-
دکمه تشکر
آقای فیروزمندان گرامی مجدد سلام
یکی از چیزهایی که باعث میشه پست های اضافه زده بشه تشکر از دوستان است. البته من نفس تشکر کردن رو رد نمی کنم. به هر حال دوستان زحمت می کشند و مشکلی روحل می کنند و حداقل کاری که میشه کرد همین تشکر کردن 
اما به نظرم بهتر نیست به فروم دکمه تشکر رو اضافه کنید تا اینجوری از بخشی از پست های اضافی جلوگیری بشه؟ البته امیدوارم سوءتفاهم برای کسی پیش نیاد ما خدمت همه عزیزان مامبولرن به شدت ارادت داریم. :
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
02-23-2008 03:38 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : دکمه تشکر
[quote author=جلال افشار link=topic=11913.msg63575#msg63575 date=1203781092]
آقای فیروزمندان گرامی مجدد سلام
یکی از چیزهایی که باعث میشه پست های اضافه زده بشه تشکر از دوستان است. البته من نفس تشکر کردن رو رد نمی کنم. به هر حال دوستان زحمت می کشند و مشکلی روحل می کنند و حداقل کاری که میشه کرد همین تشکر کردن 
اما به نظرم بهتر نیست به فروم دکمه تشکر رو اضافه کنید تا اینجوری از بخشی از پست های اضافی جلوگیری بشه؟ البته امیدوارم سوءتفاهم برای کسی پیش نیاد ما خدمت همه عزیزان مامبولرن به شدت ارادت داریم. :
[/quote]
بنده هم براي اين كا موافقم و بهتره كه فرهنگ تشكر كردن هم درست و به جا باشه البته به قول دوستمون با اين كار هم صرفه جويي شده و جلوي موارد اضافي گرفته ميشه و در ضمن بعضي از افرادي به خاطر نداشتن سرعت مناسب از اينترنت تشكر هم نمي كنن با اين كار تشويق هم ميشن و تشكر رو سرعا هم اعلام مي كنند.
-
-
چرا بعد از گذشت چند ماه از این تاپیک هیچ کدوم از مدیران به این تاپیک سر نزدن؟ فکر کنم پیش نهاد های خوب رو باید بهشون عمل کرد البته ما اینجا فقط می تونیم ایده بدیم و تصمیم نهایی با شماست
-
-
دوست عزیز
در حال به روز رسانی های سیستم سایت هستیم !!! کار کمی نیست ! به محض ارتقا این موارد رو هم بررسی خواهیم کرد و حتما ست خواهد شد اگر تیم تصمیم بگیره
به هرحال ممنون از شما
-
-
می دونم اینجا جاش نیست اما یه نیم نگاهی هم به قالب انجمن داشته باشید . الان چند سال هست که قالب همینه . به نظرتون نیاز به تغییر قالب سایت نیست؟؟
بازم ممنونم
-
-
[quote author=âHMâD link=topic=11913.msg75310#msg75310 date=1213563647]
می دونم اینجا جاش نیست اما یه نیم نگاهی هم به قالب انجمن داشته باشید . الان چند سال هست که قالب همینه . به نظرتون نیاز به تغییر قالب سایت نیست؟؟
بازم ممنونم
[/quote]
در این مورد بحث زیاد کردیم اما نظرمون رو هم خواهید دید بهر حال ممنون از توجه شما دوستان خوبم
-
-
سلام
ابتدا ورژن 2 سایت مامبولرن راه اندازی میشه .
سپس انجمن تغییرات زیادی میکنه که درمرحله اول ساختار اون تغییر میکنه و امکانات جدیدی اضافه میشه و سپس قالب ...
پس اندکی صبر 
یا علی
-
-
ممنونم آقای فیروزمندان از پاسخ تون مشخص نیست ورژن 2 سایت که راه اندازی می شه؟
-
-
واقعیتش برنامه نویسیش تقریبا تمام هست . قالب هم تکمیل بشه انشالله راه اندازی میشه
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)