-
پاسخ : آیا صحت دارد ؟ اندر حکایت تحریم Cpanel ایران را !
فقط از روی آیپی فردی که به CPanel لاگین میکند و مدیریت میکند، شناسایی میکنند که مالک سایت ایرانی است و اصلاً کاری به کلمات ایران و IR , Iran ... ندارند! (اصلاً کلمات فارسی هم تأثیری ندارد)
لطفاً بحث را بیمورد ادامه ندهید و از خارج شدن از بحث اصلی جداً خودداری کنید.
یا حق
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
04-04-2009 07:57 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=پـــســـر مــهـربــــــــون link=topic=13919.msg104875#msg104875 date=1238831878]
فقط از روی آیپی فردی که به CPanel لاگین میکند و مدیریت میکند، شناسایی میکنند که مالک سایت ایرانی است و اصلاً کاری به کلمات ایران و IR , Iran ... ندارند! (اصلاً کلمات فارسی هم تأثیری ندارد)
لطفاً بحث را بیمورد ادامه ندهید و از خارج شدن از بحث اصلی جداً خودداری کنید.
یا حق
[/quote]
سلام. میشه خواهش کنم شما هم اگر رفرنسی دارید بفرمایید؟
تا اونجایی که من می دونم اتفاقا وجود دامنه ی با پسوند ir و یا محتوی کلمه ی ایران هم باعث این اتفاق میشه. آی پی هم تجربه ی من چیز دیگه ای را نشون می ده. (و البته فکر کنم تجربه خیلی افراد دیگه
) یعنی بسته به آی پی نیست. این چیزی بود که من می دونستم
-
-
دوست عزیز من با دو هاست آمریکایی قرارداد داشتم که همون اول کار بنده رو بدون هیچ اخطاری از کاربران خود خارج کردند و هنگامی که در رابطه با موارد خطا باهاشون صحبت کردم تنها اعلام کردند که شما از ایران به پنل خود وارد شده اید و ... .
دوست دیگری هم که از یک هاست آمریکایی هاست تهیه کرده بود و این مورد رو بهش گفته بودند و ... .
حالا شاید هاستهای ایرانی که عموماً افراد غیر متخصص در مدیریت آنها هستند از این رفرسنهایی که شما فرمودید رو داشته باشند! ولی وقتی آمریکایی ها جوابشون اینه و میگن دامنه و کلمات فارسی تأثیری نداشته! شما انتظار داری من بگم حرف شما قبول و ... .
در هر صورت فعلاً ایران تحریم شده و شما تمام رفرنسها را هم بدونید نمیتونید با این تحریم مقابله کنید.
یا حق
-
-
تنها دامنه نیست. محتوا رو هم بررسی می کنند.
-
-
سلام
من با سي پنل صحبت داشتم گفتند محتواي سايت به ما ربطي نداره چي باشه
موفق باشيد
-
-
اتفاقا من هم با Cpanel صحبت کردم، از صحبت شما چیزی نگفتند !
از کاربر Developer بپرسید، ایشون در جریان هستند.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)