سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
صفحه 3 از 3 نخستنخست 123
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 26 , از مجموع 26

موضوع: تغییر در سوالات بخش عضویت

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    Team
    تشکر شده 1,087 بار در 724 ارسال

پاسخ : تغییر در سوالات بخش عضویت

1- برای مشاهده مشخصات اضافی کاربران باید از کامپوننت اقدام نمایید
    2- در مورد ماژول ، بهترین راه همون ساخت با استفاده از ماژول اصلی مامبو هستش چون نسخه های مامبو با هم متفاوتن و ممکنه مشکل امنیتی رخ بده
    موفق باشید

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 10 بار در 9 ارسال

سلام.اگه نتونستيد ماژول را تغيير بديد مي تونيد از ماژول آماده استفاده كنيد. اين هم لينك ماژول. البته من هم با سرچ پيداش كردم

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

يـــــــــــــــــاعـــــ ـــــــــــــــلي

[quote author=fuxco link=topic=14082.msg75187#msg75187 date=1213509129]
    اما مشكل اصلي اينه كه وقتي يه عضو اين اطلاعات اضافي را وارد مي كنه
    وقتي به بخش مديريت ميری و روی اون عضو كليك مي كني اطلاعات اضافي نشون داده نمي شن
    یعنی در واقع اون اول فق بصورت الافي از طرف اطلاعات گرفتي و به اين اطلاعات دسترسي نداری
    [/quote]
    البته يه چيزي يادم رفت عرض كنم.شما همون طور كه آقا نويد فرمودند بايد از طريق خود كامپوننت اقدام كنيد و خوب بعد از كليك بر اسم عضو؛ وارد صفحه ي مشخصات كه مي شين؛ بالاي مشخصات و زير عكس خود كامپوننت دو تب مي بينيد كه يكيش هسته هست و ديگري اطلاعات اضافي كه براي ديدن اطلاعات اضافي كاربران بايد روي تب مربوط به اون كليك كنيد تا اطلاعات نمايش داده بشه.

يــــــــــــــــــــــــ ــاعـــــــــــــــــــــ ــلي

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

درست فرمودید ولی نمی شه جوری تنظیمش کرد که جای رفتن به این بخش در کامپوننت جدید از همون منوی اصلی و مدیریت کاربران قابل دسترسی باشه ؟
    سوال بعدیم اینه که چرا وقتی یوزر پسورد غلط می زنه در این ماژول یا حتی ماژول اصلی ورود و خروج هیچ خطایی به طرف نشون نمی ده که پس رو اشتباه زده ؟
    و چرا مدت کل حضور شخص عضو در سایت رو ( به دقیقه و ثانیه نه تاریخ ) تو بخش کاربران نشون نمی ده ؟
    در ضمن من قبل ا زپست سرچ کردم ولی چون تاپیک مربوط به این کامپوننت(یوزر اکسندد) با همین نام بود من از کجا باید می دونستم این کامپوننت این کاری رو که من می خوام می کنه ؟؟؟؟ :-\ :-\

درست فرمودید ولی نمی شه جوری تنظیمش کرد که جای رفتن به این بخش در کامپوننت جدید از همون منوی اصلی و مدیریت کاربران قابل دسترسی باشه ؟
    سلام.خب اين اصلا يه كامپوننت جداست و نمي شه اين كار را كرد.البته اين كامپوننت از اون قسمت مديريت كاربران كامل تر هم هست و ديگه نيازي به استفاده از اون نداريد. يعني هم تمام امكانات قسمت مديريت كاربران را بهتون مي ده و هم يه سري اطلاعات اضافي از كاربر!
    سوال بعدیم اینه که چرا وقتی یوزر پسورد غلط می زنه در این ماژول یا حتی ماژول اصلی ورود و خروج هیچ خطایی به طرف نشون نمی ده که پس رو اشتباه زده ؟
    نمي دونم . احتمالا چنين چيزي براش تعريف نشده
    خوب شما در واقع از اين كامپوننت ساده امكانات فوق العاده اي را انتظار داريد.مثلا همون كامپوننت CB كه بحثش شده بود امكانات خيلي جامع تري نسبت به اين كامپوننت user_extended داشت.براي نمايش مدت زمان حضور كاربران بايد از اكستنشن هاي مربوطه استفاده كنيد.نمي دونم CB اين امكان را داره يا نه ???
    در ضمن من قبل ا زپست سرچ کردم ولی چون تاپیک مربوط به این کامپوننت(یوزر اکسندد) با همین نام بود من از کجا باید می دونستم این کامپوننت این کاری رو که من می خوام می کنه ؟؟؟؟
    خوب مسئله اينه كه اسم اين تاپيك يوزر اكستندد نبوده و حتي دو تا تاپيك بوده كه با اسامي زير بودند و مي تونيد ببينيدشون

[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

يــــــــــــــــــــــــ ـاعــــــــــــــــــــــ ـلي

تشکر شده 1 بار در 1 ارسال

خوب این تاپیک هم به شکر خدا با نتیجه بسته شد
    این هم نتیجه برای سایر دوستانی که نیاز دارند

لینک دانلود کامپوننت :
    لینک دانلود ماژول :

و برای اینکه به اطلاعات مخصوص عضوها دسترسی داشته باشید :
    بايد از طريق خود كامپوننت اقدام كنيد و خوب بعد از كليك بر اسم عضو؛ وارد صفحه ي مشخصات كه مي شين؛
    بالاي مشخصات و زير عكس خود كامپوننت دو تب مي بينيد كه يكيش هسته هست و ديگري اطلاعات اضافي كه براي ديدن اطلاعات
    اضافي كاربران بايد روي تب مربوط به اون كليك كنيد تا اطلاعات نمايش داده بشه.

انشاالله سلامت باشید . صلوات ...

صفحه 3 از 3 نخستنخست 123

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)