-
طراحی قالب - سوال در مورد مطالب - نیاز ضروری به پاسخ
با سلام خدمت همه دوستان!
من دارم یک قالب طراحی می کنم، میخوام مطالب در صفحه اول کوجک باشند (جدولی به اندازه 350 پیکسل) ولی وقتی روی ادامه مطلب کلیک میشه میخوام مطالب در یک صفجه کامل نشون داده بشه.
آیا امکان چنین کاری هسن؟
لطفا راهنمایی نمایید.
سوال دیگه من این هست که الان در سایت تاریخ صحیح نمی باشد، باید چکار کنم ؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-07-2008 12:00 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : طراحی قالب - سوال در مورد مطالب - نیاز ضروری به پاس
سوال اول روکه متوجه نشدم
یعنی صفحه اول کوچک باشه اما کل مطلب که اومد عرض بیشتر از 350 بشه مثلا 700 بشه !!!
در مورد سوال دوم هم تاریخ کچا ؟؟ از چه مامبویی استفاده می کنید ؟؟
یاعلی
-
-
سلام
من پیشنهاد می کنم 2 قالب طراحی کنید
عرض 350 را اختصاصی صفحه اول کنید
و دومی را پیش فرض انتخاب کنید
-
-
[quote author=رسولـــی link=topic=14009.msg74379#msg74379 date=1212843514]
سلام
من پیشنهاد می کنم 2 قالب طراحی کنید
عرض 350 را اختصاصی صفحه اول کنید
و دومی را پیش فرض انتخاب کنید
[/quote]
منظورم درست متوجه شدید صفحه اول کوچک باشه اما کل مطلب که اومد عرض بیشتر از 350 بشه مثلا 700 بشه !!!
چطوری می تونم قالب اختصاصی تعریف کنم و چطوری پیش فرض . چ از قسمت مدیریت قالب کاربران؟)
در این مورد لطفا توضیح بیشتری بدین.
قالب اختصاصی با پیش فرض چه فرقی داره؟
متشکرم
-
-
قالب اختصاصی با پیش فرض چه فرقی داره؟
با سلام.خوب در واقع قالب اختصاصی قالبی هست که شما برای صفحات خاصی از سایتتون اون را در نظر می گیرید. 
و قالب پیش فرض هم که از اسمش پیداست.
قالبی است که به برای تمام صفحات سایت شما مورد استفاده قرار می گیرد. (البته به جز اون صفحاتی که براشون قالب اختصاصی تعیین کردید) :
چطوری می تونم قالب اختصاصی تعریف کنم و چطوری پیش فرض . ( از قسمت مدیریت قالب کاربران؟)
بله. شما می تونید این کار را از قسمت مدیریت قالب بخش کاربری انجام بدبد. 
برای این کار بعد از ورود به صفحه ی مدیریت قالب های بخش کاربری (منو --> بخش کاربری --> مدیریت قالب ها --> قالب های بخش کاربری) لیست قالب هاتون را می بینید. حالا اون قالبی را که می خواهید برای یه صفحه از سایتتون اختصاصی کنید ( مثلا برای صفحه اول سایت) انتخاب کنید و از اون دکمه های بالا ، دکمه ی "اختصاصی" را بزنید.سپس در صفحه ی جدید صفحه ای را که می خواهید قالب اختصاصی براش تعریف کنید را انتخاب کنید (برای انتخاب چند صفحه می تونید با پایین نگه داشتن کلید Ctrl این کار را انجام بدید) و بعدش دکمه ی ذخیره را بزنید.
برای انخاب قالب پیش فرض هم یه قالب را انخاب کنید و دکمه ی "پیش فرض" را بزنید.
================================================
با این کار شما می تونید قالب اختصاصی صفحه ی اول سایتتون را طوری طراحی کنید که کوچک باشه (جدولی به اندازه 350 پیکسل) و قالب پیش فرض سایتتون را هم قالبی با اندازه ی بزرگتر قرار بدید.در این صورت بقیه ی صفحات سایت قالبی متفاوت و بزرگتر از صفحه ی اول خواهند داشت. 
یــــــــــــــــــــــــ ـــــــاعــــــــــــــــ ـــــــــــــــلی
-
-
با تشکر از شما.
مسئله من حل شد، ولی فقط یک مشکل باقیست، وقتی بر روی (یادداشت) کلیک میشه باید چطوری به قالب پیش فرض نسبت بدم. یعنی وقتی الان بر روی ادامه مطلب کلیک می کنم ، در قالب پیش فرض برام باز میکنه ولی وقتی بر روی یادداشت کلیک می کنم اینطوری نیست.
یک سوال دیگه در مورد تصاوبر نصادفی ، چطوری میتونم ازش استفاده کنم، مسیر پوشه که در تنظیمات ازم میخواد، به چه صورتی باید وارد کنم؟ تنها نوشتن Images/ کافیست؟
-
-
لطفا در صورت امکان در مورد این مشکل نیز راهنمایی نمایید.
در منوی اصلی ،در کنار زیر منوها ،تصویری بنام indent1 قرار می گیرد، میخواستم ببینم چطوری میشه که این تصویر رو بردارم.
متشکرم
-
-
لطفا راهنمایی نمایید.
[quote author=roya_2003 link=topic=14009.msg74419#msg74419 date=1212898222]
با تشکر از شما.
مسئله من حل شد، ولی فقط یک مشکل باقیست، وقتی بر روی (یادداشت) کلیک میشه باید چطوری به قالب پیش فرض نسبت بدم. یعنی وقتی الان بر روی ادامه مطلب کلیک می کنم ، در قالب پیش فرض برام باز میکنه ولی وقتی بر روی یادداشت کلیک می کنم اینطوری نیست.
یک سوال دیگه در مورد تصاوبر نصادفی ، چطوری میتونم ازش استفاده کنم، مسیر پوشه که در تنظیمات ازم میخواد، به چه صورتی باید وارد کنم؟ تنها نوشتن Images/ کافیست؟
[/quote][quote author=roya_2003 link=topic=14009.msg74433#msg74433 date=1212906943]
لطفا در صورت امکان در مورد این مشکل نیز راهنمایی نمایید.
در منوی اصلی ،در کنار زیر منوها ،تصویری بنام indent1 قرار می گیرد، میخواستم ببینم چطوری میشه که این تصویر رو بردارم.
متشکرم
[/quote]
برای اینکه بتونم فایلها رو لیست کنم مثل این سایت:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
باید چکار کنم.
لطفا راهنمایی نمایید.
-
-
سلام
در مورد مشکل اول خیلی متوجه نشدم ، بیشتر توضیح بدید . آیا از قالب اختصاصی استفاده می کنید که در اون شرایط به قالب پیشفرض بر میگرده ؟ و ...؟
برای حذف کلی این عکس باید توی کدهای سایت دستکاری کنید ، ولی اگر می خواهید که دیده نشه می تونید یه فایل با همون نام درست کنید که کلا 1 پیکسل باشه و در قالب قرار بدید . اینطوری نه حجمی رو اشغال میکنه و نه دیده میشه .
در مورد لیست فایل های هم میشه گفت به سادگی ! شما می تونید با HTML این کار رو بکنید . با استفاده از برنامه های ادیتور کارتون ساده تر هم میشه . باید تمام لینک های فایل ها رو با نام مربوطه قرار بدید توی یه صفحه ...
موفق باشید
امیر
-
-
سلام باتشکر صمیمانه از امیر خان. 
خوب دوتا سوال هاتون که پاسخ داده شدند 
خوب من هم امتحان کردم دیدم که با کامپوننت پیش فرض یادداشت، همین مشکلی که شما می گید وجود داره که من هم دلیلش را نمی دونم چیه. از دوستان اگه کسی چیزی می دونه مطرح کنه.
اما شما می تونید برای رفع این مشکل از کامپوننت های یادداشت دیگری که موجود هستند مثل maxcomment یا akocomment و ... استفاده کنید که من خودم یا akocomment امتحان کردم و دیگه این مشکل قالب حل شد.
در مورد akocomment هم یه سرچ تو انجمن بکنید فارسی شده ی اون را هم پیدا می کنید.
فکر کنم بله. شما باید پوشه ها را بر اساس root مامبوی خودتون بنویسید.مثلا اگر عکس هاتون توی فولدر pics قرار داره و فولدر pics هم زیرشاخه ای از فولدر images در هسته ی مامبو هست؛ شما باید آدرس اون را به این صورت وارد کنید: images/pics
در ضمن شما چندین سوال با مضمون متفاوت را در یک تاپیک مطرح کردین که خلاف قوانین هست.
لطفا برای هر موضوع تاپیک جدا بزنید.
موفق باشید
یــــــــــــــــــــــــ ــــاعـــــــــــــــــــ ــــــلی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)