سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 9101112 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 101 تا 110 , از مجموع 116

موضوع: آیا صحت دارد ؟ اندر حکایت تحریم Cpanel ایران را !

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

پاسخ : آیا صحت دارد ؟ اندر حکایت تحریم Cpanel ایران را !

[quote author=مجید link=topic=13919.msg103700#msg103700 date=1236925062]
    [quote author=parsiansystem.net link=topic=13919.msg103677#msg103677 date=1236867375]
    واقعاً که ....
    اگه سی پنل نباشه ... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
    در حال حاظر plesk ایران رو کاملاً تحریم کرده
    من از پلسک استفاده میکردم از 2 روز پیش پلسک ایران رو تحریم کرده و اینطور که مدیر سرورم گفت در حال مذاکره هستند و تا 20 روز دیگه سایت ها غیر فعال هستند
    به نظر منم که هیچی مثه سی پنل نمیشه

[/quote]

سلام

میشه اسم سرورتون رو بگید !!

من جستجوی زیادی کردم و اصلا این خبر رو تایید نمیکنم !؟

[/quote]
    [quote author=bizimt link=topic=13919.msg103703#msg103703 date=1236928958]
    من از cpanel استفاده می کردم 3 ماه پیش به طور نگهانی سایت از کار افتاد بعد 1-2 روز پلسک شد در گفتگو با سرور گفتند که cpanel تحریم شده. و حالا نزدیک 1 هفته هست که دوباره همون موضوع و این بار برعکس و cpanel دار شدیم.
    [/quote]
    سلام آقا سعید خسته نباشید
    سرور قبلیه بنده اصفهان هاست بود که نزدیک به یکساله که دارم ازش استفاده میکنم (البته به هیچکسی پیشنهاد نمیکنم که استفاده کنه چون روزی 3 بار ریسیت میکنند به خاطر هنگ کردن ...) چند روز پیش فکر میکنم 4 روز پیش بود که سایت از ساعت 11 به بعد غیر فعال شد و تا امروز بعد از ظهر که 23 اسفند است ساعت 6 عصر سایت دوباره فعال شد...
    روز 20 با شرکت تماس گرفتم اونها هم لطف کرده بودند و یک پیام صوتی پخش کردن که فرموده بودند :
    با توجه به تحریم های بین الملی و شرکت های خارجی همچنین کنترل پنل پلسک سایت ها غیر فعال میباشند و در حال مذاکره با پلسک هستند که تا یک هفته الی 20 روز دیگر اگر مذاکراه ثمر بخش نبود سرورها انتقال خواهند داد و ی8ه کوچولو هم معذرت خواهی کردند ... > > > > >
    این بود که چند روزی بی کنترل پنل بودیم
    حالا هم گوش شیطون کر مثل اینکه تحریم ها برداشته شده است
    حالا چی شده بود که اینجوری شده بود و چی شد که به این زودی تحریم رو برداشتند ...
    عجب داستانیه این سی پنل و پلسک یه روز پنل مدیریتت میشه پلسک یه روز ... >

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

اصلا تحریمی در کار نبوده که برداشته بشه

کاملا سر کار هستید

پیشنهاد میکنم به سرعت تغییر سرور بدید

[quote author=مجید link=topic=13919.msg103731#msg103731 date=1236963502]
    اصلا تحریمی در کار نبوده که برداشته بشه

کاملا سر کار هستید

پیشنهاد میکنم به سرعت تغییر سرور بدید
    [/quote]
    سلام آقا مجید خسته نباشید
    شاید حرف شما درست باشه یعنی خودمم خیلی احتمال اینو میدم که دروغ گفته باشند ولی یه مسئله ای است اونم اینه که چند تا از دوستای خودمم که از پلسک استفاده میکردند سایت هایشان Down بود :'(
    خیلی وقت بود که میخواستم هاستم رو تغییر بدهم چون پشتیبانیش از ساعت 11 قبا از ظهره تا ساعت 12:30 تازه اگه تلفنشون رو جواب بدهند و هیچ امکاناتی نظیر پشتیبانی ، تیکت و ... ندارند حتی بلد نیستند php.ini را ویرایش کنند ;D آخه چند مرتبه من برای ست کردن www به اول سایت باهاشون صحبت کردم اونا هم گفتند نیاز به برنامه نویسی حرفه ای داره ;D ;D ;D ;D > > خلاصه ما هم زود هاستمون رو عوض کردیم ... البته چون زیاد با مامبو سرور آشنایی نداشتم متاسفانه از جای دیگه ای هاست رو خریداری کردم با کمک های پسر مهربون (مهدی جانم) سال دیگه حتماً از مامبو سرور هاست میخرم ...
    در هر صورت اگر هم تحریمی بوده نباید به این زودی در عرض دو روز تحریم برداشته میشد ...
    من با پشتیبانی هاست خودمم صحبت کردم و ایشون فرمودند که سی پنل هنوز کسی رو تحریم نکرده و اگر هم بکنند اون ها به سرعت برق و باد : هاست رو انتقال میدهند تا مشکلی واسمون پیش نیاد O0
    الان می خواهم با مدیر اصفهان هاست تماس بگیرم ولی امان از ...

تشکر شده 32 بار در 30 ارسال

تحریم سی پنل درسته ! اما پلسک خیر

در مورد هاست های مامبوسرور هم در حال حاضر اگر سفارش بدهید از 30% تخفیف ویژه بهره مند میشید که بهترین فرصت خرید هاست های بالاتر ماست مثلا 1 گیگ

در مورد انتقال سایت های شما به مامبوسرور ما این کار رو رایگان انجام میدیم و ...

پیروز باشید

پاسخ : آیا صحت دارد ؟ اندر حکایت تحریم Cpanel ایرا&#

plask در ایران چندین و چند نمایندگی داره چطور میتونه ایران رو تحریم کنه!!!!؟؟؟؟
    در ضمن cpanel هم هیچ مشکلی با ایران نداره و از سر اجباری که دولتشون بهشون آورده یه چندتا از لیسانس ها رو حذف میکنند.
    برای برداشته شدن همین چند تحریم اینجا رو امضا کنید:
    ht tp://w ww.petitiononline.com/cpanel01/petition.html
    یا حق

[quote author=sajad2007 link=topic=13919.msg104081#msg104081 date=1237352920]
    plask در ایران چندین و چند نمایندگی داره چطور میتونه ایران رو تحریم کنه!!!!؟؟؟؟
    در ضمن cpanel هم هیچ مشکلی با ایران نداره و از سر اجباری که دولتشون بهشون آورده یه چندتا از لیسانس ها رو حذف میکنند.
    برای برداشته شدن همین چند تحریم اینجا رو امضا کنید:
    ht tp://w ww.petitiononline.com/cpanel01/petition.html
    یا حق
    [/quote]
    دوست من بنده هم نمی دونم مسئله چیه ، چند روز پیش ین میل رو از اصفهان هاست دریافت کردم :

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
    <info@esfahanhost.com> Sun, Mar 29, 2009 at 5:17 PM
    To: "????.com" <emailkhodam@gmail.com>
    Reply | Reply to all | Forward | Print | Delete | Show original
    ba salam , zemne tashakor az shoma

be ellate tahrim haye Amrica majbor be taghire Server hastim , lotfan
    az tarikhe 2009/03/29 be modate 4 roz hich Update roye site khod anjam nadahid , chon jozve backup nakhahad bod

lotfan dar tarikhe 2009/04/02 site khod ra check kardeh va agar moshkeli barkhord nemodid faghat az tarighe email ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ) an ra ba link va tozihe kamele eshkal moshahedeh shodeh , elam kardeh ta check shavad , khaheshmand ast be ellate hajme balaye karhaye tavize server az tamase telephoni khoddari nemaeid

ba sepas va emtenan

Server Administrator
    Masoud Saeidi
    من سرورم رو عوض کردم با سرور های جدید هیچ مشکلی ندارم
    ولی آنها همچنان سر حرفشون هستند که تحریم شده اند ؟!

بله سی پنل بواسطه ی مالکیت آمریکایی و نزدیکیش به دولت آمریکا ایران را در دستور تحریم داره ، گر چه که خود سی پنل چندان علاقه ای نداره که چند میلیون کاربر ایرانی رو به رشد رو از دست بده اما چاره ای هم نداره و مجبوره به پذیرش ، در کل اگر دامین شما ir نباشه و در دامین نامی از ایران رو نداشته باشید همچنان صاحب سی پنل خواهید بود و البته دامنه ی این تحریم بواسطه ی وجود مخالفت ها هنوز به تمامی سرور های سرویس دهنده به ایران نرسیده اما اگر آقای اوباما با آقای احمدی نژاد دوست بشن این ماجرا کم لن یکم خواهد بود ، پس دعا می کنیم ، خدایا مهر آقای اوباما را در دل آقای احمدی نژاد قرار بده... آمین :'(

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

بله سی پنل بواسطه ی مالکیت آمریکایی و نزدیکیش به دولت آمریکا ایران را در دستور تحریم داره
    سلام
    دوست عزيز در پست قبل از شما كه دوستمون موضوع تحريم را مطرح كردند منظور تحريم پلسك بود نه سي پنل
    من سرورم رو عوض کردم با سرور های جدید هیچ مشکلی ندارم
    ولی آنها همچنان سر حرفشون هستند که تحریم شده اند ؟!
    چنانچه اين شركت خدمات دهنده سايت خبري تحليليي را ميزباني كنند كل سرور و كنترل پنل و همه چيزشون تحريم ميشه ولي اگر سروري به سياست كاري نداشته باشه حتي از سي پنل هم مي تونه استفاده كنه
    موفق باشيد

تشکر شده 14 بار در 12 ارسال

چنانچه اين شركت خدمات دهنده سايت خبري تحليليي را ميزباني كنند كل سرور و كنترل پنل و همه چيزشون تحريم ميشه ولي اگر سروري به سياست كاري نداشته باشه حتي از سي پنل هم مي تونه استفاده كنه
    موفق باشيد
    برای حرفتون رفرنسی دارید ؟

[quote author=piroozman link=topic=13919.msg104847#msg104847 date=1238778892]
    سلام
    دوست عزيز در پست قبل از شما كه دوستمون موضوع تحريم را مطرح كردند منظور تحريم پلسك بود نه سي پنل
    به تیتر این گفتگو دقت کنید! "آیا صحت دارد ؟ اندر حکایت تحریم Cpanel ایران را ! "

موفق باشيد
    سایت بنده هنری است! به سیاست هم کاری ندارد! یک بار سی پنلش بسته شد و با رایزنی واسطه ی تاجیک باز شد ، فرمایش شما شاید در مورد سایت های بسیار معروف صحت داشته باشد ، هر چند سایت تابناک که هم معروف است ، هم سیاسی ، هم خبری و هم... است ، و سرورش در کانادا مستقر است!!!

اونها اونقدری بیکار نیستند که بشینن سایت ها را دانه به دانه چک کنند! معمولن از تگ ها ، مثل ir یا iran آن هم در دامین بهره می برند که خب بستگی به واسطه ی فروش هاست دارد که چقدر پیگیری کند!
    اگر از شرکت های معتبر هاست تهیه شود ، آنها تضمین پایداری سی پنل رو دارند ، در صورت لزوم و در زمان ضرورت از سرورهای غیر متعهد روسی و... بهره می برند تا زمانی که مشکل حل شود.

صفحه 11 از 12 نخستنخست ... 9101112 آخرینآخرین