-
تهيه فرم به دلخواه
باعرض سلام وخسته نباشيد
من مي خواهم يك فرم مثلا فرم تماس با ما تهيه كنم نه براي سايت مامبوييم براي كاري جدا وبدون اين كه در يك برنامه مديريت محتوا باشد فقط مي خواهم يك فرم تماس با ما باشد مثلا به آدرس:
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] كه طر ف رفت تو اين فقط فرم تماس با ما رو ببينه وپركنه كه به من اي ميل بشه حالا بايد چه كار كنم؟
لطفا راهنمايي كنيد من يك كتاب اچ تي ام ال خوندم طرز تهيه فرم را نوشته ولي ننوشته كه چي كار كنم كه اطلاعات كاربر را برايم ارسال كند؟
منتظر پاسخ استادان هستم
باسپاس فراوان
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-10-2008 04:40 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : تهيه فرم به دلخواه
باید از فرم ساز ها استفاده کنید
مثل facile form
یاعلی
-
-
باعرض سلام وخسته نباشيد
خوب اين را بايد از كجا بگيرم؟
باسپاس فراوان
-
-
از اینجا
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
-
-
من مي خواهم يك فرم مثلا فرم تماس با ما تهيه كنم نه براي سايت مامبوييم براي كاري جدا وبدون اين كه در يك برنامه مديريت محتوا باشد
فکر کنم Facil Forms رو فقط میشه با مامبو استفاده کرد, این دوستمون گفت خارج از محتوا میخواد باشه. در این صورت بستگی داره که از ساپورت چه تکنولوژی روی سرور برخوردار هستید, مثلا PHP/MySQL یا ASP یا NET. به این سایت یه سری بزن و این عبارت رو سرچ کن form to email همه جور اسکریپتی پیدا میکنی, هم مجانی هم غیر مجانی
کد:
http://www.hotscripts.com/
-
-
باعرض سلام وخسته نباشيد
آقا من خودم فرم را تهيه كردم فقط مي خوام بدونم چي كار بايد بكنم كه اطلاعات را به اي ميلم ارسال كنه بايد action را كاري كنم؟به اين كدها نگاه كنيد:
کد:
<form method="POST" action="" enctype="">
<p><input type="submit" value="Submit" name="B1"><input type="reset" value="Reset" name="B2"><input type="text" name="T1" size="20"></p>
</form>
الان اشكال اين فرم چيست بايد چه كار كنم كه به اي ميلم ارسال بشه؟
لطفا راهنمايي بفرماييد كتابي كه مي خوانم سرسري ازاين گذشته ومتاسفانه انتشارات نص هم مي باشد ولي همين يكي را خوب توضيح نداده
باسپاس فراوان
-
-
سلام
آموزش زیر به شما کمک میکنه :
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
-
-
سلام به همگی وsadeghwonder عزیز
من پیشنهاد می کنم از این استفاده کنی چون کد امنیتی هم داره و از اسپم جلوگیری می کنه php هستش و ربطی هم به مامبو نداره
این هم دموش خودت میتونی خیلی راهت می تونی جال کلمات انگلیسی ، فارسی جایگزین کنی
موفق باشی
-
-
باعرض سلام وخسته نباشيد
آقاي فيروزمندان من اين آموزش را خواندم نحوه تهيه فرم را گفته فرم را تهيه كردم ولي خوب اين اطلاعات فرم چگونه بايد به من اي ميل شود يا اصلا من چطور مي توانم اطلاعات ارسالي را از هر طريقي بدست آورم ؟
لطفا راهنمايي بفرماييدنزديك به يك هفته است كه براي تهيه يك فرم مناسب دارم تلاش مي كنم ولي به نتيجه مطلوب نرسيدم
باسپاس فراوان
-
-
26) سوالاتی که مربوط به مباحث مهندسی نرم افزار ٬ برنامه نویسی PHP MySQL Javascript و ... می باشند پاسخ داده نخواهند شد. سوالات در این زمینه را می توانید در انجمن های دیگر که به این موضوعات می پردازند مطرح نمایید.
یا علی
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)