در یک تاپیک دیگه جوابتون را گذاشتم. لطفا از آنجا پیگیری نمایید

در یک تاپیک دیگه جوابتون را گذاشتم. لطفا از آنجا پیگیری نمایید
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
سلام آقا نويد
خسته نباشيد
ميشه لينكشو بديد ؟
اگر منظورتون آخرين جواب توي اين تاپيك هست:[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
بايد عرض كنم كه بنده پيش نمايش رو ديدم و نصب هم كردم باهاشم كلي ور رفتم اما معلوم نيست چطور بايد استفاده كنم ؟ مثلا فايلها رو بايد از كجا وارد كنيم/ كجا مجموعه بسازيم/ كجا فولدر بسازيم/
اصلا كاربرها چطور از اون استفاده كنند؟ منوي اين سيستم كجاست؟
ممنون
مشکل من هم همینه.
ولی دوستان به صورت رفع مسئولیتی پاسخ میدن.
بگردین پیدا میکنین و از این جور چیزا.
لطفا کمی کمک کنید.
در منوهای سایت منوی "سیستم دانلود" را را انتخاب کنید و در قسمت "مدیریت دانلودها" بر روی "اضافه کردن مجموعه " کلیک کنید تا بتونید مجموعه هاتونو بسازید. وقتی ساختید از قسمت "فایل های من" بر روی "اضافه کردن دانلود" کلیک کنید تا فایل هاتون را اضافه نمایید
[quote author=SAT_ISLAND link=topic=14230.msg96233#msg96233 date=1229074818]
مشکل من هم همینه.
ولی دوستان به صورت رفع مسئولیتی پاسخ میدن.
بگردین پیدا میکنین و از این جور چیزا.
لطفا کمی کمک کنید.
[/quote]
دوست عزيز منم مشكل تورو داشتم پس اگر از قالب outline استفاده ميكني اين روش رو پياده كن تا مشكلت حل شه :
برو به پوشه قالب outline و فايل index.template.php رو باز كن و كد زير رو پيدا كن:
كد زير رو جايگزين كن:کد:$current_action = 'home'; if (in_array($context['current_action'], array('admin', 'ban', 'boardrecount', 'cleanperms', 'detailedversion', 'dumpdb', 'featuresettings', 'featuresettings2', 'findmember', 'maintain', 'manageattachments', 'manageboards', 'managecalendar', 'managesearch', 'membergroups', 'modlog', 'news', 'optimizetables', 'packageget', 'packages', 'permissions', 'pgdownload', 'postsettings', 'regcenter', 'repairboards', 'reports', 'serversettings', 'serversettings2', 'smileys', 'viewErrorLog', 'viewmembers')))
کد:$current_action = 'home'; if (in_array($context['current_action'], array('admin', 'ban', 'boardrecount', 'cleanperms', 'detailedversion', 'dumpdb', 'featuresettings', 'featuresettings2', 'findmember', 'maintain', 'manageattachments', 'manageboards', 'managecalendar', 'managesearch', 'membergroups', 'modlog', 'news', 'optimizetables', 'packageget', 'packages', 'permissions', 'pgdownload', 'postsettings', 'regcenter', 'repairboards', 'reports', 'serversettings', 'serversettings2', 'smileys', 'viewErrorLog', 'viewmembers', 'downloads')))
كد زير رو پيدا كن :
كد زير رو جايگزين كن:کد:// the [member] list button if ($context['allow_memberlist']) echo '<li><a ' , $current_action=='mlist' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=mlist"><span>' , $txt[331] , '</span></a></li>';
فايل رو سيو كن و جايگزين كنکد:// the [Downloads System] button if ($context['allow_downloads_view']) echo '<li><a ' , $current_action=='downloads' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=downloads"><span>' , $txt['downloads_menu'] , '</span></a></li>'; // the [member] list button if ($context['allow_memberlist']) echo '<li><a ' , $current_action=='mlist' ? ' class="current"' : '' , ' href="', $scripturl, '?action=mlist"><span>' , $txt[331] , '</span></a></li>';
باي
سلام
اما حالا يه مشكل ديگه:
وقتي نام مجموعه هارو وارد ميكنم به صورت علامت سوال و شكلك نشون ميده؟
چرا اينطوري شده؟
يا علي
سلام
آقا نوید دستت درد نکنه. تا اینجا رو متوجه شدم.
ولی قسمت آپلود که در هر تاپیک هست چی میشه؟
اگه کسی اونجا فایلی آپلود کنه و دیگران دانلود کنند این مدیریتش فرق داره؟؟؟
مشکل من در این هست.
لطفا این مسئله رو توضیح بدین.
ممنون میشم.
سلام شما فکر کنم منظورت اضافه کردن فایل به موضوعات توسط کاربران هست این مد به آن کاری نداره و اون در خود SMF وجود داره که میتونید از تنظیمات گروه های کابری محدود کنید
این مد برای مدیر انجمن که یک سری فایل را به صورت مجموعه ای می خواد ارائه بده در انجمن خیلی مناسب است و به طور متمکز این کا را انجام میده ولی امکاناتش بیشتر از این هم هست و خودتون دیدید لازم به توضیحات نیست.
من این طوری از سوالتون برداشت کردم اگه اشتباه بود بگید .
یا علی
دوست عزیز
این مجموعه هایی که توسط این بسته ایجاد می شوند در کجای انجمن دیده می شوند؟
مثلا در تاپیک خاصی یا جای دیگر ؟
آیا منوی خاصی داره؟
سلام نوید گفته دیگه که کجا مجموعه بزنید و فایل اضافه کنید این عکس هم کمک میکنه ببین
[مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]
یا علی
علاقه مندی ها (Bookmarks)