سلام به همه
من وسط بحث رسیدم .
به نظرمن ، تنها تفاوت مامبو و جوملا در addon هاست و بس ! ما در مباحث Brand Management این جور مسائل رو به روش جوملایی ها حل نمی کنم .
البته کار ساز هست که شما نام رو عوض کنی و با سرو صدا و تبلیغات در ذهن عموم یه تحول اساسی (خالی بندی) رو جا بدی . این فقط یه تلاش برای ایجاد یه موج و استفاده از فرصت ایجاد شده هست.
تیم مامبو به نظر بنده کار خیلی خوبی داره انجام میده . باندل کردن این دوتا سیستم یه سیاست عالیه ، چون باعث تحولی واقعی و نتیجه عالی میشه .
کاربر ها و گسترش دهنده ها از یه سیستم مدیریت محتوا چی می خواند ؟
* - امنیت
* - انعطاف پذیری
* - گسترش آسان !
* - بعضا شهرت
* - توانمندی
* - قابلیت های فراوان (مثل addon)
* - ...
درسته که مامبو و جوملا در بیس خودشون یه فریم ورک دارن و میشه با آموزش دیدن و .. به گسترش اون ها روی همین سیستم پرداخت ، اما باید به این توجه کنید که نیاز به یادگیری برای همه هست (و بعضا نیاز به بروز رسانی اطلاعات ) . اما با پیوستن مامبو به یه فریم ورک حرفه ای می تونه تمام گزینه های بالا رو به اضافه گسترش دهنده های بیشتر بدست بیاره .
از طرفی یه نگاه به کیک PHP بکنید در زمان کوتاهی تونسته قدرت خودش رو به نمایش بذاره و کمال ، توانمندی و سرعتش رو به رخ همه رقبا بکشه و برند خودش رو بالا ببره .
این کار باعث بالا بردن برند (و تمام دارایی های) مامبو خواهد بود . این تحولی هست که مامبو (بدون تعارف) بهش احتیاج داره . حتی با این کار میتونه تحولی اساسی در ساختار مدیریت محتوا بده و این همون چیزی هست که جناب فیروزمندان می گن که هیچ سیستمی به گرد پاش نمی رسه(ان شاا...).
قبلا هم در مورد این تفاوت های فعلی مامبو و جوملا و حتی ارائه آمار و .... در انجمن بحث کردم . اینم نظر شخصی من در این مورد هست .
من به شخصه به یک آینده خوب برای مامبو (با این تحولات) اعتقاد دارم . 8)
اما اگه نشد هم از این کارا ( :'() نمی کنم بلکه با بهترین سیستم همون روز ادامه میدم . فعلا هم که بهترین در ایران (بدون شک) مامبو ی مامبولرن هست .
موفق باشید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)