[quote author=مجید link=topic=13919.msg103700#msg103700 date=1236925062]
[quote author=parsiansystem.net link=topic=13919.msg103677#msg103677 date=1236867375]
واقعاً که ....
اگه سی پنل نباشه ... :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
در حال حاظر plesk ایران رو کاملاً تحریم کرده
من از پلسک استفاده میکردم از 2 روز پیش پلسک ایران رو تحریم کرده و اینطور که مدیر سرورم گفت در حال مذاکره هستند و تا 20 روز دیگه سایت ها غیر فعال هستند
به نظر منم که هیچی مثه سی پنل نمیشه

[/quote]

سلام

میشه اسم سرورتون رو بگید !!

من جستجوی زیادی کردم و اصلا این خبر رو تایید نمیکنم !؟

[/quote]
[quote author=bizimt link=topic=13919.msg103703#msg103703 date=1236928958]
من از cpanel استفاده می کردم 3 ماه پیش به طور نگهانی سایت از کار افتاد بعد 1-2 روز پلسک شد در گفتگو با سرور گفتند که cpanel تحریم شده. و حالا نزدیک 1 هفته هست که دوباره همون موضوع و این بار برعکس و cpanel دار شدیم.
[/quote]
سلام آقا سعید خسته نباشید
سرور قبلیه بنده اصفهان هاست بود که نزدیک به یکساله که دارم ازش استفاده میکنم (البته به هیچکسی پیشنهاد نمیکنم که استفاده کنه چون روزی 3 بار ریسیت میکنند به خاطر هنگ کردن ...) چند روز پیش فکر میکنم 4 روز پیش بود که سایت از ساعت 11 به بعد غیر فعال شد و تا امروز بعد از ظهر که 23 اسفند است ساعت 6 عصر سایت دوباره فعال شد...
روز 20 با شرکت تماس گرفتم اونها هم لطف کرده بودند و یک پیام صوتی پخش کردن که فرموده بودند :
با توجه به تحریم های بین الملی و شرکت های خارجی همچنین کنترل پنل پلسک سایت ها غیر فعال میباشند و در حال مذاکره با پلسک هستند که تا یک هفته الی 20 روز دیگر اگر مذاکراه ثمر بخش نبود سرورها انتقال خواهند داد و ی8ه کوچولو هم معذرت خواهی کردند ... > > > > >
این بود که چند روزی بی کنترل پنل بودیم
حالا هم گوش شیطون کر مثل اینکه تحریم ها برداشته شده است
حالا چی شده بود که اینجوری شده بود و چی شد که به این زودی تحریم رو برداشتند ...
عجب داستانیه این سی پنل و پلسک یه روز پنل مدیریتت میشه پلسک یه روز ... >