-
پاسخ : کیک پی اچ پی چیست؟
راستش با قاطعیت صحبت کردن راجع به این مسئله واسه همه سخته!
هر چی ما میگیم بر اساس دیدگاه ها و نظرات خودمونه و اینکه پیش بینی هامون به واقعیت تبدیل بشه یا نه, یه بحث دیگست.
کاملا درسته ..
مشکل اصلی اینجاست که توسعه دهنده های مامبو به معنای واقعی با core مامبو آشنا نیستن.
عین حقیقته . به نظر من تا زمانیکه این شرایط باشه (چه الان و چه زمانیکه با کیک پی اچ پی یکی بشه ) ، هیچ امیدی به یک پروژه متن باز برای رقابت نیست.
اینجاست که یه تحول اساسی میتونه نجات بخش باشه ,اما کیک پی اچ پی قابلیت و پیشینه طلایی هم نسبت به بقیه فریم ورک ها نداره.
موافق نیستم ،بیشتر بررسی کنید . (اگه به دلیل اساسی رسیدید ما رو هم بی اطلاع نذارید )
یکی شدن مامبو با کیک پی اچ پی درسته که یه ریسک هست اما به این بستگی داره که این ورژن چه حرفایی برای گفتن خواهد داشت و با چه سرعتی (در ابتدای ورودش) رشد میکنه . این همون جاییه که به قول شما یه نظریه است که حتما پیروز خواهد بود .
بیشترین نیاز که الان حس میشه به نظر من اینه که آموزشها برای استفاده از هسته مامبو و پیاده سازی ایده های جدید خیلی کمه و کاربرها و گسترش دهندگان کمی هستند که می تونند باهاش راحت کار کنن . خوب این نقطه ضعف مامبو و در عین حال نقطه قوت جوملا هست.
مسئله اینجاست که توسعه دهنده های مامبو یا تسلط کافی به هسته این فریم ورک دارن که اونو انتخاب کردن یا میخوان دو سه نفر از توسعه دهنده های کیک پی اچ پی رو به تیمشون جوین کنن.
چون به نظر من کسی که نتونسته کور مامبو رو درک کنه عمرا نمیتونه با یه فریم ورک دیگه معجزه کنه.
ببخشید من یه خورده بیشتر به توضیح نیاز دارم. منظورتون اینکه تیمی که نتونه تیمی که نتونه روی هسته فعلی بازدهی مناسبی داشته باشه ...
شکی نیست مامبو قابلیت هایی داشته و داره که توسعه دهنده ها میتونستن اکستنشن ها شونو بر اساس اون منتشر کنن , خیلی بیشتر از قابلیت هایی که شاید کیک پی اچ پی بتونه واسه مامبو هدیه بیاره.
خوب به نظر من وقتی با استفاده از کیک پی اچ پی هسته مامبو به یک فریم ورک حرفه ای تبدیل بشه ، نتیجه ای جز گسترش سریع تر نداره . نیازی نیست که تیم مذکور زمان زیادی برای افزایش توان هسته و در نتیجه addon بذازه . پس هم برای گسترش دهندگان عمومی خوبه و هم تیم .
تحولی هم که ازش صحبت میشه فقط به هسته بستگی نداره (تا الان هم چنین چیزی در مورد ورژن بعد از طرف تیم اعلام نشده ) ، بلکه به قابلیتهایی که به همراه خواهد داشت (در Roadmap) .
ممنون
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-02-2008 03:17 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)