با سلام
من احتیاج به آموزش کامل php دارم
باید چه کار کنم

با سلام
من احتیاج به آموزش کامل php دارم
باید چه کار کنم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام دوست من
برای آموزش php کافیه به وب سایتهای مربوطه که کم هم نیستن رجوع کنید اگر انگلیسی خوبی دارید که منابع انگلیسی فراوان هستن و اگر هم نه سایت های فارسی زیادی هم داریم
کافیه در موتورهای جستجو بنویسید
آموزش php و یا learning php
اینجا انحمن تخصصی مامبو هست و فقط در مورد مامبو صحبت خواهد شد و گاهی هم مقالات آموزشی متفرقه که به منزله رفع اشکال نیست
موفق باشید
شما ابتدا باید کمی همت داشته باشید. سپس یا از کتاب ها و منابع آموزشی بهره ببرید یا از کلاسهای آموزشی.
ولی قبل از تمام اینها لازمه قوانین انجمن مامبولرن رو مطالعه کنید. آدرس قوانین در همین پایین توی امضای من موجوده.
موفق باشید.
سلام
درسته منابع زياده
اما اگر مي شه اساتيد محترم منابعي كه خودشان امتحان كردند و مناسب است را معرفي كنند
بهترین راهنما سایت php.net و بخش داکیومنتش هست. ولی قبل از اون باید برنامه نویسی ابتدایی رو از کتب موجود در بازار یاد بگیرید. همه کتابها هم کمابیش یک حرف رو میزنن! ما هم از همین منابع استفاده کردیم.
البته بعضی از بچه ها هم برنامه نویسی به زبانهای دیگری رو بلد بودن و به شکل تجربی و با استفاده از منابع روی اینترنت و مرور کدهای سیستمهایی مثل مامبو یاد گرفتن.
قبل از این هم گفتم، باز هم میگم. اگر همت کنید منابع و ... زیاد مهم نیست! چون بالاخره پیداشون میکنید! ما رو هم هیچ کس راهنمایی نکرد! خودمون راه و روش رو پیدا کردیم.
با درود و سپاس،
با توجه به گفته دوستان، از دیدگاه من یکی از بهترین منابع می توان به Zend اشاره کرد که خود Certification معتبر PHP به شما می دهد ( اگر در آزمون پذیرفته بشید).
برای اینکه از این کتاب ها استفاده کنید می توانید از [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] شوید. (هزینه خرید هر کتاب، 30 دلار)
کامیاب و سربلند باشید
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)