آقای فیروزمندان میشه من یوزر و پسورد انجمن رو بهتون بدم شما یه چک کنید؟ ممنون میشم

آقای فیروزمندان میشه من یوزر و پسورد انجمن رو بهتون بدم شما یه چک کنید؟ ممنون میشم
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام
چک کردم . فقط صفحه اول انجمن شما ایندکس شده
یه نمونه ساده از مشکل شما :
شما بین keyword ها از - استفاده کردید که کاملا اشتباه است ! شما میبایست بین کلمات کلیدی از , استفاده کنیدکد:<meta name="keywords" content="انجمن های بحث و گفتمان کشاورزی - پرسش و پاسخ- رشته های کشاورزی- مقالات کشاورزی- آموزش کشاورزی" />
برای اینکه بیشتر با این مقوله آشنا بشید مقالات زیر رو مطالعه کنید :[size=13pt]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
[/size]
یا علی
ممنون از راهنمایتون آقای فیروزمندان
حتماً حل میکنم
راستی یه چیزه دیگه! آقای فیروزمندان من بسته های Advance SEF Urls - Override SEF Checks - Pretty URLs Base رو نصب کردم و ینکه سرور من ویندوز هست! از کجا میتونم بفهمم که ای بسته ها درست کار میکنن یا نه؟
بی نهایت از پشتیبانی و لطفتون ممنونم :x
[quote author=hadiroohi link=topic=14198.msg75884#msg75884 date=1213888655]
ممنون از راهنمایتون آقای فیروزمندان
حتماً حل میکنم
راستی یه چیزه دیگه! آقای فیروزمندان من بسته های Advance SEF Urls - Override SEF Checks - Pretty URLs Base رو نصب کردم و ینکه سرور من ویندوز هست! از کجا میتونم بفهمم که ای بسته ها درست کار میکنن یا نه؟
بی نهایت از پشتیبانی و لطفتون ممنونم :x
[/quote]
از آدرس هایی که ایجاد میشن متوجه میشید مثلا شدن از PHP به HTML
توی سرور ویندوز هم مگه این امکان وجود داره؟
به طور نرمال نمیشه کاری کرد باید Mod_rewrite نصب باشه تا بشه آدرس ها رو عوض کرد
اما به طور
راه حل هایی هم برای سرور ویندوز هست که البته 100 درصد باید سرور فراهم کنه برای شما
یاعلی
علاقه مندی ها (Bookmarks)