با سلام و تشکر
من آخرین نسخه مامبو فارسی که اعلام شده بود رو دانلود کردم (pro 4.5.4 ) اما در اولین مرحله نصب با استفاده از wamp پیغامی مبنی بر این که شما zend ptimizer رو نصب نکردین می ده ! اون رو هم از سایتش ( [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]) دانلود و نصب کردم ، حالا وقتی در منوی " ومپ " روی " لوکال هاست " کلیک می کنم و . . . مراحل نصب شروع می شه و دیگه اون پیغام که zend optimiaer نصب نشده نمی آد اما!!!!!!!!!!!!!! ارتباط با دیتا بیس قطع می شه ( و خوب البته دیگر cms هایی که با ومپ اجرا میکنم هم دیگه کار نمی کنن ) این مشکل با uninstall کردن zend optimizer حل می شه ، اما بعدش دوباره مامبو رو نمی شه اجرا کرد و به تبع نمی شه نصب کرد . . .

من برای تست مامبو 4.5.3 رو روی " ومپ " امتحان کردم که دیگه اون پیغام خطای مبنی بر عدم نصب zend optimizer رو نمی ده و مراحل نصبش شروع می شه !!!

( البته من نمی دونم مامبو فارسی 4.5.3 ای که دارم مال ماملرن هست یا نه ، اما جالب اینکه اون هم که حالا نصب می شه ، توی قسمت مدیریتش نمی شه رفت و یه صفحه سفید مبنی بر خطا در ردیف ... فایل فارسی مربوط به مدیریتش می ده )

خلا صه سرتون درد نیارن ، به بهترین وجه دارم از مامبو استفاده می کنم و لذت می برم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

مشکل از چیه ؟