-
خاموش کردن safemode
سلام
من می خواهم گزینه safemode را که در php.ini می باشد را خاموش کنم. به دلیل اینکه در بعضی از فعالیتها جلوی کارم را می گیرد.
می دانم این گزینه جلوی خیلی از نفوذهارا می گیرد. حال سوال بنده این است با خواموش کردن این گزینه مشکلی بر روی سایت من ایجاد می شود. آیا می شود برای یکی از سایتهایم فعال و برای سایتهای دیگر غیر فعال کنم.
ونیز آیا این عمل واقعا نفوذگری را پایین می آورد چگونه؟
مطلب خوبی اگر از انگلیسی هم داشتید که فقط safemode را در آن توضیح داده است برای اینجانب آدرس آن را هم بگذارید.
با تشکر
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-08-2008 03:28 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : خاموش کردن safemode
در مورد safemode در برخی از هاست ها می تونید با htaccess اون را برای یک سایت خاموش و سایت دیگری روشن نمایید
کار دقسق safemode اینه که نمیزاره یک فایل توسط یک owner دیگه اجرا بشه ، در واقع امنیت را خیلی میبره بالا ولی تقریبا دور خودتون دیوار کشیدید چون عملا از خیلی از نرم افزارها نمیتونید استفاده کنید ، با روشن کردنش اگر سرورتون امن باشه این مورد مشکلی بوجود نمیاره
-
-
ببخشید مطالب قبلی کامل نیست مطلب کامل
سلام
من می خواهم گزینه safemode را که در php.ini می باشد را خاموش کنم. به دلیل اینکه در بعضی از فعالیتها جلوی کارم را می گیرد.
می دانم این گزینه جلوی خیلی از نفوذهارا می گیرد. حال سوال بنده این است با خواموش کردن این گزینه مشکلی بر روی سایت من ایجاد می شود. آیا می شود برای یکی از سایتهایم فعال و برای سایتهای دیگر غیر فعال کنم. آیا مشکلی برای سرورم (لینوکسی است) ایجاد می شود یا خیر؟ و امکان نفوذ و خرابکاری روی سرور هم وجود دارد ؟
مطلب خوبی اگر از انگلیسی هم داشتید که فقط safemode را در آن توضیح داده است برای اینجانب آدرس آن را هم بگذارید.
با تشکر
-
-
linuxman چرا یک سوال را 3 بار میپرسید؟
-
-
می خواستم ویرایش کنم خرابکاری کردم
به بزرگی خودتان ببخشید.
-
-
امکان ویرایش برای کاربران بسته می باشد
-
-
با خواموش کردن این گزینه مشکلی بر روی سایت من ایجاد می شود.
از نظر کارایی نه , ولی از نظر امنیتی شاید.
آیا می شود برای یکی از سایتهایم فعال و برای سایتهای دیگر غیر فعال کنم. آیا مشکلی برای سرورم (لینوکسی است) ایجاد می شود یا خیر؟ و امکان نفوذ و خرابکاری روی سرور هم وجود دارد ؟
بستگی به تنظیمات سرور داره اگه مدیران سرور بخوان میتونن واستون غیر فعالش کنن, اگه نکردن ازشون خرده نگیرید به هر حال هر سروری policy خاص خودش رو داره.
بله البته به بهای از دست رفتن خیلی از قابلیت ها طوری که توسعه دهنده های پی اچ پی کلا تصمیم گرفتن اونو حذف کنن از نسخه 6 به بعد.
والا بهترین منبع php manual هستش که یه قسمت در مورد سیف مود داره و کامل همه چیو , این که چیکار میکنه و چطوری تنظیماتشو تغییر داد و از این جور حرفا رو توضیح داده اگه دانلود کنی واقعا از همه کامل تر توضیح داده ولی اینم هست که البته زیاد کامل توضیح نداده
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
با تشکر
من صفحات داده شده را قبلا مطالعه کردم
ولی مطلب جواب خودم را از پیدا نکردم
یک سوال دیگر وقتی safemode روشن است به بخش مدیریت سایت نمی توانم وارد شوم ولی وقتی خاموش می شود این امر امکان پذیر برای بنده می گردد. آیا راه حلی برای این مشکل وجود دارد.
-
-
سلام
کلا باید Safe Mode خاموش باشه
یکی از نیاز های مامبو هست
یا علی علیه السلام
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)