-
ایندکس شدن یک سری لینک ها و ایجاد ارور
سلام
امروز داشتم لینک هایی که از سایتم تو گوگل ایندکس شده بود رو چک می کردم که به یه سری لینک هایی برخوردم مثل اینا:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
اگه این لینک ها رو نگاه کنید توی صفحه یه سری ارور میده :
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/irpcnco/public_html/includes/sef.php:182) in /home/irpcnco/public_html/includes/core.classes.php on line 433
این ارور رو جستجو کردم و خیلی از تاپیک ها رو خوندم ولی خوب جواب قطعی در این مورد نیست که علت از چیه. که البته این اروری که میده از sef.php هست که مثل اینو اصلا تو سایت پیدا نکردم.
من نمیدونم این گوگل اینا رو از کجا پیدا میکنه و ایندکس می کنه. به طور مثال این رو هم ببینین که ارور هاش بیشتر از قبلیاست:
چرا خیلی از صفحاتی که اصلا وجود ندارن redirect نمیشه به صفحه 404 و میگه که شما مجاز به دیدن نیستید و از این حرفا؟
ضمنا این ارور ها رو چه جوری باید رفع کرد؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-07-2008 11:50 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : ایندکس شدن یک سری لینک ها و ایجاد ارور
کسی نمیدونه چه بلایی باید سر این ارور ها بیارم؟
-
-
مامبو شما ارتقا داده شده است ؟؟
-
-
[quote author=مجید link=topic=14008.msg74530#msg74530 date=1212952419]
مامبو شما ارتقا داده شده است ؟؟
[/quote]
نه، از همون اول 4.6.2 رو نصب کردم و ارتقایی ندادم.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)