-
قابلیت برگشت (Resume) در Remository
سلام دوستان.
یه مشکل خیلی بزرگی که (البته به نظر من! :
) remositry داره اینه که resume نمیده. من هر چی گشتم و هر کاری کردم چیزی دستگیرم نشد و به نتیجه نرسیدم!
حالا مال فایل های کوچیک مشکل نداره. ولی اگه فایل های دانلودی سایتتون بالای 50 مگابایت باشه این قابلیت برای خیلی از کاربرا حیاتی! 
میشه کمک کنید ببینیم چه جوری میشه این مشکل رو برطرف کرد؟! :-\
ممنونم.
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-10-2008 08:20 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : قابلیت برگشت (Resume) در Remository
یک تست کنید ببینید اگر چیزی روی هاست شما باشه برای دانلود و اگر بخواهید مستقیم دانلودکنید resume دارید یا خیر !
-
-
ریموستری میاد آدرس فایل رو نسبت به زمان لحظه دانلود توسط md5 هش می کنه. اگه قسمت انتهایی آدرس های دانلود رو هم نگاه کنید مشخصه. بنابراین امکان resume اصلا نداره چون اگه چند دقیقه بگذره آدرس فایل عوض میشه. این کار روهم فکر کنم برای اینکه کسی نتونه لینک دانلود رو کپی کنه و تو سایتش بزاره انجام میده.
-
-
تا جایی که من یادمه
البته مطمئن نیستم و در لوکالم هم نداشتم که تست کنم
اما در تنظیمات ریموستری یک گزنیه هست که از آدرس مستفیم لینک جلوگیری می کنه و اون رو کد میکنه
به عنوان پیشنهاد این گزینه رو پیدا کنیدو یک امتجانی بکنید با لینک مستفیم شده ببنید مشکل حل میشه !
در ضمن منظورم از لینک مستفیم دانلود در تاپیک بالایی اینکه شما برید و جایی از هاستتون یک چیزی کپی کنید و بعد دانلودش کنید !
موفق باشید یاعلی
-
-
[quote author=مجید link=topic=14070.msg74697#msg74697 date=1213102144]
تا جایی که من یادمه
البته مطمئن نیستم و در لوکالم هم نداشتم که تست کنم
اما در تنظیمات ریموستری یک گزنیه هست که از آدرس مستفیم لینک جلوگیری می کنه و اون رو کد میکنه
به عنوان پیشنهاد این گزینه رو پیدا کنیدو یک امتجانی بکنید با لینک مستفیم شده ببنید مشکل حل میشه !
در ضمن منظورم از لینک مستفیم دانلود در تاپیک بالایی اینکه شما برید و جایی از هاستتون یک چیزی کپی کنید و بعد دانلودش کنید !
موفق باشید یاعلی
[/quote]
سلام. ممنونم از دوستان. بله هاست از resume پشتیبانی میکنه و اوکیه!! 
در مورد remository هم میدونم لنیک مستقیم نمیده و .... :-\ البته به همین دلیل هم ازش استفاده کردیم!
ولی برم تو تنظیمات یه چک بکنم شاید حق با شما باشه. ولی اگه نبود میشه از کدهای php یه کارایی کرد؟!!
-
-
من تو تنظیمات گشتم ولی چیزی با این مضمون به چشم نخورد! :-[
میشه یه زحمت بکشید ببنید واقعا همچین چیزی هست؟! اگه هست که چه خوب. ممنون میشم. کلی دعاتون میکنند کاربرا 
اگر هم که نیست یه کار دیگه بکنیم.
متشکرم.
-
-
یکی این سوال را در سال 2006 پرسیده بود در انجمن های Remository و در نسخه های جدید تر مثل نسخه مامبولرن که در سایت است مشکل برطرف شده ، احتمالا در تنظیمات میتونید این امکان را فعال نمایید
-
-
[quote author=نوید link=topic=14070.msg74811#msg74811 date=1213182004]
یکی این سوال را در سال 2006 پرسیده بود در انجمن های Remository و در نسخه های جدید تر مثل نسخه مامبولرن که در سایت است مشکل برطرف شده ، احتمالا در تنظیمات میتونید این امکان را فعال نمایید
[/quote]
من این نسخه رو در حدود ا ماه پیش از بخش دانلود مامبو لرن گرفنم که البته فارسی هم هست. ولی هیچ چیزی مربوط به این مطلب تو تنظیمات ندیدم. میشه کمی بیشتر راهنمایی کنید؟!! :
ممنون.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)