-
مشکل با کامپوننت xmap
سلام مشکل من این است که پس از نصب و تنظیمات مختلف حالا که iiend را که سرچ می کنم نقشه سایت را در یاهو می آورد
ولی وقتی مثلا مهندسی صنایع را سرچ میکنم نقشه سایت را زیرش نشان نمی دهد و یا وقتی اسم شرکت را سرچ میکنم این اتفاق نمی افتد
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-12-2008 07:53 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل با کامپوننت xmap
من iiend را سرچ کردم در اولین جستجو سایت شما اومد
اتفاقا لینک های سایت شما به خوبی ایندکس شدن
-
-
درسته! ولی مشکل من این است که میخواهم اگر مثلا توسعه شبکه مهندسی صنایع ( نام سایت م ) را هم که سرچ کردند لینک ها و سایت مپ را نشان دهد! نه فقط iiend
-
-
الان نشون میده نقشه سایت شما رو
-
-
سلام.براي من كه بدون نقشه ي سايت مياد.
اگه لينك xmap را تازه معرفي كردين شايد هنوز ايندكس نشده باشه؟! ??? اين هم لينك سرچ:
يــــــــــــــــــــــاع ــــــــــــــــــــــلي
-
-
-
-
آهان از اون لحاظ 
ولي خوب من اين را بيشتر در پاسخ به اون گفته ي دوستمون كه فرموده بودند:
[quote author=m_s link=topic=14122.msg74983#msg74983 date=1213300383]
سلام مشکل من این است که پس از نصب و تنظیمات مختلف حالا که iiend را که سرچ می کنم نقشه سایت را در [size=10pt][size=10pt]یاهو[/size][/size] می آورد
[/quote]
عرض كردم.
ولی وقتی مثلا مهندسی صنایع را سرچ میکنم نقشه سایت را زیرش نشان نمی دهد و یا وقتی اسم شرکت را سرچ میکنم این اتفاق نمی افتد
خوب من وقتي توي گوگل سرچ كردم [size=10pt][size=10pt]مهندسي صنايع[/size][/size] هم در صفحه ي دوم بود و هم نقشه ي سايت زيرش نبود.توي ياهو هم همينطور.
يـــــــــــــــــــاعـــ ــــــــــــــــلي
-
-
بلاخره چی شد!
منظور من همون گوگل بود.( اشتباه لپی)
ببینید هدف من این است که وقتی اسم سایت سرچ می شود سایت مپ نشان داده شود نه اسم دامین
-
-
سلام. خوب من به شخصه معمولا سايتي را نديدم كه در جايي غير از مكان اول جستجوي موتور جستجوگر قرار داشته باشه و نقشه ي سايتش هم ذكر شده باشه.پس فكر كنم اگر شما بتونيد كاري كنيد كه پيج رنك ساييتون در كليد واژه ي "مهندسي صنايع" هم مانند كليد واژه ي "iiend" در رتبه ي اول ليست جستجو قرار بگيره اين مورد حل بشه.البته نمي دونم كه اين نظر تا چه حد درسته! :
يــــــــــــــــــــاعــ ـــــــــــــــــلي
-
-
این موارد بر میگیرده همه به SEO تکنیک های اون که خیلی از مواردش رو نمیشه بازگو کرد چون باید پول بپردازید بابتش
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)