-
پاسخ : در خواست بسته تشکر
خوب یعنی چه کارهایی؟
باز باید فایل ویرایش کنم؟!!!!!!!
نوید جان بسته رو روی یک smf خام که تازه نصب کردم نصب کردم ولی نشد.میگه:
خطا دز نصب بسته
چندید مشکل برای نصب این بسته وجود دارد. به شما توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر نمایید. چرا که ساختار این بسته ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قابل نصب نیستند.
--------------------
البته من بسته تشکر رو یکی همین لینکی که دادید ویکی هم یه لینک بود تو یه تایپیک دیگه از همین انجمن دانلود کردم.
اینی که از لینک شما دانلود کردم میگه:
هیچ حذف کننده یا نصب کننده ای برای این بسته تعریف نشده است.
و وقتی تغییرش میدم که برای 1.1.5 کار کنه میگه:
خطا دز نصب بسته
چندید مشکل برای نصب این بسته وجود دارد. به شما توصیه می کنیم که با این شرایط از نصب این بسته صرف نظر نمایید. چرا که ساختار این بسته ناقص است و با نصب آن ممکن است انجمن های شما بطور کامل از کار بیافتد. ممکن است این خطا بخاطر نسخه SMF شما باشد. چون برخی از بسته ها برای نسخه های خاصی از SMF ساخته شده اند و در همه آنها قابل نصب نیستند.
ولی اونی که از یک تایپیک دیگه گرفتم از همون اول این پیغامو میده:
خطا دز نصب بسته
چکار کنم؟
** دو پست شما یکی شد
جهت مشاهده لینک ها باید ثبت نام کنید یا لاگین کنید.
-
-
06-22-2008 03:14 PM
# ADS
تبلیغات در جوملا فارسی
علاقه مندی ها (Bookmarks)