-
پاسخ : آیا صحت دارد ؟ اندر حکایت تحریم Cpanel ایران را !
سلام
شما انتظار دارید کسی بیاد و سیستمی رو بخره که نمیدونه؟
انرژیه هسته ای نیست که اینقدر قاییمش میکنی عزیزم 
اگر این قضیه چیز درست درمونیه، بفرمایید، اگر چیز خوبی باشه ما هم براتون میتونیم تبلیغ کنیم، یه جوری حرف میزنید آدم به شک میافته!
خریدار که بی کار نیست پاشه 4-5 ساعت تو این ترافیک بیاد شرکت شما تا ببینه چی به چیه!
منطقیه؟
یا علی علیه السلام
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-08-2008 08:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
[quote author=حسین شکرزاده link=topic=13919.msg74548#msg74548 date=1212955505]
سلام
شما انتظار دارید کسی بیاد و سیستمی رو بخره که نمیدونه؟
انرژیه هسته ای نیست که اینقدر قاییمش میکنی عزیزم 
اگر این قضیه چیز درست درمونیه، بفرمایید، اگر چیز خوبی باشه ما هم براتون میتونیم تبلیغ کنیم، یه جوری حرف میزنید آدم به شک میافته!
خریدار که بی کار نیست پاشه 4-5 ساعت تو این ترافیک بیاد شرکت شما تا ببینه چی به چیه!
منطقیه؟
یا علی علیه السلام
[/quote]
سلام
تاييد ميشه
شما كه ميگيد از سي پنل بهتره از سي پنل بهتر بايد توضيح بديد يه سر بريد سايت سي پنل، تمام زيروبمش رو گفته
فكر نكنيد توضيح دادن شما براي ما سودي داره بلكه سودش براي خودتونه چون در صورت مثبت بودن توضيحاتتون خيلي از اعضاي اين فروم در بازاريابي ميتونن كمكتون كنن
ضمنا اينجا فروم مامبو هست . هچنين اين بحث نيز در مورد سي پنل و سيستماهايي هست كه همه زيروبمشون معلومه اگر توضيح نميدين ديگه بحث رو بيشتر از اين منحرف نكنيد تازه بحث داشت به جاهاي خوبي ميرسيد كه شما پست دادين
يا علي
-
-
پاسخ : آیا صحت دارد ؟ اندر حکایت تحریم Cpanel ایرا
دوست عزیز
اینجا محل بازاریابی محصولات شما نیست. از این گذشته در مورد مساله حساسی مثل هاستینگ که با اطلاعات احتمالا مهم و محرمانه اشخاص و شرکتها و سازمانها ارتباط داره معمولا از نرم افزارهایی استفاده میشه که صد درصد تست شده و مطمئن هستن.
این تست ها هم رده ها و روشهای مختلفی دارن که از سه نوع تست عمومی شکست شروع میشه و تا دیتا انتری و فازینگ و تست زیر بار و .... هزار نوع تست دیگه ادامه پیدا میکنه و تازه میره روی فروش تستی و نصب آزمایشی (RC) و ...
شما در صورتی که نرم افزاری رو میخاهید ارائه بدید ابتدا باید شرکتی رو پیدا کنید که این خطرات رو قبول کنه و با دریافت و بررسی مستندات شما قبول کنه که نرم افزار شما رو تست و آزمایش کنه. نه اینکه بدون هیچ نوع اطلاعاتی درخواست 100 میلیون پول کنید! اونم بدون هیچ نوع اطلاعاتی.
در صورتی که مستندات کامل و جامع و مفصلی دارید میتونید با بخش هاستینگ ما مکاتبه کنید و ببینید دوستان فنی ما میتونن به شما کمکی بکنن یا خیر.
سپاس.
-
-
شما این شخص را میشناسید؟
آیا حرفاشون واقعیت نداره؟
نوید جان شما دیگه چرا, ایشون رو من نمیشناسم ولی کسی که بیاد بگه 100 میلیون بدید بهتون سیستمی میدم که cpanel رو بترکونه فقط میشه به این حرف خندید, محض اطلاع این دوستمون cpanel یک سری کارهای دیگه هم بجز domain ساختن و اد کردن دیتابیس هم انجام میده , بعید میدونم شما اصلا تا بحال از cpanel استفاده کرده باشید چه برسه به اینکه اصلا بدونید از چه تکنولوژی استفاه میکنه, بعدشم یه جوری از تمام فلش بودن حرف میزنید انگار که همه چیز در back-end رو با ActionScript انجام دادید, حتی phpFlashMyAdmin هم از خود php استفاده کرد و فقط اینترفیس رو فلش کرد. در ضمن اسمش هست دمو, دمو یعنی نمایشی از نحوه کارکرد یک برنامه و این نمایش برای عموم هست نه فقط برای خریدار این حرفتون خیلی مسخرس که دمو رو فقط به خریدار نشون میدید, شما اگه واقعا این کاره بودید مثل یک حرفه ی عمل میکردید اول یک وبسایت میزدید و دموی انلاین رو به همه نشون میدادید, و بعدش میومدید اینجا تو پستتون مینوشتید که این کار رو کردید.
-
-
-
-
دوستان کاملا درست میگن.
ولی این بحث که مطرح شد چون خودم زیاد آشنایی با کنترل پنلای موجود نداشتم webmin رو دانلود کردم ببینم اصلا چی هست.
چیزی که فهمیدم اینه که بر خلاف اون چیزی که فکر میکردم نوشتن همچین چیزایی کار خیلی مشکل و زبان بریه! تازه webmin که با پرل کد خورده, بخوای همچین چیزی رو با پی اچ پی بنویسی که اصلا مصیبت میشه!
تو ایران که مطمینم هیچ شرکتی سفارش پرل نمیگیره ولی فقط قسمت هاییش که به سوکت پروگرامینگ مربوطه رو بخوای سفارش بدی با جاوا یا پی اچ پی برات کد بزنن زیره 10 و 20 میلیون ازت قبول نمیکنن, تازه این یه قسمت کوچیکشه, دنیایی از امکاناته همین webmin که در مقابل سی پنل کسی زیادم بهش توجه نمیکنه.
این جور پروژه ها کار یه نفر دو نفر و حتی کار هر شرکتیم نیست. خودتون دیدین سیستم های اتوماسیون معمولی که اغلب کپی برداری از پروداکت های دیگه هست رو شرکت های ایرانی تغییر میدن و با چه قیمت هایی میفروشن, البته حق هم دارن اونام کار آسونی انجام نمیدن و دارن زحمت خودشون رو میکشن.
من نمیگم ایرانی جماعت عرضه نداره , ولی مشکلی که ما داریم اینه که امکانات نداریم , پشتیبانی نداریم, بودجه نداریم و خیلی چیزای دیگه.
باور کنید اگه این شرایط فراهم نباشه نه ما هیچ کس تو دنیا نمیتونه کار مثبتی انجام بده.
وقتی شرایط مهیا نیست , اعتماد به نفس کاذب فقط ما رو از واقعیت ها دور میکنه و جلوی پیشرفتمون رو میگیره. تو همچین شرایطی حداقل باید این شانس رو داشته باشیم تا لااقل از محصولات کشور های دیگه استفاده کنیم که اگه صنعت نرم افزارمون دچار بحرانه اتفاقایی مثل این تحریم ها باعث نشه تا جاهای دیگه هم با بحران مواجهه بشیم.
به خدا اگه سی پنل یا هرچیز دیگه ای تحریم شه به خاطر دلایلی که گفتم ما نمیتونیم یه آلترناتیو ایرانی جایگزینش کنیم و فقط ناچاریم از یه محصول دیگه خارجی حالا از یه کشور دیگه و با کیفیت پایینتر استفاده کنیم.
امیدوارم روزی شرایط طوری رقم بخوره که جوونای ما نه فقط تو بخش نرم افزار تو هر بخش و صنعت دیگه ای از امکانات و حمایت برخوردار بشن چون فقط در اون صورته که میتونن لیاقت خودشون رو نشون بدن و اینم باور کنید با آرزو و دعا اتفاق نمی افته و احتیاج به تغییر شرایط و نگرش ها داره.
-
-
دقیقا!
تولید یک کنترل پنل یعنی:
آشنایی 100 درصد با سیستم عامل و کنترل اون
تسلط کامل بر مسایل امنیتی
تسلط کافی بر تکنولوژی های ارتباطی و شبکه ای
تسلط کافی بر تحلیل های ساخت یافته و پیشرفته
تسلط کامل بر تکنولوژی ساخت نرم افزار (مهندسی نرم افزار)
داشتن کودر های قدرتمند و سریع و باهوش
در ارتباط بودن با قویترین تستر ها و متخصصین فازینگ
داشتن تیم قوی طراحی GUI
و صدها مساله دیگه!
حتا سیستم های کنترلی اپن سرس مانند وب مین و مونووال و میکروتیک و ..... هم توسط یک شرکت سرمایه گذاری شدن و برای حفظ شدن در بازار رقابتی هست که اپن سرس ارائه میشن. نباید این تصور باشه که چون یه عده بچه نشستن نوشتنش اپن سرس دادن بیرون!
بهتره یک مقدار در مورد سرمایه گذاری در این خصوص تحقیق کنید... من فکر میکنم علیرضا خیلی خوشبینه که مبالغ رو خیلی پایین در نظر گرفته. تولید یه همچین چیزی هزینه ای بیش از یک میلیون دلار داره. چون فقط کد نوشتن مطرح نیست، باید طراحی به شکلی باشه که .....
علاوه بر این وقتی تولید شد باید اینقدر فروش داشته باشه که هزینه هاش برگرده و ساپرت و آپگرید بشه. با توجه به صنعت نرم افزار بسته و ایزوله کشور ما، این مساله به هیچ وجه اتفاق نمی افته. چون ما صادرات نداریم، چون کسی بهمون اطمینان نداره! یک معادله خیلی ساده!
دوست عزیز! وقتی میخواهید ادعایی رو مطرح کنید اقلا در موردش تحقیق کنید. یک کنترل پنل یک نرم افزار خاص هست که از کرنل سیستم عامل تا یوزر اینترفیس رو باید کنترل کنه! پس با فلش یا هر اکشن اسکریپت دیگه نمیتونه کار کنه 
حالا اگر برای روشن شدن اذهان توضیحات خودتون رو بدید خیلی خوب میشه.
-
-
ظاهراً سی پانل امروز صبح جنگ خودش رو با ایران شروع کرد نزدیک به 200 تا از سررور ها رو که حتی سایت هایی با دامنه com. رو هم داشتن لایسنس رو توی بلک لیست داده .
من یه پیشنهاد دارم . بیایم یه پتیشن درست کنیم بفرستیم برای مدیران دولتی که آی تی رو میدونن . همونطور که 6 میلیارد تومن هزینه میشه به کشور ژاپن برای نوشتن نرم افزار فــــــیــــلـــتـــرینــ ـــگ حالا نمیتونن یکی دو میلیارد هزینه کنن برای نوشتن یه کنترل پانل .
من اگه بلد بودم یه کنترل پانل میساختم و اسم رو میزاشتم پاسارگاد
;D
-
-
سلام
دوست عزيز سرورهايي كه سايت هاي سياسي خبري و تحليلي را ميزباني مي كنند بلك مي شوند اگر سروري سايت خبري و يا سياسيي را ميزباني نكند كاري بهش ندارند
موفق باشيد
-
-
سلام
دوستان؛ یکی از دوستان من به تازگی مشمول این تحریم شده!
تنها گناه ایشون این بوده که با آیپی از سوی ایران وارد کنترل پنل شدن.
دومین و زبان سایت و حتی محتویات آن سایت برای تحریم کردن مهم نیستند. فقط آیپی فردی که وارد سی پنل میشه نباید ایرانی باشه.
یا حق
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)