سلام ، آیا این بازدید اول شماست ؟ یا
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: BootSave.exe

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

تشکر شده 0 بار در 0 ارسال

BootSave.exe

سلام
    لطفا اگر کسی درخصوص موارد زیر اطلاعاتی دارد مرا راهنمایی کند :
    1- نحوه استفاده از BootSave.exe ( نحوه نصب ، اجرا ، bootable کردن فلاپی، هارد ، cd ، usp )
    2- ارائه برنامه BootSave.exe
    3- یوتیلیتی یا فرایندی که از طریق آن بتوان هر نوع بوت سکتور واقع بر روی فلاپی دیسک ( داس ، ویندوز یا هر سیستم عاملی ) را بر روی هارد دیسک یا usb انتقال داده و آنها را نیز بوتیبل نمود چیست ؟

با تشکر فراوان

جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.

2. # ADS
    تبلیغات در جوملا فارسی

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

Re: BootSave.exe

دوست عزیز اولا برنامه BootSave در چندین نسخه عرضه میشود: رايگان، دسترسی اشتراکی و پرداختی! که در هر کدام قابلیت ها متفاوت هستند. برای دریافت نسخه احتمالا Crack شده می توانید به سایت های Warez نرم افزار مراجعه کنید.
    در مورد سوال سوم شما نیز راهکار جامعی وجود ندارد و برنامه نویس می بایست بنا بر نوع نیاز، اقدام به ساخت Util مورد نظرش کند.

جناب احمدزاده
    اول : متشکرم از پاسخ تان
    دوم : راهنمای طرز استفاده از bootsave.exe را می خواهم
    سوم : اگر آدرس دقیقی برای دریافت نسخه Crack شده آن دارید مرحمت کنید
    چهارم : راهکار یا نمونه برنامه ای که با آن بتوانم به کمک bootsave.exe بوت سکتور را از مبدا ( مثلا فلاپی دیسک ) خوانده و در مقصد ( مثلا هارد دیسک ) عینا ایجاد کنم را ارائه نمایید
    متشکرم

تشکر شده 2 بار در 2 ارسال

جناب فلاحی
    اول: خواهش میکنم وظیفه ای بیش نبود.
    دوم و سوم: داخل سایت های Warez موجود است (اندکی search جواب نزدیک است!!)
    چهارم: چقدر به برنامه نویسی آشنایی دارید؟
    در ضمن منم متشکرم

جناب احمدزاده ، ضمن تشکر و قردانی مجدد
    راستش :
    من مهندس کامپیوتر و آشنا به زبانهای c , c# ,.... هستم و در یکی از سازمانهای دولتی کار میکنم که pc های آن مجهز به مادربرد صنعتی با پردازنده 80486 می باشد
    سیستم عامل آنها ( Rmos3.0( Real time multitasking operating system می باشند. کرنل Rmos موجود نیست و تنها فایل سیستمی آن بنام RM3p0b30.sys را در اختیار داریم . pc ها بدون هارد و از طریق فلاپی بوت می شوند . فرایند ساخت فلاپی دیسک بوت از طریق یک برنامه کاربری انجام میگیرد که خود از یوتیلیتی bootsave.exe استفاده نموده است
    با توجه به توضیحات و اینکه pc ها از هارد دیسک پشتیبانی می کنند ، بنا به ضرورت می بایست هارد دیسک بوتیبل ایجاد کنیم . به همین دلیل اطلاعاتی در زمینه :
    1: راهنمای طرز استفاده از bootsave.exe و خود برنامه bootsave.exe را می خواهم ( از سایت های Warez نتوانستم کمک زیادی بگیرم ، مگر شما بیشتر کمک کنید )
    2: از آنجایی که برنامه کاربری که از یوتیلیتی bootsave.exe استفاده می نماید با زبان C نوشته شده است ، نیاز به یک Decompiler C خیلی می تواند در آنالیز آن برنامه به من کمک کند . در صورت ارائه : Exec 2 C Decompiler یا مورد مشابه بسیار متشکر می شوم

شما ميتونيد از برنامه rawwrite استفاده كنيد.

RawWrite Studio
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

RawWrite
    [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید]

آقا سیامک
    ضمن تشکر ، با برنامه RawWrite ، می توان فایل img ایی را ( از دایرکتوری یا فلاپی )خواند و فقط برروی فلاپی write کرد ، در واقع مقصد فلاپی دیسک می باشد.
    اگر برنامه مشابهی که همین فرایند را بر روی مقصد متغییر ( هارد دیسک یا cd, usb ) انجام دهد را معرفی نمایید بسیار متشکر می شوم ( یعنی خواندن image از فلاپی دیسک و رایت بر روی هارد دیسک )

البته من فكر كردم شما بر روي فلاپي كار ميكنيد.

pc ها بدون هارد و از طریق فلاپی بوت می شوند .
    ولي شما چون خودتون برنامه نويس هستيد و به زبان C آشنا هستيد ميتونيد در سرس اين برنامه تغييراتي اعمال كنيد تا بر روي ديوايسي كه مايليد كار بكنه.
    البته قبل از رفتن توي تغييرات برنامه توصيه ميكنم توي سايت [مهمان/کاربر گرامی برای دیدن لینک ها ابتدا باید عضو سایت شوید و لاگین کنید برای ثبت نام اینجا کلیک کنید] يه جستجو كنيد. به احتمال قريب به يقين برنامه مشابهي براي اين كار پيدا ميكنيد.

آقا سیامک همانطوری که قبلا گمتم :

1- برنامه کاربری که از یوتیلیتی bootsave.exe استفاده می نماید با زبان C نوشته شده است و سورس آن در اختیار نمی باشد، نیاز به یک Decompiler C خیلی می تواند در آنالیز آن برنامه به من کمک کند . در صورت ارائه : Exec 2 C Decompiler یا مورد مشابه بسیار متشکر می شوم

2- من نرم افزاری می خواهم که بر روی هارد ( اول مثلا c ) نصب و توسط آن بتوان بوت سکتور از یک فلاپی بوتیبل را به هارد ( دوم مثلا d که خالی است) کپی كند ( انتقال دهد) بطوریکه آن هارد را نیز بوتیبل کند . اینکه این نرم افزار مستقل از نوع سیستم عامل در فرايند بوت باشد برایم مهم است . به عبارت ساده تر اینکه این نرم افزار كاري نداشته باشد كه بوت سكتور مربوط به داس است یا مثلا ویندوز یا یونیکس یا لینوکس و... فقط کارش انتقال ترک های مربوط به بوت سکتور ( از مبدا به مقصد ) باشد .
    با تشکر فراوان

آقاي فلاحي
    من فكر ميكنم شما بايد برنامه اي داشته باشيد كه به صورت بايت به بايت كپي برداري كنه.
    اين برنامه ها زياد پيدا ميشه. متاسفانه من نميتونم قول همكاري مستقيم به شما بدم(به علت محدوديت زماني) ولي با يكي از دوستان مشورت ميكنم و نتيجه رو به شما اعلام ميكنم.
    در مورد دي كمپايلر بايد بگم كه به صورت صد در صد قابل انجام نيست. برنامه هايي براي دي كمپايل كردن هست كه البته خيلي خوب عمل نميكنن. در ضمن خيلي بعيد ميدونم كه اون نرم افزار كد نشده باشه. معمولا برنامه نويسها فايل كمپايل شده رو براي حفاظت كد و كمپرس ميكنن كه غير قابل برگشت باشه.
    مگر اينكه به اسمبلي برگردونيد كه به سادگي قابل انجامه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)