-
مشکل با PHP.INI
سلام
من میخوام روی سرورم توی php.ini تغییراتی ایجاد کنم
به دلیل یه مشکل باید Memory Limit رو افزایش بدم ( که توی یه تاپیک دیگه توضیح میدم )
ولی وقتی که تغییرات رو ایجاد میکنم به این مشکل بر میخورم !
Fatal error: Call to undefined function: session_name() in /hsphere/local/home/...................../offline.php on line 26 ( نقطه ها رو خودم گذاشتم ! 8) )
در صورتی که من فقط Memory Limit رواضافه کردم ...
خب نظر شما چیه ؟!
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
07-14-2006 01:05 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
Re: مشکل با PHP.INI
خب مشکل من حل شد ! :
به جای تغییر دادن PHP.INI با تنظیم یه php_flags در htaccess مشکلم حل شد !
یه توضیح بدم : سروری که من ازش استفاده میکنم این قابلیت رو داره که هر هاست روی اون برای خودش php.ini خودش رو داشته باشه...
-
-
همین قابلیت داشتن فایل تنظیمات php.ini چیزی بود که من بخاطرش 2 ماه تموم دویدم و به جایی هم نرسیدم! حالا هر نوع تنظیماتی رو باید زنگ بزنم واسم اعمال کنن.....
-
-
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1591.msg9026#msg9026 date=1153222404]
همین قابلیت داشتن فایل تنظیمات php.ini چیزی بود که من بخاطرش 2 ماه تموم دویدم و به جایی هم نرسیدم! حالا هر نوع تنظیماتی رو باید زنگ بزنم واسم اعمال کنن.....
[/quote]
:O
جدی ؟! خب من یه توضیح بدم :
تقریباً تمام تنظیمات PHP.INI رو میشه توی htaccsess هم تنظیم کرد از memory limit گرفته تا safe mod
باید توی فایل htaccsess تون باید با استفاده از php flags تنظیماتتون رو اعمال کنید !
البته این تنظیمات مستقیماً با آپاچی در ارتباط قرار میگیرند و به احتمال زیاد روی تمام وب سرور ها اعمال میشن !
ولی اگه بتونید PHP.INI خودتون رو داشته باشید که مسلماً بهتره !
حالا من دارم سعی میکنم کاری کنم که بتونید PHP.INI خودتون رو داشته باشید. :-"
-
-
جاوید جان باور کن منم بلدم اینا رو انجام بدم ولی خودت هم میدونی دست کاری فایل php.ini چیز دیگه ست.
-
-
[quote author=جواد احمدزاده link=topic=1591.msg9072#msg9072 date=1153253711]
جاوید جان باور کن منم بلدم اینا رو انجام بدم ولی خودت هم میدونی دست کاری فایل php.ini چیز دیگه ست.
[/quote]
منم نگفتم که بلد نیستین ! .....
حالا فعلاً صبر کنید که مذاکرات به نتیجه برسه !! به PHP.INI هم دسترسی خواهید داشت...
-
-
جواد جان
موضوع بلد بودن و نبودن نیست
موضوع این هست که شما می تونی یک مدیر یک دنده سرور رو متقاعد کنی که فلان تغییر رو انجام بده ؟
-
-
هاستی که قرار بود من و شرکت ما با همکاری مامبولرن به دست شما برسونیم PHP.INI رو خودتون آپلود میکنین و خودتون هم میتونین تغییرش بدین !
البته یه دونه پیش فرض هم داره ! که اگه شما فایل خودتون رو نزارید اون اعمال میشه ...
راستی من لو دادم ؟؟؟
نباید لو میدادم ؟؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟؟؟!؟!؟!؟؟!؟!؟؟!؟! ؟؟!
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)