من یک نکته ای رو متوجه نمیشم.
من وقتی میخام از یک چیزی استفاده کنم، مثلا یک شکلات اون رو امتحان میکنم و اگر خوب بود استفاده میکنم.
حالا الان ما میخاهیم یک سیستم مدیریت محتوای فارسی رو انتخاب کنیم.
چند تا سیستم هست:
مامبو
جوملا
دروپال
نیوک
ورد پرس
و چندین سیستم تجاری دیگه
من برای انتخاب یک سیستم وب معمولا دو مرحله مقایسه رو طی میکنم. مرحله اول مقایسه غیر فنی و مرحله دوم مقایسه فنی.
مقایسه غیر فنی شامل این آیتم ها هست:
1- تجربه پیاده سازی در وبسایت های موفق
2- وسعت کاربرد
3- قابلیت توسعه بالا
4- در دسترس بودن متن (Source) برنامه
5- تائیدیه های امنیتی و کاربردی
6- قابلیت شخصی سازی و تغییر
7- تولید بر اساس متدهای متداول توسعه نرم افزار
8- دارا بودن امکانات اولیه بالا
9- تطبیق با نیازهای مرکز
10- دارا بودن شرکتهای پشتیبان در ایران
خوب توی همین مرحله اول مقایسه، همه سیستم های مدیریت محتوا حذف میشن! و فقط میمونه مامبو!!!
پس دیگه گزینه ای برای مقایسه فنی تر باقی نمیمونه!
جاوید جان، اگر میخاهی این روند تغییر کنه، لطفا یک تیم جمع و جور کن، سالی چند میلیون پول خرج کن، جوملا یا هر سیستمی رو که میدونی خوبه فارسی کن یا تولید کن، بعدش بیا اینجا اعلام کن، من به شخصه خودم میام ماچت میکنم!
ولی تا اون موقع هر حرفی زده بشه اراجیف و خزعبلاتی بیش نیست.
این مامبو فارسی که شما میبینید حاصل سالها تجربه و تلاشه. بارها گفتم و باز هم میگم که مامبو پسرخاله من یا دختر خاله محسن نیست. بلکه ما هم مثل شما شعور داریم، فهم داریم، درک میکنیم، به همین دلیلی دائما سیستم های محتلف رو تست میکنیم و هر موقع به نظرمون برسه که یه سیستمی بهتره، و کوچ به اون از مجموع هات به نفعمون هست به سمتش میریم. و این همون کاری هم هست که در ابتدا انجام دادیم و مامبو رو انتخاب کردیم.
و من در حال حاضر به انتخابم ایمان دارم، که سیستمی رو انتخاب کردم که چند ساله دارم باهاش به خوبی کار میکنم.
در خصوص CakePHP باید بگم که هنوز اتفاقی نیفتاده.
کسانی که میخان محکوم کنن و بزنن تو سر مامبو و تیمش بهتره صبر کنن تا مامبو + CakePHP وارد بازار (!) بشه، بعد اگر خوب نبود بیان اینجا و قهوه ایش کنن. تا اون موقع این حرفها همش چرت و پرته و قطعا من هیچ برداشتی به جز تخریب مامبولرن براش ندارم.
پس تا اون موقع لطفا دهنها بسته. چشمها باز و گوشها شنوا. بعد از اون هم یا از مامبو + CakePHP خوشتون میاد و استفاده میکنید، یا اینکه نمیاد و میرید سراغ یه سیستم دیگه. شاید هم تا اون موقع ما مامبولرن رو تخته کردیم و رفتیم سراغ تجارت مرگ و راحت شدیم. اونوقت ببینم تفریح جماعت بیکار به جای بحث پیرامون مامبو و جوملا چه خواهد بود! و سودش تو جیب شرکتهای رینیم کننده میره یا شما.
ارادتمند.

علاقه مندی ها (Bookmarks)