-
مشکل SMF با CB
سلام
خسته نباشید
من پل SMF و CB رو نصب کردم و میخوام از Community builder برای ورود و خروج همچنین برای ثبت نام کاربرا استفاده کنم ولی متاسفانه چند تا مشکل بزرگ دارم
1- بعد از ثبت نام کاربر در SMF ایجاد نمیشود
2- هنگام ورود(login) ارور زیر ظاهر میشود
کد:
Notice: Undefined variable: db_connection in D:\wamp\www\mambo\components\com_smf\smf.php on line 112
Fatal error: Cannot redeclare jdate() (previously declared in D:\wamp\www\mambo\includes\date.php:27) in D:\wamp\www\smf\Sources\jalali.php on line 210
در ضمن من ماژولهای mod_smf_login , mod_comprofileronline, mod_comprofilermoderator و همه ی مامبوتهای SMF به جز SMF_login و MSF_logout را منتشر کرده و همچنین ماژولهای mod_cblogin و mod_login را از حالت انتشار خارج کردم .
3- البته مشکلی هم در نشان دادن تاریخ در CB دارم
از راهنماییتون سپاسگزارم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-16-2008 06:07 AM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
-
پاسخ : مشکل SMF با CB
مشکل ارتباط پایگاه داده است ، کاربر پایگاه داده مامبو و smf را به هم متصل نمایید تا مشکل برطرف شود
-
-
متشکرم
ولی من از یک کاربر در هر دو پایگاه داده استفاده میکنم ولی همچنان این مشکل وجود داره؟!
سلام
مشکل از تقویم جلالی بود پاکش کردم مشکل حل شد.
اگه دوستان راهی بلدن که بشه این مشکل با تقویم جلالی رو حل کرد متشکر می شم بفرمایند
** دو پست شما یکی شد
-
-
ممنون از اینکه راه حل رو بیان کردید
یاعلی
-
-
خواهش میکنم مجید خان
ولی آیا شما راه حلی ندارید که بشه مشکل رو اساسی حل کرد پاک کردن بسته ی تقویم جلالی که راه حل نشد.متن ارور رو قبلا گذاشتم
متشکرم اگه بررسی بفرمایید
-
علاقه مندی ها (Bookmarks)