سلام بچه ها
می خواستم بدونم چطور می تونم تمهایی که برای جوملا موجود است رو برای مامبو استفاده کنم
آیا این امکان وجود داره اگه داره چیکار باید بکنم
خیلی ممنون از همه دوستان عزیزم

سلام بچه ها
می خواستم بدونم چطور می تونم تمهایی که برای جوملا موجود است رو برای مامبو استفاده کنم
آیا این امکان وجود داره اگه داره چیکار باید بکنم
خیلی ممنون از همه دوستان عزیزم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
بله فکر نمی کنم مشکلی وجود داشته باشه تقریبا شبیه هم هستن فقط فکر می کنم تو چند کد اختلاف داشته باشن
خیر نمیشه
مامبو 4.6 قالب های اون با جوملا 1.5 کاملا متفاوت هست و به کار نمی توان برد و همچنین قالب های جوملا 1.0 هم باید با تغییرات در css همراه بشه
یاعلی
ممنون مجید جان
تشکر می کنم از همه دوستان
آقا مجید طبق گفته شما پس ما نمی تونیم از تمهای جوملا استفاده کنیم
یعنی واقعا راهی ندارد حتی اگر بخواهیم بصورت دستی مطالب رو در مکان درست خود قرار دهیم؟
از دوستان می خوام که بیشتر راهنمایی کنند چون واقعا تمهایی که برای جوملا وجود دارد هم بیشتر است هم به نوعی زیبا تر هستند .
یا اگر واقعا نمی شود جهنم، اگر بخواهیم می تونیم اون رو بوسیله Dreamwaver و یا برنامه های دیگر ویرایش کنیم و برای مامبو بکار ببریم اگر میشه چیکار باید بکنیم اگه دوستان قبلا این کار رو کردن تقاضا داریم جزییات رو نیز بگن تا بتونیم این کار رو انجام دهیم (البته اگر امکان داره)
برای قالب های جوملا سری 1.0 با تغییر در css شدنیه
ولی برای قالب های جوملا 1.5 راه داره ولی زمانبره و کمی مشکل
آقا نوید مطالب آموزشی در این زمینه وجود داره
حتی به زبان انگلیسی هم تبدیل قالب های جوملا 1.5 به مامبو نیست
اما شدنی هست اما بسیار کار مشکلی هست به ظاهر ساده میاد اما در عمل وارد که میشی .....
+ برای قالب های 1.0 هم که در همین انجمن نمونه هایی رو ذکر شده و کمک هم شده معموملا در همین انجمن در مورد CSS می تونید بگردید و مطالب زیادی رو پیدا کنید
یاعلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)