با سلام، ممنون از شما!
من پس از طراحی قالب یکی اختصاصی و دیگری پیش فرض، مشکل من حل شد ، اما وقتی مامبو بر روی سرور نصب کردم، وقتی بر روی ادامه مطلب کلیک می کنم در همون صفحه باز می کنه در حالیکه بصورت لوکال ، این عمل میکنه.
علت چیست؟

با سلام، ممنون از شما!
من پس از طراحی قالب یکی اختصاصی و دیگری پیش فرض، مشکل من حل شد ، اما وقتی مامبو بر روی سرور نصب کردم، وقتی بر روی ادامه مطلب کلیک می کنم در همون صفحه باز می کنه در حالیکه بصورت لوکال ، این عمل میکنه.
علت چیست؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام.ببخشيد درست متوجه نشدم.يعني شما مي گيد با كليك بر ادامه ي مطلب در سرورتون قالب عوض نمي شه؟خوب يه بار ديگه ببينيد قالب هاي پيش فرض و اختصاصي را براي صفحات سايت درست تعريف كرديد؟
يـــــــــــــــــــــاعـ ــــــــــــــــــلي
سلام ..... منم یه نطری دارم ..... در مورد قالب...
چرا شما اینقدر کار رو پیچیده میکنید ..... شما با طراحی یک قالب استاندارد میتونید این کار رو کنید . به این صورت که :
مثلا : یه بخش درست کن با نام اخبار و یه منو مثلا با این نام ...
وقتی قالبت رو به صورتی که بعد میگم طراحی کنی ... درست میشه.... برو به بخش ماژول ها و همه ماژول ها رو جوری تنظیم کن که توی صفحه اخبار نشون داده نشند...
به این ترتیب متن شما به اندازه دلخواه نمایش داده میشود ...
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید .
اما در مورد منظورم،
ببینید من 2 قالب درست کردم، بصورت لوکال وقتی نسبت میدم ، درست کار میکنه.
حالاکه منتقل کردم به هاست (سرور) ، یک قالب رو اختصاص دادم به صفحه اصلی و دیگری رو پیش فرض کردم. حالا وقتی بر روی ادامه مطلب کلیک می کنم ، وارد قالب پیش فرض نمیشه . ولی بقیه صفحات درست کار می کنن.
سلام. خوب من روي سرورم هم امتحان كردم درست كار مي كرد. روي [size=10pt][size=10pt]ادامه مطلب ...[/size][/size] كه كليك مي كنيم درست كار مي كنه ولي اگه كامپوننت يادداشت پيشفرض مامبو فعال باشه با كليك بر روي [size=10pt][size=10pt]ارسال يادداشت[/size][/size] قالب عوض نمي شه كه در پست هاي بالا هم گفتم راهش چي هست.[quote author=علی کاظم زاده link=topic=14009.msg74587#msg74587 date=1212999122]
خوب من هم امتحان کردم دیدم که با کامپوننت پیش فرض یادداشت، همین مشکلی که شما می گید وجود داره که من هم دلیلش را نمی دونم چیه. از دوستان اگه کسی چیزی می دونه مطرح کنه.مسئله من حل شد، ولی فقط یک مشکل باقیست، وقتی بر روی (یادداشت) کلیک میشه باید چطوری به قالب پیش فرض نسبت بدم. یعنی وقتی الان بر روی ادامه مطلب کلیک می کنم ، در قالب پیش فرض برام باز میکنه ولی وقتی بر روی یادداشت کلیک می کنم اینطوری نیست.
اما شما می تونید برای رفع این مشکل از کامپوننت های یادداشت دیگری که موجود هستند مثل maxcomment یا akocomment و ... استفاده کنید که من خودم یا akocomment امتحان کردم و دیگه این مشکل قالب حل شد.
در مورد akocomment هم یه سرچ تو انجمن بکنید فارسی شده ی اون را هم پیدا می کنید.
[/quote]
ولي اگه مطمئنيد كه كامپوننت يادداشت را عوض كرديد و با كليك بر [size=10pt][size=10pt]ادامه مطلب ...[/size][/size] قالب عوض نمي شه؛ من شرمندم چون راهي به ذهنم نمي رسه و تا اونجايي كه امتحان كردم براي من درست كار مي داد.از دوستان ديگه اگه چيزي به ذهنشون مي رسه مطرح كنند.
يــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــلي
علاقه مندی ها (Bookmarks)