من می خوام مطالبی رو که توی صفحه اولم برای نمایش قرار دادم رو به صورت رندوم نمایش بدم آیا راهی هست؟

من می خوام مطالبی رو که توی صفحه اولم برای نمایش قرار دادم رو به صورت رندوم نمایش بدم آیا راهی هست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
ماژول نکته ها به یک بخش و مجموعه وصل میشه و به صورت رندم محتوای اون را نشون میده.
یا حق
من در صفحه اول خودم حدود 150 مطلب دارم و چینش اونهارو طوری تنظیم کردم که18تا از جدیترین مطالب تو صفحه اول نمایش داده بشه.
منظور من این بود که این حالا می خوام این 18 تا مطلب Random باشه یعنی از 150 تا مطلب رندوم بشه تو صفحه اصلی نمایش داده بشه.
ماژول نکته ها فقط تو Header سایت یه مطلبو رندوم نشون می ده.
خوب شما می تونید ماژول رو هر جا که خواستید منتشر کنید ، فقط header که نیست...
برای نمایش مطالبم،کدوم گزینه رو برای قرار گرفتن main body انتخاب کنم؟
[img width=259 height=480]http://i26.tinypic.com/2hej8ci.jpg[/img]
سلام اين طوري نميشه
بايد از يك قالب دو بار استفاده كني يعني دو تا ورژن ازش درست كني مثلا قالب test 1 و test 2
و در test 1 بادي رو حذف كني و بجاش يك موقعيت جديد درست كني مثل user 10 و ماژول مورد نظر رو در اون موقعيت منتشر كني و اين قالب ( test 1 ) رو اختصاصيش كني براي صفحه اول سايتت
و test 2 رو بدون تغيير يعني بدون حذف main body براي ديگر صفحات استفاده كني
يا علي
چیزی رو که گفتین رو متوجه شدم ولی اشکال کار اینه که من با طراحی صفحات(php,css) آشنایی ندارم.
واقعا مامبو راه حل ساده تری نداره تا کسایی که مبتدی هستند بتونن این کارو انجام بدن. :-\
درضمن ماژول نکته ها رو من تو تمام position ها تست کردم و نتیجه اینکه فقط تو موقعیت خودش(newsflash) مطالب رو random می کنه ،یعنی تو همون header.
اگه کسی این کارو تونسته انجام بده راهنمایی کنه ،فکر می کنم خیلی ها هستن که می خوان مطالب صفحه اولشون random باشده.
سلام
را حلش ساده تر داره اونم اينكه بدين براتون كامپوننتشو بنويسن كه مستلزم ايميل به اينفو مامبولرن و كمي هزينه هست
اگر راه حل ديگه ايي هم باشه من بلد نيستم
يا علي
علاقه مندی ها (Bookmarks)