن.
عین حقیقته . به نظر من تا زمانیکه این شرایط باشه (چه الان و چه زمانیکه با کیک پی اچ پی یکی بشه ) ، هیچ امیدی به یک پروژه متن باز برای رقابت نیست.
اینجاست که یه تحول اساسی میتونه نجات بخش باشه ,اما کیک پی اچ پی قابلیت و پیشینه طلایی هم نسبت به بقیه فریم ورک ها نداره.
موافق نیستم ،بیشتر بررسی کنید . (اگه به دلیل اساسی رسیدید ما رو هم بی اطلاع نذارید )
یکی شدن مامبو با کیک پی اچ پی درسته که یه ریسک هست اما به این بستگی داره که این ورژن چه حرفایی برای گفتن خواهد داشت و با چه سرعتی (در ابتدای ورودش) رشد میکنه . این همون جاییه که به قول شما یه نظریه است که حتما پیروز خواهد بود .
بیشترین نیاز که الان حس میشه به نظر من اینه که آموزشها برای استفاده از هسته مامبو و پیاده سازی ایده های جدید خیلی کمه و کاربرها و گسترش دهندگان کمی هستند که می تونند باهاش راحت کار کنن . خوب این نقطه ضعف مامبو و در عین حال نقطه قوت جوملا هست.
مسئله اینجاست که توسعه دهنده های مامبو یا تسلط کافی به هسته این فریم ورک دارن که اونو انتخاب کردن یا میخوان دو سه نفر از توسعه دهنده های کیک پی اچ پی رو به تیمشون جوین کنن.
چون به نظر من کسی که نتونسته کور مامبو رو درک کنه عمرا نمیتونه با یه فریم ورک دیگه معجزه کنه.
ببخشید من یه خورده بیشتر به توضیح نیاز دارم. منظورتون اینکه تیمی که نتونه تیمی که نتونه روی هسته فعلی بازدهی مناسبی داشته باشه ...
شکی نیست مامبو قابلیت هایی داشته و داره که توسعه دهنده ها میتونستن اکستنشن ها شونو بر اساس اون منتشر کنن , خیلی بیشتر از قابلیت هایی که شاید کیک پی اچ پی بتونه واسه مامبو هدیه بیاره.
خوب به نظر من وقتی با استفاده از کیک پی اچ پی هسته مامبو به یک فریم ورک حرفه ای تبدیل بشه ، نتیجه ای جز گسترش سریع تر نداره . نیازی نیست که تیم مذکور زمان زیادی برای افزایش توان هسته و در نتیجه addon بذازه . پس هم برای گسترش دهندگان عمومی خوبه و هم تیم .
تحولی هم که ازش صحبت میشه فقط به هسته بستگی نداره (تا الان هم چنین چیزی در مورد ورژن بعد از طرف تیم اعلام نشده ) ، بلکه به قابلیتهایی که به همراه خواهد داشت (در Roadmap) .
ممنون
-
-
من یک نکته ای رو متوجه نمیشم.
من وقتی میخام از یک چیزی استفاده کنم، مثلا یک شکلات اون رو امتحان میکنم و اگر خوب بود استفاده میکنم.
حالا الان ما میخاهیم یک سیستم مدیریت محتوای فارسی رو انتخاب کنیم.
چند تا سیستم هست:
مامبو
جوملا
دروپال
نیوک
ورد پرس
و چندین سیستم تجاری دیگه
من برای انتخاب یک سیستم وب معمولا دو مرحله مقایسه رو طی میکنم. مرحله اول مقایسه غیر فنی و مرحله دوم مقایسه فنی.
مقایسه غیر فنی شامل این آیتم ها هست:
1- تجربه پیاده سازی در وبسایت های موفق
2- وسعت کاربرد
3- قابلیت توسعه بالا
4- در دسترس بودن متن (Source) برنامه
5- تائیدیه های امنیتی و کاربردی
6- قابلیت شخصی سازی و تغییر
7- تولید بر اساس متدهای متداول توسعه نرم افزار
8- دارا بودن امکانات اولیه بالا
9- تطبیق با نیازهای مرکز
10- دارا بودن شرکتهای پشتیبان در ایران
خوب توی همین مرحله اول مقایسه، همه سیستم های مدیریت محتوا حذف میشن! و فقط میمونه مامبو!!!
پس دیگه گزینه ای برای مقایسه فنی تر باقی نمیمونه!
جاوید جان، اگر میخاهی این روند تغییر کنه، لطفا یک تیم جمع و جور کن، سالی چند میلیون پول خرج کن، جوملا یا هر سیستمی رو که میدونی خوبه فارسی کن یا تولید کن، بعدش بیا اینجا اعلام کن، من به شخصه خودم میام ماچت میکنم!
ولی تا اون موقع هر حرفی زده بشه اراجیف و خزعبلاتی بیش نیست.
این مامبو فارسی که شما میبینید حاصل سالها تجربه و تلاشه. بارها گفتم و باز هم میگم که مامبو پسرخاله من یا دختر خاله محسن نیست. بلکه ما هم مثل شما شعور داریم، فهم داریم، درک میکنیم، به همین دلیلی دائما سیستم های محتلف رو تست میکنیم و هر موقع به نظرمون برسه که یه سیستمی بهتره، و کوچ به اون از مجموع هات به نفعمون هست به سمتش میریم. و این همون کاری هم هست که در ابتدا انجام دادیم و مامبو رو انتخاب کردیم.
و من در حال حاضر به انتخابم ایمان دارم، که سیستمی رو انتخاب کردم که چند ساله دارم باهاش به خوبی کار میکنم.
در خصوص CakePHP باید بگم که هنوز اتفاقی نیفتاده.
کسانی که میخان محکوم کنن و بزنن تو سر مامبو و تیمش بهتره صبر کنن تا مامبو + CakePHP وارد بازار (!) بشه، بعد اگر خوب نبود بیان اینجا و قهوه ایش کنن. تا اون موقع این حرفها همش چرت و پرته و قطعا من هیچ برداشتی به جز تخریب مامبولرن براش ندارم.
پس تا اون موقع لطفا دهنها بسته. چشمها باز و گوشها شنوا. بعد از اون هم یا از مامبو + CakePHP خوشتون میاد و استفاده میکنید، یا اینکه نمیاد و میرید سراغ یه سیستم دیگه. شاید هم تا اون موقع ما مامبولرن رو تخته کردیم و رفتیم سراغ تجارت مرگ و راحت شدیم. اونوقت ببینم تفریح جماعت بیکار به جای بحث پیرامون مامبو و جوملا چه خواهد بود! و سودش تو جیب شرکتهای رینیم کننده میره یا شما.
ارادتمند.
-
-
[quote author=amir.d link=topic=13903.msg73705#msg73705 date=1212414981]
این کار باعث بالا بردن برند (و تمام دارایی های) مامبو خواهد بود . این تحولی هست که مامبو (بدون تعارف) بهش احتیاج داره . حتی با این کار میتونه تحولی اساسی در ساختار مدیریت محتوا بده و این همون چیزی هست که جناب فیروزمندان می گن که هیچ سیستمی به گرد پاش نمی رسه(ان شاا...).
[/quote]
سلام.البته مطمئن باشید همون موقع هم بقیه ی سیستم ها از جمله همین جوملا نمی ایستند و پیشرفت مامبو را نظاره کنند. قطعا اون ها هم اگه در جهت منافعشون ببینند دست به تغییرات اساسی می زنند و شاید دیدی اون ها هم اومدند و با کیک php اینترگیت کردند؛ یعنی وقتی دیدند منافع در خطره دیگه Roadmap و این حرف ها کشک می شه و یه تغییر ناگهانی و اساسی رخ می ده.(اون هم همین جوملا که در حال حاضر بدون فریم ورک در قسمت addon -دقت کنید که فقط addon - از مامبو جلوتره.)
[quote author=سیامک link=topic=13903.msg73746#msg73746 date=1212429087]
در خصوص CakePHP باید بگم که هنوز اتفاقی نیفتاده.
کسانی که میخان محکوم کنن و بزنن تو سر مامبو و تیمش بهتره صبر کنن تا مامبو + CakePHP وارد بازار (!) بشه، بعد اگر خوب نبود بیان اینجا و قهوه ایش کنن. تا اون موقع این حرفها همش چرت و پرته و قطعا من هیچ برداشتی به جز تخریب مامبولرن براش ندارم.
پس تا اون موقع لطفا دهنها بسته. چشمها باز و گوشها شنوا. بعد از اون هم یا از مامبو + CakePHP خوشتون میاد و استفاده میکنید، یا اینکه نمیاد و میرید سراغ یه سیستم دیگه. شاید هم تا اون موقع ما مامبولرن رو تخته کردیم و رفتیم سراغ تجارت مرگ و راحت شدیم. اونوقت ببینم تفریح جماعت بیکار به جای بحث پیرامون مامبو و جوملا چه خواهد بود! و سودش تو جیب شرکتهای رینیم کننده میره یا شما.
[/quote]
در واقع این حرف ها همش هم چرت و پرت نیست و بار آموزشی خودش را داره. حداقلش اینه که کاربرا (بیشتر کاربرای تازه کار مد نظرند) با اصطلاح های جدید مثل cakephp و Roadmap و addon و ... و حتی جوملا
آشنا می شن.البته هیچکس نیست که با کل کل کردن موافق باشه.منظور بیشتر بحث سازنده و کاربردیه.
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــــــلی
-
-
پس تا اون موقع لطفا دهنها بسته. چشمها باز و گوشها شنوا. [/quote]
برداشتت کاملا اشتباست.
سیامک جان تا اینجای بحث همه سعی کردن با دلایل منطقی نظر خودشون رو در مورد مامبو و کیک پی اچ پی بگن!
نه بحث در مورد فارسی سازی بود نه مامبولرن که شما به همچین برداشتی رسیدی!
بعدشم جایی که دو تا بزرگ تر حرف میزنن سعی کن مودب باشی! ما هم سنمون , هم گستره واژگان قابل استفادمون از شما بیشتره.
-
-
[quote author=trueend5 link=topic=13903.msg73767#msg73767 date=1212434252]
پس تا اون موقع لطفا دهنها بسته. چشمها باز و گوشها شنوا. [/quote]
برداشتت کاملا اشتباست.
سیامک جان تا اینجای بحث همه سعی کردن با دلایل منطقی نظر خودشون رو در مورد مامبو و کیک پی اچ پی بگن!
نه بحث در مورد فارسی سازی بود نه مامبولرن که شما به همچین برداشتی رسیدی!
بعدشم جایی که دو تا بزرگ تر حرف میزنن سعی کن مودب باشی! ما هم سنمون , هم گستره واژگان قابل استفادمون از شما بیشتره.
[/quote]
علیرضا جان روی صحبت من با شما نبود و نیست. چون دلایل و صحبتهای شما همیشه با استنادهای معتبر میاد و مسایلی که مطرح میکنی همیشه مورد توجه شخص من و بقیه بچها هست.
روی صحبت من با یک فرد خاص هست که دقیقا با این برداشتی که ذکر کردم مطالب رو دنبال میکنه.
قصد من هم به هیچ وجه بی ادبی نبوده و نیست.
من معتقدم که مسایل باید در جای خودشون مطرح بشن، نه اینکه آدمها هر جایی که دیدن جای باز کردن سر دردها و زخم های قدیمی هست شروع کنن به ...
لزوما هم بقیه دوستان با اعتقادات من همسو نیستن. هر کسی طرز فکر و دیدگاه خاص خودش رو داره.
-
-
سلام
من به شخصه موافقم صبر کنیم و ببینیم ... چی میشه 
همونی که سیامک گفت... آینده نزدیکه 
یا علی علیه السلام
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)